Houby se dají připravit na nespočet způsobů. Můžete je třeba podusit a spolu s rajčaty a sýrem navršit na bagetu, kterou jednoduše zapečete v troubě.
RADA: Jak na domácí pizzu?
Bagely
Hermelínová bageta - zapečená
Bagely s hummusem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový salát s olejem
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Kuřecí lahůdka
Kuře „strejdy z Hlinska“
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Vajíčková pomazánka se sýrem
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…