Houby se dají připravit na nespočet způsobů. Můžete je třeba podusit a spolu s rajčaty a sýrem navršit na bagetu, kterou jednoduše zapečete v troubě.
RADA: Jak na domácí pizzu?
Bagely
Hermelínová bageta - zapečená
Bagely s hummusem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kefírové lívance
Bryndzová pomazánka
Výborné špízy
Pikantní nakládaný hermelín II.
Šopský salát II.
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Palačinky pečené na sucho
Veganská houbová omáčka
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…