Houby se dají připravit na nespočet způsobů. Můžete je třeba podusit a spolu s rajčaty a sýrem navršit na bagetu, kterou jednoduše zapečete v troubě.
RADA: Jak na domácí pizzu?
Bagely
Hermelínová bageta - zapečená
Bagely s hummusem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Bramborové pusinky (1922)
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Fazolová polévka na kyselo
Dresing z kysané smetany
Zeleninové pohankové "rizoto"
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Asijský králík - jednoduše a chutně
Kvašený zeleninový salát Pickles
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek