• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bác s fantazií
Napište svůj komentář k receptu

Bác s fantazií

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bác s fantazií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 100
      g tuk rozehřátý
    • 100
      g cukr
    • 1
      balení prášek do pečiva pokud je ovoce víc a je těžší, přidat ještě 1/2 balení
    • 12
      lžíce mléko
    • 2
      ks vejce
    • ovoce
    • drobenka

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme. Vymažeme a vysypeme plech s vyšším okrajem. Pokryjeme těstem, poklademe ovocem a posypeme drobenkou. V předehřáté troubě pečeme cca při 175 °C asi 30 min.
2
Velmi rychlý a naprosto univerzální recept.
3
Místo ovoce je možné použít tvarohovou náplň s rozinkami, rybízem. Fantazii se meze nekladou. Zajímavou chuť získáte použitím kypřicího prášku do perníku např. pod jablka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jihočeský bramborový bác

Jihočeský bramborový bác

Bramborový bác zjednodušený

Bramborový bác zjednodušený

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maida | 25. 5. 2005 21:44

    Gabino, a pak to všechno smícháte dohromady a máte z toho takové drobení. (Já tedy používám cukr krupici.) Je to pravda, kdo běžně vaří a peče, tak mu to ani nepřijde. Já si třeba vzpomínám, že jsem šílela, když bylo u receptu napsáno "jako přílohu podáváme špenát, který připravíme běžným způsobem". No jo, ale co je běžný způsob jsem se nikde nedočetla - v kuchařce to nebylo (mám na mysli zmražený špenát) a není to ani na obalu.

  • Jana Tichá | 25. 5. 2005 17:41

    Gabino, do základní drobenky se dává práškový cukr, máslo a hrubá mouka. A to v takovém poměru, aby mouky bylo nepatrně víc. Např. 60g. másla, 60g. práškového cukru, 80g. hrubé mouky.

  • Gabina S. | 24. 5. 2005 22:40

    Vsichni vsude pisou "...posypeme drobenkou...", ale jak se ta DROBENKA dela a z ceho? Mohla byste byt tak laskava a napsala mi recept na drobenku? Dekuji Gabina

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Drobenka Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Zamilovaná očka

Zamilovaná očka

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Hovězí líčka na houbách

Hovězí líčka na houbách

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

34
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
31
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
27
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
24
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 13.–14. 9. 2025: Kdo prožije hektické dny a komu se splní malé přání?

Horoskop na víkend 13.–14. 9. 2025: Kdo prožije hektické dny a komu se splní malé přání?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Bác s fantazií
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact