Bábovka byla dobrá, ale hodně mastná. Pekla se strašně dlouho. Návštěvě moc chutnala. Děkuji na výborný recept určitě budu dělat častěji než jednou. Ale doma dělám podobnou a nepeču jí tak dlouho. Je upečená rychle. Takže dávám velkou 1**. Jirka :)
sim.tyl.
|23. 4. 2013 11:07
naprosto výborná, budu jí dělat často :-)
Barbarelka
|13. 2. 2013 10:41
Vynikající!!!včera už se dojídal poslední kousek a o pul noci abych jí udelalaznova na ráno:-)
výborná ! za 1, všem moc a moc chutnala ! díky za recept
miska
|5. 9. 2011 00:17
jo a a to tmave teso naliji do formy,trocha to vidlickou po povrchu smicham, Jo a pecu ji na 150 cca 75minut!!! Troska sice popraska,ale je uzasna,opravdu doporucuji <3 :-)
miska
|5. 9. 2011 00:13
delkam tu samou babovku,jen s obenou, ze tam misto hladke mouky dam 125 solamzli,a 2/3 testa naliji do formy a do zbyle casti pridam rozteklou cokoladu na vareni do ktere pridam 50gmasla,je to uzasny!!! :-) :-)
anonym
|11. 7. 2011 16:05
vaječný likér????????????no fůůůůůůůj to dělat nebudu!
Zkuste místo 1/4 l oleje a 1/4 l vaj.koňaku dát 1,5 dcl oleje a 3,5 dcl koňaku. Bábovka bude méně tučná a koňak bude víc cítit. Já dávám ještě místo hl. mouky Solamyl (nebo jinou škrobovou moučku). Bábovka je jemnější. Jinak je výborná, dávám 1.
Diana
|9. 3. 2006 18:22
Báječná a lahodná bábovka. Má jemnou a lahodnou chuť a je báječně žlutá a chutná po vaječném koňaku. A alkohol je v ní dost cítit. Myslím, že ani po upečení alkohol z bábovky nevyprchal. Do těsta jsem ale dala jen 150 g moučkového cukru, 4 vejce a pouze 100 ml oleje. A sníh jsem přimíchala až nakonec. A ještě jsem do těsta přimíchala nastrouhanou čokoládu. Pekla jsem při 180 C asi 55 minut.Skvělá bábovka a báječně chutná s Advokátskou kávou /viz. Nápoje/.
Lenka S
|28. 8. 2005 13:50
Když se těsto nalije na plech a po upečení a vychladnutí se poleje čokoládovou polevou, jsou z toho vynikající a krásně vypadající řezy.
Lubor
|28. 8. 2005 00:04
Fleur má pravdu
Fleur
|27. 8. 2005 11:11
Dalibore, každý recept možná pochází z nějaké knihy., ale mezi kuchařkami se předává, dá mi ho kolegyně v práci, já ho udělám, chutná mě, tak ho dám další kamarádce atd. a jedna ho může napsat sem aby se podělila s ostatními čtenáři a samozřejmě neví z jaké je knihy, protože kazdou kuchařku nemá prostudovanou.... To je pořád stará pohádka, která se tu řeší, kdo je autor, ale myslím, že to nemá smysl.
Dalibor
|25. 8. 2005 18:16
Ano, je výborná, nic jiného nepeču. Smutné je, že pochází z knihy od Dr. Oetkera "Šejkrované moučníky" a není to zde uvedeno.(Ne, opravdu nejsem s touto firmou spolčen)
Gabi
|28. 10. 2004 17:43
tento recept jsem vyskoušela a je vynikající. Vaječný likér je krásně cítit. Přidala jsem i do 1/3 kakao a je to také dobré. Doporučuji.
Pája
|9. 7. 2004 15:02
Tento recept mám vyzkoušený a je vynikající. Jen bych všechno nemíchala dohromady, ale postupně, tedy: žloutky utřít s cukrem, postupně zamíchat ostatní suroviny a nakonec přidat sních z bílků.