Žloutky utřeme z cukrem, přidáme nastrouhanou čokoládu, mouku s práškem do pečiva a zalijeme šlehačkou a nakonec vmícháme tuhý sníh. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a ve vyhřáté troubě upečeme.
Dnes jsem vyzkoušela a recept zařazuji ke svým oblíbeným moučníkům.Byla vynikající a pěkně se po ní zaprášilo.Dávám 1**
Eva Tluková
|25. 10. 2006 11:13
Neměla jsem smetanu, tak jsem ji nahradila mlékem, a podle doporučení Evy Manové jsem přidala 4 lžíce oleje.Bábovka se moc povedla, byla krásně nadýchaná.Dávám za 1.
Lidka Kábrtová
|8. 6. 2006 07:45
Tak jsem vyzkoušela, ale musím říct, že nic moc. Byla tuhá, hodně drolivá, a to ačkoli jsem postupovala přesně podle receptu - navíc jsem dle komentářů přidala 4 lžíce oleje - nepomohlo to. Tažke - Nikdy více.
bohdanka
|19. 5. 2006 16:13
bYLA VYNIKAJICI, DAVAM ZA JEDNA
Margita
|16. 2. 2006 14:42
Výborný recept. Poznám ho ako "Rezy Margot", s tým, že pridávam 4 PL oleja a 1 vanilkový cukor.Povrch po upečení natriem džemom a naň dávam čokoládovú polevu. Doporučujem.Hodnotím za 1.
Eva Manová
|16. 2. 2006 10:56
Tak už jsem ji také vyzkoušela a je naprosto vynikjicí. Vše jsem udělala podle receptu jen jsem dle vlastní zkušenosti přidala asi 4 lžíce oleje, aby byla vláčnější. Jinak vřele doporučuji.
Jana Lexová
|20. 1. 2006 19:51
Dnes jsem ji pekla, ale postrádám, zda tam nepatří mléko.Znám podobné, kam se dává ještě mimo šlehačky olej a mléko. Těsto je tedy vláčnejší. Jinak velmi dobrá