Tradiční česká bábovka se dá připravovat na mnoho způsobů. Co takhle vyzkoušet neotřelou variantu z těsta z červené řepy? Nechybí v ní ani kakao a hořká čokoláda. Výsledný moučník je krásně vláčný a šťavnatý a jistě si na něm pochutná celá rodina.
RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč i bramboráky
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: 5 tipů k pečení sladkého i slaného
Australská čokoládová buchta z…
Čokoládová buchta s řepou
Zdravý kakaový chlebíček z červené…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušená rýže
Pečené kuře na zelí s medem
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Dukátové buchtičky "mňam"
Octové těsto místo listového
Dort s nutelovým krémem
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Tiramisu z pomazánkového másla
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou