Tradiční česká bábovka se dá připravovat na mnoho způsobů. Co takhle vyzkoušet neotřelou variantu z těsta z červené řepy? Nechybí v ní ani kakao a hořká čokoláda. Výsledný moučník je krásně vláčný a šťavnatý a jistě si na něm pochutná celá rodina.
RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč i bramboráky
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: 5 tipů k pečení sladkého i slaného
Australská čokoládová buchta z…
Čokoládová buchta s řepou
Zdravý kakaový chlebíček z červené…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová krémová polévka
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Makronky se třemi náplněmi
Kokosovo-pomerančový koláč
Jerky - sušené maso
Mandlový dort DIA
Dýňové pyré s bramborem
Hlíva s rýží
Kuřecí směs se zeleninou
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem