Tradiční česká bábovka se dá připravovat na mnoho způsobů. Co takhle vyzkoušet neotřelou variantu z těsta z červené řepy? Nechybí v ní ani kakao a hořká čokoláda. Výsledný moučník je krásně vláčný a šťavnatý a jistě si na něm pochutná celá rodina.
RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč i bramboráky
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: 5 tipů k pečení sladkého i slaného
Australská čokoládová buchta z…
Čokoládová buchta s řepou
Zdravý kakaový chlebíček z červené…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný zapékaný květák
Těstoviny brokolice ham a mňam
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Lilkový tatarák
Adžika zeleninová směs
Zeleninové smoothie s jablkem
Boží milosti F.O.O.D.
Pečené vepřové koleno
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí