Tradiční česká bábovka se dá připravovat na mnoho způsobů. Co takhle vyzkoušet neotřelou variantu z těsta z červené řepy? Nechybí v ní ani kakao a hořká čokoláda. Výsledný moučník je krásně vláčný a šťavnatý a jistě si na něm pochutná celá rodina.
RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč i bramboráky
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: 5 tipů k pečení sladkého i slaného
Australská čokoládová buchta z…
Čokoládová buchta s řepou
Zdravý kakaový chlebíček z červené…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové maso na kmínu a pivu
Krůtí ragú se žampiony
Bábovka olejová
Jahodový koláč
Čokoládový koláč "kokoska"
Košíčky s nutelovým krémem
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Anglická gulášová polévka
Vrstvený koláč
Těstovinový salát Caprese
Pizza Margherita
Hrnková bublanina s třešněmi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Poke bowl s lososem
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki