Bábovka s medem, ricottou a jablky
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Pečená dýně s medem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu skvělá! Přidávám více medu a méně cukru :-)
dělala jsem to jen s rozinkami a všem to mooooc chutnalo :-)
mohu jenom doporucit
bylo to výborné, VŘELE DOPORUČUJI
Strouhaná tvarohová buchta
Rychle naložené okurky
Mramorová bábovka II.
Houstičky z domácí pekárny
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Tartaletky
Salát z buřtů
Adžika - zeleninová pasta
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…