Bábovka s medem, ricottou a jablky
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Pečená dýně s medem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu skvělá! Přidávám více medu a méně cukru :-)
dělala jsem to jen s rozinkami a všem to mooooc chutnalo :-)
mohu jenom doporucit
bylo to výborné, VŘELE DOPORUČUJI
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Játrová nádivka na pekáč
Kuře a la kachna II.
Palačinky plněné špenátem
Pečená francouzská bageta plněná…
Kávová poleva
Americký hamburger z vyzrálého…
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Dušené maso s hráškem
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…