• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bábovka s margotkou
Napište svůj komentář k receptu

Bábovka s margotkou

autor: zanidan
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bábovka s margotkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks margotka velká
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      kostka tuk
    • 1
      ks vanilka nebo tresť
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce mléko
    • 1
      lžíce hnědý rum nemusí být

Postup přípravy receptu

1
Čokoládu postrouhat a vše smícháme dohromady. Pečeme na 170 °C, horkovzduch asi 50-60 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Banánová roláda s margotkou

Banánová roláda s margotkou

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Maková bábovka hrníčková a rychlá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eluus | 4. 4. 2013 17:56

    vinikající bábovka famozní,fantastická :-D :-))

  • zanidan | 1. 11. 2010 11:04

    Nepíši tady recepty na to ,aby mně tu někdo obviňoval z toho že nevím kolik čeho mám dáváat když je to můj recept.Dělala jsem ho už mnohokrát a nikdy se mi nestalo že by se mi nepovedla,jen jednou mi nešla vyklopit,ale nakonec se to povedlo.to se stává i u jiných bábovek.Takže si poučujte doma svoje děti a né mně.Jsem vučená cukrářka tak vím co peču. A potom co tady slyším za urážky už tu radši žádné recepty nepřidávám,protože to nemá smysl,aby tu pořád někdo někoho pomlouval.Štve mně to i u jiných lidí,když vidím,že se někdo snaží napsat recept a ten druhý mu ho dokáže tak zhnusit tím co píšete,právě VY takové semetriky co se jim pořád něco nelíbí a musí do něčeho mudrovat.

  • Zuzana Šindlerová | 25. 6. 2009 12:00

    To se nedivím Žaneto, že se vám nevyklopila, když dáte tak málo tuku. 1/8 másla byla vždycky půlka 250gramové kostky, čili osminka z kila. Už na to množství mouky a cukru je vámi uváděné množství evidentně málo. Nicméně bábovka může být vynikající, vyzkouším.

  • zdenka supolova | 24. 6. 2009 15:24

    Milá Žando,jsem na světě už hodně dlouho,ale dycinky platilo,že osminka másla je půlka čtvrtkilovékostky,protože se vždycky počítá z celé jednotky a ne kusu.Jinak,ale,nic ve zlém:-)

  • Žaneta Daňková | 24. 6. 2009 12:33

    Takže na vysvětlenou 1/8 másla je počítaná z 250g kostky,takže tuhle kostku si rozdělíte od oka na 8 kousků a jeden z nich pak použijete do bábovky.Taky se mi 1 stalo že se mi nepodařila vyklopit tak jak bych chtěla,ale rada je, že se musí forma dobře vymazat a vysypat a když nepomůže ani tohle tak na ni hodit po upečení vlhkou utěrku a nechat asi 5-10 minut a pak ji vyklopíme.

  • Blanka F | 19. 6. 2008 20:38

    Já jsem recept vyzkoušela několikrát. Bábovka je opravdu skvělá, ale vždycky byla tak křehká, že se mi ji ještě nikdy nepodařilo vyklopit vcelku - ani ze silikonové formy a přitom vždycky byla dobře upečená. Takže jsem to maskovala čoko polevou. Ale chuťově je bábovka opravdu fantastická ;-)

  • iva nemcova | 19. 6. 2008 19:25

    Petule,ja jsem zkousela recept z techto stranek - Dobra margot babovka a ta byla vyborna.Muzes ji zkusit.

  • Petule B. | 19. 6. 2008 19:02

    Nechtěl by radši někdo napsat jestli ji vyzkoušel a zda byla dobrá či nikoli? Chtěla bych ji zkusit, ale z komentářů jsem se zatím nedozvěděla nic...

  • Marsí | 3. 4. 2008 15:41

    Jo mimochodem..to bylo počítáno z kila....:-)) 1000 g /8=125g

  • Marsí | 3. 4. 2008 15:38

    Evo omlouvám se předem i zadem...nějak mi nedošlo, že někdo neví, že celá kostka je 250 gramů...:-)))))

  • Z | 3. 4. 2008 15:15

    Ale ale, jedna osminka tuku - to snad zná každý, kdo otevřel jakékoli recepty ,ale přesto - je polovina kostky tuku o původní váze 250 gr HERA, Visa, Omega a podobně --- to znamená 125 gramů a ještě k osvětlení - je to malá kostka másla - počítá se z jednoho kilogramu

  • Marie H. | 3. 4. 2008 15:09

    1/8 másla je 125g / půlka 250g kostky /.

  • Eva Červenková | 3. 4. 2008 14:57

    no to jste to moc nevysvětlila když jste nenapsala kolik gramů je těch osm osmin..Myslím, že se jedná o 250g kostku (hera), tudíž cca 30g

  • ELA | 3. 4. 2008 12:55

    milý anonyme, "osminka" tuku se obecně rozumí 125 g ;o))

  • Lenka Ber. | 3. 4. 2008 09:30

    Z kila tuku.Je to 125 gramů.

  • Anonym | 3. 4. 2008 08:58

    Nebo 250g(kostka tuku) děleno 8 = 1 /8

  • Marsi | 2. 4. 2008 23:57

    Anonyme...pro naprosteho laika,mimochodem sd mne nedavno ptala potencionalni snacha...:-} tedy...osm osmin je celek,jedna osmina 1/8 se rovna celek deleno osmi.

  • Anonym | 2. 4. 2008 15:55

    Prosím co znamená 1/8 tuku.... 1/8 kostky nebo 1/8 kg ....nebo 1/8 hrnku... díky jana eš

  • Karla S. | 13. 11. 2007 18:36

    ne jenom se nam libil ten recept na tu babovku

  • Jarka O. | 13. 11. 2007 07:39

    Karlo, ať hledám, jak hledám, není tu ani písmenko o tom, že by měla být vhodná pro diabetiky:-)) Nespletla jste si recepT?

  • Karla Starečkova | 12. 11. 2007 19:53

    no nevim jestli je dobra i pro diabetiky

  • Karla Starečkova | 12. 11. 2007 19:51

    no nevim jestli je dobra i pro diabetiky

  • ŽANDA | 8. 11. 2007 14:42

    Ano je to tak,ale uvidíte,že je výborná,i naše děti ji mají moc rády.

  • Alena | 8. 11. 2007 11:27

    Opravdu se ke šlehačce přidává ještě tuk i olej?Děkuji za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Margotka Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Tuk Vanilka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nebeské řezy

Nebeské řezy

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

Kokosový dort - výborný a snadný

Kokosový dort - výborný a snadný

Jogurtový koláč s tvarohem

Jogurtový koláč s tvarohem

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Maso v zelenině z pečícího sáčku

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Zabaione - Italský desert

Zabaione - Italský desert

Bábovka z červené řepy

Bábovka z červené řepy

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

23
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
22
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
20
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
18
Sladké pirohy
Sladké pirohy
15
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Bábovka s margotkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact