Lepší je obdobná bábovka bez tuku. Je lehčí a jemnější. Zkuste recept "bábovka na plech", je také ze zakysané smetany a je jemnější a neklesne. Taky bude dietnější :-)
Váš recept jsem si zamilovala. :-) ...peču jako bábovku, nebo na plech, kdy mezi dvě vrstvy těsta vložím jakékoli ovoce ...je to pecka! Rychlé. Chuťově výborné. Variabilní. <3
Ať dělám co dělám, i když dodržuji postup a množství dle receptu, tak se udělá zákalec. Kde dělám chybu?
Je už min 100 let známo, že prášek do pečiva se vždy přidává do mouky, řádńě promíchá a pak se dávají tekuté složky těsta. Jen tak spolehlivě působí. Tak čau a zapište si to. M.
Bábovka je fakt super....vlhká,krásně jde vyklopit....jen se po ní zakouřilo. :-D
Nevím kde se stala chyba ,ale těsto bylo moc tekuté a tak mi hrozinky propadly na dno a také ta kaková vrstva se slila s tpu první. A musela jsem péct 1h15min aby se to vubec spojilo . Je taková mokrá ,ale chutově SUPER !