• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bábovka s jablky a skořicí
Napište svůj komentář k receptu

Bábovka s jablky a skořicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 96
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bábovka s jablky a skořicí
Bábovka s jablky a skořicí
Bábovka s jablky a skořicí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 6
      lžíce mléko
    • 1
      lžička skořice
    • 180
      g polohrubá mouka
    • 0,50
      balení prášek do pečiva
    • 3
      ks jablka
    • 180
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny. Poté přidáme vrchovatou lžičku mleté skořice a zašleháme. Dále přidáme rostlinný olej a nakonec mléko a vše vyšleháme. Postupně zašleháváme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec jemně přimícháme našlehaný sníh z bílků. Úplně nakonec přidáme oloupaná na malé kostičky nakrájená jablka.
2
Těsto vlijeme do vymazané a polohrubou moukou vysypané bábovkové formy a vložíme do elektrické trouby vyhřáté na 200 °C. Pečeme asi 20 minut při 200 °C, aby nám bábovka hezky "vyběhla" a potom snížíme teplotu na 170 °C a pečeme asi 40 minut.
3
Jestli je bábovka už hotová zkoušíme špejlí. Špejle musí být po vytažení suchá. Po upečení bábovku ihned vyklopíme z formy.Je výborná a lehká a jablíčka jí dodají zajímavou chuť a krásně to vypadá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka z roku 1900

Bábovka z roku 1900

Duo bábovka

Duo bábovka

Bábovka "trio"

Bábovka "trio"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • stapeli | 13. 5. 2019 18:22

    Výborná bábovka, vyhovuje mi malé množství tuku. Polovinu mléka jsem nahradila rumem, mám klasickou formu, kterou vymazávám máslem a vysypávám hrubou moukou a bábovka se vyklopila "sama". Pekla jsem v horkovzduchu - na 180°C cca 15 minut a potom 25 minut na 160°C. Příště uberu cukr, ale i takto je moc dobrá.

  • Houska68
    Houska68 | 10. 2. 2019 14:45

    Příjemné překvapení z obyčejněho receptu. Kazí se mi uskladněná jablka tak hledám pokaždé něco jiného. Jen do formy typu věnec mi přišlo málo těsta. Příště bych volila asi 1,5 dávky. Ubrala jsem trošku mléka a dohnala to rumem. Ukládám a děkuji za recept. S tou skořicí je to zase trošku něco jiného.

  • stapeli | 6. 3. 2018 15:26

    Nemá chybu. Přidala jsem načatou vaničku tvarohu, pro kterou jsem neměla využití a supr. Určitě znovu upeču. Díky za recept.

  • lynndusha | 30. 9. 2017 14:26

    nic se jí nedá vytknout, je prostě perfektní. dala jsem jen o trochu méně cukru, jak tady někdo radí.

  • Renka.l | 8. 1. 2016 15:07

    Opravdu skvělý recept :-)) výborná

  • Iva | 23. 11. 2015 20:31

    Výborná <3

  • Denča | 9. 1. 2014 16:55

    Dnes jsem jí upekla. Je výborná, všem moc chutná, příště dám méně cukru. Na nás moc sladká. Ale jinak nemá chybu...

  • CindyL | 23. 10. 2013 21:32

    Skutečně výýýborná!

  • Charula | 6. 7. 2013 18:25

    Tak předem velice děkuji za recept O:-) bábovka je neskutečně výborná <:-) šmakozní no prostě super jen se po ní zaprášilo bomba dík moc moc........ jste šikulka ;-)

  • Roxana | 2. 3. 2013 18:44

    je výborná ! Jne jablka strouhám také.

  • Idi
    Idi | 11. 2. 2013 16:49

    Tak je holka v troube. ;-) Jsem na ni zvedava. Pridala jsem navic mlete orechy a o neco vic skorice. Mouky vzdy kombinuji celozrnna+bila.

  • Hanka | 28. 10. 2012 14:13

    No Musim podekovat za recept. Uplne vyborna, Jen Jsem tam dala cely prasek do peciva a misto 3 jablek Jen 1 nastrouhane a po babovce se jen prasi. Jemnouka a chutove vyborna.

  • Aneta | 27. 9. 2012 05:49

    Je výborná. Jen jsem tam dala celý balíček prášku do pečiva. Skořice v tom nemá chybu. :-)

  • blou | 9. 8. 2012 20:21

    Je moc dobrá :)

  • Kar♥lina
    Kar♥lina | 20. 7. 2012 12:18

    <3 <3 <3

  • Karolina.M | 14. 7. 2012 10:17

    Mňamka :)

  • danaceks | 3. 2. 2012 15:00

    ňam <3 8-) :-* :-\ :-P

  • Michaela Jelenová | 27. 1. 2012 21:56

    Mockrát děkuji za výborný recept, bábovka je výborná, povedla se mi, akorát jsem též měla trošku problém s vyklopením, ale tvar bábovky to byl ;-) . Celá rodina se oblizovala, určitě ji brzy upeču znova.

  • Anička | 15. 1. 2012 17:11

    Bábovka "přežila" dva pokusy o košt:) Akorát jsem jablíčka nastrouhala nahrubo a skořice dala víc. Moc děkuji za recept, dnes dělám znovu :)

  • Petra Buchy
    Petra Buchy | 25. 11. 2011 15:39

    Bábovka je výborná, ale také jsem měla malé problémy s vyklopením. Možná je to tím, že bábovky moc často nedělám. Děkuji za zajímavý a chutný recept.

  • MartikK
    MartikK | 10. 7. 2011 09:14

    Doporučuji jablíčka spíš nastrouhat nahrubo a skořicí rozhodně nešetřit.

  • rerenta | 29. 3. 2011 21:58

    Dobrá bábovka

  • Petra z Brna
    Petra z Brna | 30. 1. 2011 20:02

    Moc dobrá bábovka, pekla jsem v neděli, hned jí půlka zmizla a myslím, že druhá půlka nedožije do úterý :-)

  • Klára K. | 8. 1. 2011 10:00

    Auitorom receptu je Diana

  • pippiva
    pippiva | 8. 1. 2011 08:45

    Ja bych se drzela kosticek,nastrouhana jablka pusti vic vody.

  • xy | 8. 1. 2011 08:02

    Určitě můžete,jen ty kousky jablek nebudou vidět při krájení ;-),nic víc .

  • beba | 7. 1. 2011 23:59

    Môžem tie jablká aj nahrubo postrúhať?

  • Danusska | 4. 1. 2011 20:31

    Právě jsem dopekla a je to naprosto dokonalé. A ta vůně :-)

  • JanuleK | 17. 11. 2010 13:53

    DĚLALA JSEM S 1,5 DÁVKY. PŘÍŠTĚ DÁT O TROCHU MÉNĚ A KLIDNĚ VÍC JABLEK - MOŽNÁ HRUBOU NASTROUHAT.

  • pippiva
    pippiva | 7. 11. 2010 12:31

    Davam 1,babovka je pekne nadychana,davam do oblibenych.

  • cikousek | 7. 10. 2010 11:05

    Bábovka celkem snadná a vynikající. Mám moc ráda kombinaci skořice s jablky. Díky za recept.

  • niobe nightingale | 16. 8. 2009 23:08

    Já jsem si koupila asi před třemi lety silikonového beránka od Tescomy. Už nikdy nechci doma nic silikonového mít! Stála mě šílené peníze a ještě šílenější byla ta práce s vyklapováním - nejdříve jsem to vymazala, pak jsem zkusila bez vymazání, pak přišlo na řadu vyklápět za studena i za tepla a další triky, co jsem se dočetla na internetu a vyslechla od známých... Nic nezabralo, beránkovi pokaždé něco chybělo (kus ucha, vlnky, hlava...) Milá forma je již bůhví kde ve světě a já si peču už nějaký ten pátek v klasické hliníkové formě bez problémů. Tolik k mému pravdivému příběhu se silikonovými formami :)

  • Marta Kropáčová | 16. 8. 2009 20:30

    Take mam silikonovou babovku,na radu kamaradky jsem ji po prve vymazala a od te doby uz ne.Kdyz se nahodou prichytla,tak jsem ji prevratila na talirek a nechala vychladnout.Sama pak vypadla.Snad se vam to priste podari.

  • Petra Vobecka | 16. 8. 2009 05:28

    Dobry den. Musim se pripojit. Dala jsem za 1 !! Babovka je opravdu vynikajici. Je nadychana, vlacna, proste mnamka :-) Jen mam k Vam prosbicku, jestli mi nekdo zkuseny muze poradit. Mam nove silikonovou formu na babovku. Ano, i me tato nesla vyklopit, ale pohrala jsem si s ni, pomohla si drobet priborovym nozem a nakonec to babovka vzdala. Ani se mi nesrazila a to je co rict, jak jsem s ni zapasila :-) To ale neni receptem, ten je vynikajici. Nyni k veci. Docetla jsem se, ze silikonove formy se nemaji vubec vymazavat... Je lepsi je tedy vymazavat, ci nikoliv??? Nektere hodpodynky na netu psali mezi sebou, ze vymazanim je to jeste horsi a nejde vyklopit uz vubec?? Zvlastni ze? Clovek si rekne, vzdyt tim nic nezkazim.... Delala jsem klasickou babovku a sla vyklopit normalne. Potom jsem se jeste chtela zeptat, jestli tedy babovku nechat uplne vychladnout nebo ji vyklapet hned po vyndani??? Co je lepsi?? Ptam se proto Vas zkusenejsich a budu rada, za kazdou radu od Vas.

  • Blažena Halušková | 5. 2. 2009 11:19

    Jeden fígl od mojí babičky - když jí nešla vyklopit bábovka, hodila přes ni mokrou utěrku. Chvíli nechala a bábovka se krásně vyklopila. Základem je ale pořádně (prsty) vymazat bábovku a já vysypávám strouhankou.

  • jarmila krskova | 2. 12. 2008 11:00

    Tak.. jsem nepoucitelna a navzdory komentarum jsem formu nevymazavala, protoze "to prece nedelam nikdy" (silikonova forma). Navzdory tomu, ze jsem nikdy s vyklapenim problemy nemela, tuhle babovku jsem si tim zkazila. Chutove je ale vyborna, urcite si to zopakuji.. a uz nebudu lina ;-)

  • jana martanovicova | 3. 10. 2008 08:15

    Bábovka nám veľmi chutila,ale problém s vyklápanim som mala tiež.Neviem či preto,že som piekla v silikonovej forme,ale pri iných bábovkách sa mi to nestáva.

  • Petule B. | 2. 10. 2008 23:43

    Skvělá bábovka! Nadýchaná, šťavnatá, voňavá. Dělala jsem ji dnes poprvé, už jsem déle nedokázala odolat všem těm komentářům :o))) Dávám velkou 1.Ještě k tomu vyklápění. Já vždy bábovku chvilku po vytažení z trouby šoupnu do hrnce se studenou vodou (samozřejmě otevřeným spodkem nahoru), tak aby voda byla těsně pod okraj a když zchladne vyklápím. Vyběhne z formy sama. Někdy vodu v hrnci po chvíli vyměním, aby byla stále studená.

  • Irena Zahoříková | 2. 10. 2008 11:54

    Včera jsem upekla tuhle dobrotu a musím se přidat k nadšené chvále! ;-D Přidala jsem ještě hrst rozinek a necelou lžíci rumu a všem moc chutnalo. Bábovka byla krásně nadýchaná a šťavnatá. Prostě mňam! S vyklápěním nebyl problém, jen kousek se mi přilepil na střed formy, ale opravdu nic vážného;-)

  • Janinka | 9. 6. 2008 22:42

    Musím pochválit - opravdu je to moc dobré, akorát to vyklopení mi nějak tentokrát nevyšlo :-(( ale můžu si za to sama: použila jsem teflonovou formu a byla jsem líná ji vymazat. Ale jinak je bábovka takové nadýchané výborné pochutnáníčko :-) Takže za 1 :-)

  • Jana Remková | 13. 5. 2008 15:48

    Marie,nikdy jsem ještě bábovku nevyklápěla až vychladla!!Vždycky horkou! Tak redy koukám,jaká to nová zkušenost?Mi se snad ještě nikdy nestalo,že bych horkou bábovku nevyklopila,pokud jsem měla dobře vymazanou a vysypanou formu a je úplně jedno,jestli hrubou,polohrubou,nebo jakoukoliv jinou moukou.

  • SV | 27. 4. 2008 12:15

    Jedna z nejlepších bábovek.

  • Jana Do. | 8. 3. 2008 22:35

    Výborná, moc všem chutnala a zůstala dlouho vláčná. Skořice tomu dodává šmrnc. Dávám do oblíbených.

  • Iveta Odvárková | 26. 2. 2008 22:14

    Před chvílí jsem ji vyklopila (hned po vytažení z trouby) a to bez problémů. Formu jsem měla vymazanou sádlem a vysypanou hrubou moukou. Bábovka je fakt lehká, chutná nám. Je to zkrátka zase něco jiného.

  • Ivona | 25. 2. 2008 09:06

    Místo bábovky jsem udělala jako buchtu na plech. Byla fakt výborná. I mojí babičce moc chutnala.

  • Jana T. | 6. 1. 2008 20:45

    Bábovky vyklápím chvilku po upečení na mřížku, nechám vychladnout a pak pocukruju, nebo dávám polevu.

  • Mila Veselá | 6. 1. 2008 19:56

    Proč by se bábovky nedaly vyklopit z formy ? Když je dobře namazáno. Vždy vyklápím bábovky horké ( kromě pomerančové, kam se vlévá šťáva) a nikdy nebyl problém. Bábovku vyklopím na velké síto a nechám vystydnout už mimo formu. Vydýchá se a je na povrchu krásně suchá.

  • marie | 6. 1. 2008 15:54

    po upeceni ihned vyklopime z formy???? pokud vim, tak babovky se z formyx vyklapeji teprve, az uplne vychladnou...horke se vyklopit nedaji...mluvim z vlastni zkusenosti...jinak recept zajimavy a urcite zkusim.

  • markéta hrdinová | 21. 11. 2007 15:21

    bábovka dobrá, jen mi šla hůř vyklopit. beru tchýni na ochutnání, tak jsem zvědavá, jak ohodnotí ona

  • Marie Tothová | 21. 10. 2007 10:19

    Bábovka je naprosto vynikající. Jeden z nejlepších receptů, co znám. Jemná, vlhká, zajímavá na pohled, ne moc sladká. Mouku nahrazuji špaldovou polohrubou.

  • Anna R | 20. 10. 2007 10:58

    Tak se mi to nepovedlo, bábovka se mi nevyklopila, ačkoliv jinou peču často a s úspěchem. Následně ji nikdo nejedl, nechutnala nikomu. Tak jdu zkoušet něco dalšího.

  • Eva Červenková | 19. 10. 2007 18:08

    honzo, neni..

  • Honza | 17. 10. 2007 16:05

    ehm je mi 12 a pokusim se to upcit... je na tom neco extra slozityho? diky

  • Petra Huppertová | 6. 10. 2007 13:14

    Taky jsem vyzkoušela a byla výborná. Snědla se během chvilky. Byla vláčná no prostě mňamka. Zkoušela jsem ji i jako buchtu na plechu, ale bábovka je lepší.

  • Terez | 12. 9. 2007 12:27

    Právě jsem ji dopekla a ochutnala, je opravdu moc dobrá, doporučuji.

  • Terez | 12. 9. 2007 12:27

    Právě jsem ji dopekla a ochutnala, je opravdu moc dobrá, doporučuji.

  • PC | 15. 3. 2007 22:20

    Výborná! Doma se po ní jen zaprášilo. Ještě jsem přidala na hrubo nasekané ořechy. Fakt mňamka a ještě ke všemu rychlovka.

  • Kateřina Dvořáková | 26. 1. 2007 09:13

    Tak jsem bábovičku pekla... Akorát jsem tam dala poctivé množství jablíček, takže se mi při vyklápění vyloupl jen spodek a vršek zůstal ve formě :c( Nicméně pomineme-li vzhled (asi jsem to uchvátala, lebo jsem se moooc těšila) - chuťově je velmi zajímavá a mňamková :c)

  • Anonym | 22. 1. 2007 12:00

    Nevím jak vám, ale mně se někdy stane, že ovoce mi v těste spadne během pečení ke dnu (nejen v této bábovce, ale např. i v bublanině a podobných moučnících)... Ale je na světě jednoduchej fígl - obalit ovoce (před nasypáním do těsta) v mouce... A ovoce neklesne :c)

  • Magda | 21. 1. 2007 15:32

    Fakt skvělá a vláčná bábovka. Měla jsem sice jen jedno velké jablko, ale i tak to bylo naprosto vynikající a snědlo se vše ráno na snídani.

  • Hanka | 17. 11. 2006 11:05

    Bábovka je opravdu výborná, kombinace skořice s jablky je velice chutná a není vůbec vysušená. Prostě mňam!

  • PETRA VANÍKOVÁ | 15. 11. 2006 14:20

    BÁBOVKA JE VÝBORNÁ,TY JABLKA V NÍ SUPER.

  • Eva P. | 11. 11. 2006 18:19

    Moc dobra ! nejsem zrovna moc velka fanynka babovek, ale tahle je opravdu nevysusena.Zopakuju.

  • Barbora | 10. 11. 2006 09:56

    Vyzkoušela jsem a po nabídnutí návštěvě,nezbyl ani kousek.Je to opravdu výborné!!!!!!!

  • Monika Kabelková | 13. 9. 2006 11:01

    Bábovku jsem upekla včera večer, když kluci spali. Polila jsem ji čokoládou. Je velmi dobrá. Ráno jsem ji nakrájela k snídani a nezbyl ani drobeček. Moc chválím.

  • Vendula | 14. 8. 2006 19:39

    Zdravim všechny,bábovku jsem vyzkoušela,dala jsem tam jen 150g cukru a byla vynikajicí !!!

  • JItka Berliňská B. | 14. 8. 2006 09:22

    Ahoj, v sobotu jsem upeka tuto bábovku, byla vynikající,jablíčka v ní krásně vypadala a byla krásně vláčná. Jaká je druhý den nevím, protože byla snědena během hodiny. Díky za fajn recept.

  • Lucie D. | 11. 6. 2006 15:20

    Bábovka je moc dobrá, akorát jsem do ní přidala trochu celozrné mouky, místo polohrubé. Kdo nemá rád moc sladké, klidně může ubrat cukru. Mňam

  • Diana | 28. 3. 2006 22:13

    Já myslím, že není tak sladká. Můžete dát cukru míň. Já poslední dobou dávám do piškotového těsta 150 g cukru a 250 g polohrubé mouky a je to tak akorát. Záleží na tom, jak sladké moučníky máte rádi.

  • kamva | 23. 3. 2006 12:09

    Není ta bábovka moc sladká, když je tam tolik cukru kolik mouky?

  • Diana | 3. 3. 2006 07:00

    Ahoj Moniko, to mne mrzí, že Vám nechutnala,ale nevím, jestli se Ti někde nestala nějaká chyba.Nevím, jakou měla Tvoje bábovka chuť, ale nám doma chutnala báječně po skořici a jablíčkách. Je velmi chutná a lahodná, proto jsem sem dala ten recept.

  • Monika S. | 28. 2. 2006 07:46

    Zrovna teraz má naša rodina bábovkové obdobie a preto postupne skúšam viacero druhov baboviek. Včera som skúsila túto a musím priznať, že vyzerala naozaj dobre, žial s chuťou to už bolo horšie. Skúsila som - zjedla sa, ale viac nepečiem.

  • Alena H. | 27. 2. 2006 07:06

    Bábovku jsem upekla včera, byla vynikající - vláčná, jemná a krásně voní. Hned se snědla.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Jablka Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Vejce

Třená bábovka podle Sandtnerky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbková polévka

Drůbková polévka

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Farmářská polévka

Farmářská polévka

Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Třená bábovka podle Sandtnerky

Poslední sledované recepty

58
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
49
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
42
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
40
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
33
Rybí filé v těstíčku
Rybí filé v těstíčku

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Další doporučené recepty:

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Bábovka s jablíčky a skořicí
Bábovka s jablíčky a skořicí
Bábovka s jablky a ořechy
Bábovka s jablky a ořechy
Bábovka s jablky a šlehačkou
Bábovka s jablky a šlehačkou
Bábovka s kefírem
Bábovka s kefírem
Bábovka s kysanou smetanou
Bábovka s kysanou smetanou
  • Recepty.cz
  • Bábovka s jablky a skořicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact