• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bábovka s jablky a ořechy
Napište svůj komentář k receptu

Bábovka s jablky a ořechy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 101
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bábovka s jablky a ořechy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 4
      ks vejce celá
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 0,50
      hrnek mléko vlažné
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      hrnek vlašské ořechy nadrobno nasekané
    • 2
      hrnek jablka nadrobno nakrájená

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce s cukrem našleháme a pak postupně přidáme všechny zbývající ingredience. Dáme do vymazané formy a pečeme. Je to opravdu pochoutka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Bábovka z roku 1900

Bábovka z roku 1900

Bábovka ve skle

Bábovka ve skle

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • linda klein | 27. 10. 2015 10:39

    Babovka je vlacna, chutove dobra, ale skutecne prilis mastna. Priste olej nedam vubec nebo jen 1/4 hrnku. Mleko jsem nedavala, testo bylo dostatecne tekute. Pridala jsem asi 1/4 hrnku mouky, nasekane orechy, skorici a rum. Nekdy zopakuji :-)

  • Lenka Hanáčková | 17. 7. 2012 22:30

    upekla jsem ji přesně podle receptu, komentáře jsem si bohužel přečetla až když byla v troubě.. a opravdu to chce méně oleje.. ;-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 8. 1. 2011 22:59

    Mouky dávám více, cukr ubírám a olej taky. Přidávám skořici a rum. Pak je výborná

  • venyss venyss | 26. 1. 2010 18:05

    Dělala jsem z polohrubé mouky,také jsem jí přidala a oleje méně. Je výborná. 1.

  • Andrea Holečková | 15. 1. 2010 09:58

    bábovka je skvělá,také jsem přidala půl hrnku mouky navíc a vylepšila skořicí a trochou nasekaných ořechů.Dávám za 1!

  • Zdena z JM | 19. 10. 2009 08:55

    Bábovka byla chuťově výborná,ale na můj vkus moc mastná. Měla jsem si přečíst pořádně komentáře a dát méně oleje. Příště vyzkouším. Dávám za 2.

  • Lucie Kadeřábková | 7. 9. 2009 14:15

    Bábovku jsem také připravila z většího množství polohrubé mouky a s jen trochou oleje a výsledek parádní. Bábovka je opravdu dobrá, není vůbec suchá. Nastrouhaná jablka důkladně vymačkat od přebytečné šťávy, jinak bude bábovka jakoby nedopečená! Recept doporučuji!

  • Jana Arltová | 5. 9. 2009 09:05

    Výborná,měla jsem plnou formu,bála jsem se,že při pečení přeteče. Dala jsem ji na plech. Nic se tím nepokazilo. Dopadlo to na jedničku!

  • Alexandra Daňková | 12. 7. 2009 11:08

    Výborná bábovka. Taková mokrá, přidala jsem navíc rozinky a dala 2 hrnky polohrubé mouky,jinak podle receptu.

  • Ferda Mravenec | 27. 4. 2009 04:38

    Tak ta teda nema chybu - jeste jsem ji vylepsila rozinkami ( v rumu macenymi) a sla primo do ledvin:-) davam za 1*

  • Kateřina Candrová | 27. 3. 2009 11:43

    Po přečtení komentářů jsem upravila recept tak, že jsem dala dva hrnky polohrubé mouky, jen lžíci oleje (příště ho tam nedám vůbec) a rozinky. Pekla jsem velmi pomalu cca 50 min. Bábovka byla vysoká, výborná, vláčná a chutná. Vyklopit šla také dobře (forma vymazaná sádlem a vysypaná polohrubou moukou). Děkuji za recept.

  • Lenka Nerudová | 24. 3. 2009 20:27

    No, tak - protože jsem si přečetla Vaše názory - musím reagovat...bábovka není vůbec suchá, ani mazlavá - jak někdo psal...dala jsem více mouky o půl hrnku....a je úžasná, ještě horkou mi ji tady berou pod rukama. manželovi jsem ji donesla až do vany...a večeřet prý bude právě tu bábovku :-))) výborná - dávám jedničku....a voní po celém domě

  • Lenka Nerudová | 24. 3. 2009 19:33

    no, tak právě se ta krasavice nachází v troubě :-) pomýšlela jsem původně také na skořici, ale nakonec jsem se řídila receptem...jen mouky mi připadalo málo na tolik oleje a cukru,t akže jsem přidala ještě půl hrníčku...hned jak ji z trouby vytáhneme, ochutnáme, napíšu :-) ale vonííí to tuuu

  • Martina Korychová | 23. 3. 2009 20:06

    Tak holky, teď jsem bábovku ochutnala. JE VINIKAJÍCÍ!!! Přidala jsem ještě kousky hořké čokolády a je to veliká dobrota :-))) S tou moukou je pravda, že je lepší polohrubá a dala jsem také 2 hrnky.

  • IVETA HRUSKOVA | 17. 3. 2009 19:48

    tuhle babovku jsem pekla uz snad stokrat. Je naprosto vyborna. Nejlepsi je na druhy den...teda pokud vydrzi

  • jana f. | 6. 3. 2009 19:30

    VÝBORNÁ, neměla chybu,druhý den jsem musela péct znova...

  • alenaE - | 2. 3. 2009 20:24

    upekla jsem a je opravdu vyborna,dala jsem polohrubou mouku a byla jako pericko,davam 1!

  • Kateřina Reinoldova | 23. 2. 2009 18:38

    Bábovka měla u nás doma měla ohromný úspěch. Moc děkuji za skvělý recept :o).

  • Eva Vlasáková | 22. 2. 2009 18:31

    Také jsem podle rady dala víc mouky a je opravdu moc dobrá.Díky za recept

  • Zuzana Válková | 20. 2. 2009 17:42

    Tak u mně to dopadlo stejně :-( Mokrá, jakoby nedopečená. Dobré to tedy nebylo :-) Taky nevím, kde jsem udělala chybu.

  • Kveta sodomova | 12. 2. 2009 12:11

    tak nevim kde je chyba a v cem ale po upeceni je to nejak mokre a vypada to skoro nedopecene...pekla jsem to skoro 50 min. dle meho nazoru teda nic moc.

  • Ferda Mravenec | 8. 2. 2009 03:55

    Tak ta nema chybu a rovnou do ledvin:-)

  • Mirka Wiesnerová | 5. 2. 2009 10:24

    vyborna, nevydrzela ani do vecera :-)

  • Jana Kudrová | 1. 2. 2009 09:06

    moc dobrá bábovka,akorát jsem dala podle rady více mouky, ale jinak moc dobrý recept.

  • niobe nightingale | 30. 1. 2009 16:07

    hmm... zkusila jsem do dortový formy a zklidila úspěch! udělala jsem jí z takovejch těch kyselejších jablek... *mmm* xD

  • Bahar Karaer | 17. 12. 2008 20:07

    Dnes jsem babovku delala podruhe, ale trochu jinak - mela jsem jen 1 a 1/2 jablka a tak jsem do testa pridala 1 banan. A nebudete mi verit - babovka je vyborna. Doporucuji vyzkouset.

  • Veronika Frydrychová | 12. 12. 2008 08:48

    Moc děkuji za recept. Dala jsem mouku dle potřeby což bylo asi 1 a půl až 2 hrnky přidala skořici a super. Pekla jsem na 160 stupňů asi hodinu (krásně se propeče). Příště zkusím místo prášku do pečiva dát prášek do perníku.

  • petra kubrychtova | 7. 12. 2008 12:03

    moc moc dobrá jen bylo strašně řídké těsto tak jsem tam přidala jeetě hrnek mouky ale zaměnila jsem ji za polohrubou a jablka jsem nastrouhala na hrubém struhadle a ořechy umlela jo a chce opravdu hodně prsty vymazat formu jinak dávám za jedna je rychlá snadná výborná

  • jarmila krskova | 2. 12. 2008 11:01

    Olgo, mockrat dekuji. Vami doporucena babovka je opravdu vytecna ;-)

  • Simča B. | 29. 11. 2008 23:43

    Opravdu velmi dobrá, přítel se olizoval až za ušima, dávám 1

  • Olga Zehnalová | 29. 11. 2008 20:15

    Jarmilka, ja som túto bábovku síce nerobila, ale podľa receptu sa mi zdá, že je tam veľa oleja, aj cukru a málo múky, tej by som dala aspoň 1 aj1/2 hnku.Ja som dnes robila Bábovku s jablkami a škoricou , ktorá je tiež z tejto stránky a tá nemá chybu. Je ľahká, nadýchaná a pridala som za hrsť sekaných orechov, ktoré nie sú v recepte a bolo to vynikajúce. Skúste túto bábovku, tá vás určite nesklame.

  • jarmila krskova | 29. 11. 2008 11:04

    Tak moje babovka byla krasna jen do chvile, dokud jsem ji nenakrojila. Vubec se nepovedla, je jako kdyby syrova (rekla bych ze spis mokra?) - v troube byla tak dlouho, ze ve skutecnosti nemuze byt nedopecena. Je mi to moc lito, nevim, co jsem skazila.. mozna velky hrnek? Fakt je, ze tohle byl muj prvni "hrnickovy" recept v zivote a asi i posledni ;-(

  • Lydie pochvalovská | 28. 11. 2008 06:19

    Bábovka byla dobrá,ale připadala mně moc mastná.Můžu dát méně oleje,třeba jen 1/4 hrnku?

  • Jana Popelová | 26. 11. 2008 19:32

    Právě jsem dopekla. Vůně teda krásná, přidala jsem dle rad trochu té skořice. Jsem moc zvědavá na chuť. Věřím, že nezklame a bude skvělá. Díky.

  • Jana Andrlová | 26. 11. 2008 15:26

    Právě jsem dopekla a ještě horku ochutnala. Dala jsem polohrubou mouku a přidala lžičku skořice. Bábovka je vynikající a díky skořici i krásně voní. Dávám za 1.

  • Bahar Karaer | 24. 11. 2008 12:14

    Prave jsem babovku vyklopila z formy a vypada skutecne krasne. Nemela jsem mouckovy cukr a tak jsem pouzila cuk krupice.Uvidime jak bude chutnat.

  • Irena Švingerová | 19. 11. 2008 19:53

    Zdravím všechny, bábovka je opravdu skvělá.Chtěla jsem překvapit rodiče a připravit jim něco, co neznají a nedělají a podařilo se - nedožila ani druhého dne :-).Dííky.

  • Michaela Štědronská | 18. 11. 2008 10:20

    Výborná,vláčná,jemná,skvělá chuť.Pekla jsem v dortové formě,i tak moc dobré se šlehačkou navrch.

  • Benova Lenka | 17. 11. 2008 21:26

    Dnes som piekla, bábovka je vynikajúca, je doopravdy ako sa píše v komentároch vláčna a šťavnatá. Pridala som hrozienka, 2KL škorice. Takže nemám čo dodať.

  • Simírka :o) | 15. 11. 2008 16:46

    Jablíček mám ze své zahrádky moooře, tak jdu na to. Pak dám vědět, jaká bábovka byla :-)

  • Vlaďka Daranská | 13. 11. 2008 06:10

    Výborná,zasloužená jednička!

  • Lucie Szücsová | 10. 11. 2008 06:19

    Moooooc dobrý, místo ořechů jsem dala hrozinky. Taky jsem použila polohrubou mouku. Tento recept má za 1.

  • Jenda Kuchtik | 9. 11. 2008 12:00

    Naprosto skvjelá :-)) Použili jsme polohrubou mouku a dávkování o 1/2 dávky větší, protože máme velkou formu. Bábovka je vláčná, chuťově velmi výrazná. Kousky jablek, skořice a ořechy v těstě, dělají tuhle bábovku číslo jedna v této třídě. Myslím, že těsto by sneslo pečení na plechu. Příště to takhle vyzkoušíme včetně čokoládové hořké polevy.

  • Eva P. | 5. 11. 2008 14:57

    Vlacna, moc dobra !

  • Alice Nušlová | 7. 5. 2008 20:43

    Naprosto úžasná bábovka! Přidala jsem ještě dvě lžičky skořice a msíto hladké mouky jsem použila polohrubou a povedla se. Dávam 1 a moc děkuji za recept.

  • Jana Šrámková | 3. 4. 2008 17:43

    Moc dobrá. Do půlky jsem přidala kakao. Příště musím dělat ze dvou dávek, hned zmizela :)

  • Alice | 2. 2. 2008 18:23

    jednoznačně super

  • Regina | 29. 1. 2008 12:44

    Zdravim. Jak dlouho se babovka pece a na kolik stupnu?

  • Anonym | 8. 12. 2007 10:03

    Bábovečka jedna báseň i tak chutnala.Krásně šla vyklopit,pořádně jsem vymazala formu.Receptík má za 1!!!

  • Silva Machová | 16. 11. 2007 11:09

    Neměla jsem ořechy,místo toho sem přidala kokos a strouhanou čokoládu.Jablka jsem nechala na kostičky.Je to opravdová mňamka!Přítel řekl,že si vezme KOUSEK do práce a zmizelo půl bábovky :) dávám za 1

  • Anonym | 20. 9. 2007 15:49

    Zkusíme a uvidíme

  • Honza | 28. 8. 2007 08:25

    Dobrá, jdu recept vyzkoušet jako svoji prvotinu rovnou na tchýniny 50iny :)

  • Anonym | 24. 8. 2007 20:28

    chutove dobra, ale nepodarilo se mi ji vyklopit z formy

  • Věra Tyrnerová | 13. 4. 2007 19:39

    Pekla jsem už několikrát, je opravdu vynikající

  • Pavel.M | 28. 2. 2007 12:42

    Dnes jsem vyzkoušel tento recept,ktery me velmi zaujal,vše jsem udělal podle receptu jen jsem ještě přidal hrstku sultánek a do druhé poloviny těsta jsem zkusil přidat 6 lžiček rozpustné kavy(neměl jsem kakao).Vysledek vynikajici-bábovka je vláčná,jemná chutově velmi dobrá 1+++

  • Lajka | 26. 1. 2007 14:45

    Zdravím, môj pokus o túto bábovku nedopadol najlepšie, pretože sa neupiekla, to cesto je podla mna velmi tekuté,snad nabuduce vyjde lepsie:)

  • olga lisáková | 20. 1. 2007 19:06

    Tak dnes jsem přidala směs Jablkový závin od Kotany a bábovka byla chuťově výraznější a kousky jablek v tmavším těstě vynikly. Taky jsem podle doporučení z jiného komentáře zde nemíchala mouku zbytečně dlouho, jen aby se dobře vpracovala do těsta (používám hnětač na robotu) a nebyla tak mazlavá, jak jsem psala minule a vyběhla. Prostě výborná.

  • olga lisáková | 10. 1. 2007 09:21

    Chuťově zajímavá, jen mi vyšla dost mazlavá a moc nevyběhla. Postupovala jsem přesně dle receptu a příště zkusím přidat tu skořici a taky mě napadly rozinky, třeba místo těch ořechů. Díky za recept. Zařazuji do vlastní kuchařky.

  • Maki | 7. 1. 2007 16:35

    Bábovky máme moc rádi a tato je fantastická, nadýchaná prostě super. Místo jablek ( neměla jsem) jsem pomačkala 2 banány. Příště dám ty banány. Bábovka se velmi dobře vyklopila. dávám za 1!!!

  • Eva P. | 21. 11. 2006 14:36

    Moc dobra, vlacna. Zopakuji.

  • Misa.H | 3. 11. 2006 16:20

    Tak jsem právě dopekla a jsem dost překvapená tou zvláštní chutí - skvělá a originální, čekala jsem chuťově něco jako štrůdl, ale je mnohem lepší. Akorát jsem přidala trochu mouky a trošku skořice.

  • Kleo | 12. 9. 2006 06:59

    Dávala bych polohrubou mouku, pokud jsou šťavnatá jablka - zůstává trošku mazlavější, ale chuťově dobrá

  • martina | 12. 6. 2006 06:29

    Bábovka je fakt výborná!!!!!!!!!!!!!!!

  • Alexandra Daňková | 24. 5. 2006 21:20

    tak jsem ji právě ochutnala a je fakt dobrá a šťavnatá. Je to poprvé, kdy jsem pekla nějakou buchtu, tak mám radost, že se povedla. A je docela jednoduchá a rychlá.

  • Ivana Šejbová | 1. 5. 2006 17:57

    jsem kuchařka začátečník a tohle jsem zvládla v pohodě a výsledek naprosto fantastickej doporučuju!!!!

  • Fleur | 30. 9. 2005 22:47

    Výborné

  • Radka Kleckova de Ochoa | 18. 8. 2005 02:21

    Nebojte se ty jablka nastrouhat,buchta m krasne vykyne i takto,akorat se snich musi ymackat stava.

  • Anonym | 6. 8. 2005 07:57

    Děkuji moc za rady,asi dnes vyzkouším.Ještě prosím,opravdu je to možné dělat bez toho tuku?Nebude to suché nebo tvrdé?!Trošku se bojím...

  • autorka receptu | 24. 6. 2005 15:11

    Estel, neboj se šlehat vajíčka celá, v ingrediencích je prášek do pečiva a ten opravdu zaručí, že je bábovka nadýchaná. Jinak jablka bych opravdu krájela na kouskdy a nestrouhala - jednak to může změnit celkovou chuť a trochu bych se v tomto případě bála, že bábovka nebude nadýchaná a to i kdybys šlehala zvlášť bílky a žloutky.

  • Di | 23. 6. 2005 16:46

    U těst, kde se šlehají vajíčka, šlehám vždy bílky a žloutky zvlášť a přidávám do obojího cukr. Pak dám do žloutků další ingredience (někdy ne všechny, aby to nebylo tuhé), smíchám a dodám vše ostatní. Těsto je potom hodně nadýchané. Ale myslím si,Estel, že nic nezkazíš, když budeš rovnou šlehat celá vajíčka s cukrem. Strouhaná jablka jsem nezkoušela, možná ty kostičky mají svůj účel. Ale klidně to vyzkoušej, určitě se nic nestane.

  • estel | 23. 6. 2005 15:26

    Di!Můžu se zeptat,jestli ty vajíčka mícháš dohromady nebo šleháš zvlášť.A taky jestli ty jablka mohou být nastrouhaná,myslím,že to bude lepší.

  • Di | 22. 6. 2005 10:12

    Podobnou bábovku peču, je opravdu moc dobrá. V mém receptu není olej ani mléko, takže je taková dost dietní. Pro srovnání uvádím svoje ingredience:180 g cukru (i méně včetně vanikového), 3 celá vejce, 180 g mouky půl hladké a půl hrubé, 1/2 prášku do pečiva, půl lžičky skořice, 3-4 jablka na kostičky, grst nasekaných ořechů.

  • Anonym | 22. 6. 2005 09:54

    Asi už z těch dobrot zblázním....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jablka Mléko Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce Vlašské ořechy

Třená bábovka podle Sandtnerky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mňam buřty

Mňam buřty

Šlehačková roláda II.

Šlehačková roláda II.

Jednoduchý grenadýrmarš

Jednoduchý grenadýrmarš

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Kokosová očka

Kokosová očka

Citronové muffiny

Citronové muffiny

Špaldové housky

Špaldové housky

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Jednoduchý jahodový koláč II.

Jednoduchý jahodový koláč II.

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Třená bábovka podle Sandtnerky

Poslední sledované recepty

102
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
36
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
34
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
29
Mrkvový dort rychlý
Mrkvový dort rychlý
28
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Bábovka s broskvemi
Bábovka s broskvemi
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Bábovka s jablíčky a skořicí
Bábovka s jablíčky a skořicí
Bábovka s jablky a skořicí
Bábovka s jablky a skořicí
Bábovka s jablky a šlehačkou
Bábovka s jablky a šlehačkou
Bábovka s kefírem
Bábovka s kefírem
  • Recepty.cz
  • Bábovka s jablky a ořechy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact