Žloutky ušleháme s cukrem a horkým mlékem, bílky ušleháme v tuhý sníh, nakonec vše smícháme s mokou a práškem a nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme 40 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
anett
|13. 4. 2015 21:29
Bábovka byla výborná, perfektně se upekla,vlačná a nadýchaná. Přidala sem tam pár pomletých ořechů. :-)
misa
|25. 11. 2010 12:06
dava se tam cukr moucka nebo krupice?
marie rusnokova
|22. 5. 2009 13:35
Tak fakt nevím,kde jsem udělala chybu,ale mé rodině nechutnala :-( BYLA SUCHÁ,příště tam dám trochu oleje.
Marie Šindelová
|18. 5. 2009 07:43
Znám tuhle bábovku již léta a ani jsem nevěděla,že tu je pod tímto názvem-já jí dostala jako ,,piškotovou,,a do části těsta přidávám kakao.Ale dobrá teda vážně je.
Amy -
|17. 5. 2009 21:37
Divím se, že lidé kteří recept vyzkoušejí a píší, že jim chutná, také neohodnotí. Autora by to jistě potěšilo. Já jsem dala jedničku.
Amy -
|17. 5. 2009 21:35
Výborná. Tenhle recept musel vymyslet génius.
myskynka mysknyka
|24. 4. 2009 19:45
výborné, ale stačila by poloviční dávka. Místo citronové kůry jsem použila pomerančovou a vůbec to nevadí
Klarka
|8. 4. 2008 20:23
Tak je to v troubě :-) Těsto bylo super - rychlé, jednoduché a dobré :-) Tak uvidíme výsledek :-)
Katka
|4. 11. 2007 10:50
Jo, prvně jsem šlehala jen žloutky s moc horkým mlékem do pěny, bylo toho skoro celá mísa a pak přidala cukr.
Katka
|4. 11. 2007 10:48
Je vynikající, škoda, že tady není více komentářů, stojí za vyzkoušení!!!!!!! Jednoduchá a moc dobrá. Ta citronová kůra uděla hodně. Doporučuji!!!
Katka
|4. 11. 2007 09:09
Jdu vyzkoušet, můj muž tomu moc nevěří, tak se jdeme přesvědčit! Pak písnu.