• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bábovka Nutelka
Napište svůj komentář k receptu

Bábovka Nutelka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bábovka Nutelka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g cukr krupice
    • 120
      g máslo
    • 3
      ks žloutek
    • 0,50
      lžička citronová kůra
    • 100
      g nutella
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 250
      g hladká mouka
    • 1,50
      dl mléko
    • sníh z bílku ze tří bílků

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s cukrem citronovou kůrou a žloutky do pěny.
2
Přidáme nutelu a třeme dál, potom vmícháme mouku s práškem do pečiva, mléko a nakonec vmíchame lechce sníh z bílku.
3
Těsto nalíjeme do vymazané formy a zvolna pečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka bez vajec

Bábovka bez vajec

Dýňová bábovka

Dýňová bábovka

Mramorová bábovka vláčná

Mramorová bábovka vláčná

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danny66 | 16. 10. 2012 21:33

    Je moc dobrá ! dala jsem 150g Nutely , trochu kakaa, kousky čokolády a ořechy a likér Baileys a hned zmizela :-) Super recept, hodnotím za 1.

  • spathyphilia | 7. 9. 2012 16:01

    Je opravdu vláčná a moc dobrá. jen tu nutelu jsem do těsta dala nakonec a po skousnutí jde o překvapení. Vyšlehala jsem šlehačku s mascarpone a je to luxusní kombinace. velmi doporučuji :-)

  • pepibubu | 24. 2. 2012 14:33

    Super recept, babička s velkou slávou koupila klukům Nutelu, ti o ni nejeví zájem, tak ji zpracuju do pečení :-)

  • r-kralova | 19. 1. 2012 10:59

    Tuto bábovku dělám již léta, narazila jsem kdysi na recept v časopise a je opravdu výborná. Jen dávám více nutely (asi tak 150g) a ještě do těsta přidávám na drobno nakrájenou polovinu čokolády na vaření či jiné čokolády a takto je bábovka naprosto dokonalá. Vyloženě se o ní doma pereme :-)

  • ariska | 5. 11. 2011 20:21

    neni spatna, vlacna opravdu je, jen se mi zda,ze je chutove trochu nevyrazna, nutela tam neni citit.

  • Michaela Linhartová | 9. 2. 2010 17:40

    Je opravdu dobrá. Dlouho zůstano vláčná. Dávám 1

  • Pavla Kalinová | 19. 4. 2008 17:08

    Musím jen pochválit. Bábovku máme doma všichni rádi a to proto,že lze udělat tisíckrat a pokazde bude jina:-)

  • Ilona Horáčková | 30. 3. 2008 15:53

    Hned se do ní pustím.Láká mě ta kombinace s nutelou,tak uvidíme jestli mě nezklame.

  • Anonym | 29. 3. 2008 18:05

    Jdu na to....

  • Jiří Flíček | 22. 9. 2007 13:26

    jdu na to uvidíme.Nechám se rád překvapit

  • Marcela Suchanová | 12. 9. 2007 23:19

    Dala jsem tam 150g másla,150g Nutely,4 vejce,je jina nez klasicka bábovka,ale žádný zázrak,myslela jsem si,že to bude větší mňamka.Dávam za 2

  • Petra Mojzisova | 27. 6. 2007 10:22

    babovka byla opravdu moc dobra, jen bych doporucovala pridat vice nutely a trosku kakaa, ma pak opravdu cokoladovou chut, mnam :)

  • Di | 31. 1. 2007 06:48

    Český kypřící prášek do pečiva váží 12 g.

  • Eliška Mlynářová | 30. 1. 2007 23:03

    český kypřící prášek má gramáž 12g; nebo 13g podle výrobce

  • Marti Vetcha | 30. 1. 2007 20:49

    Tak uz ji pecu v troube, tak uvidime. Jenom jsem se chtela optat. Bydlm v USA a kupuji kyprici prasek v polskych obchodech, ale je tam vzdy napsano, ze to je na pul kila mouky a tak. Mohl by mi nekdo rict jakou gramaz maji ceske kyprici prasky? Nevim jestli tu maji vetsi formy nebo co, ale pripada mi, ze na formu je testa malo, tak nevim jestli to je tim nebo tim, ze davam malo kypriciho prasku, davam totiz vzdy polovinu sacku.

  • Barbora Polakova | 27. 1. 2007 23:10

    Ten anonym som ja, aby si niekto nemyslel ze to bolo naschval a nechcela som sa podpisat, zato ze mi moc nechutila.

  • Anonym | 20. 1. 2007 21:59

    Cakala som od tejto babovky viac, ta nutela tam nebola skoro vobec citit a to som jej dala este o trosku viac.Takze pre mna nic moc.

  • Radmila Stachová | 29. 12. 2006 15:37

    Tato bábovka je vynikající.To je první bábovka,kterou mi můj 4 letý syn snědl a teď ji musím péct skoro pořád.Samozřejmě,že chutnala všem,kdo jí ochutnali.

  • Anonym | 27. 10. 2006 15:24

    Pani Najmanova, mozna byla sucha prave protoze jste ji pekla na plech. ZKUSTE PRISTE JI UPECT JAKO BABOVKU A KLIDNE PRIDEJTE JESTE TROCHU TUKU(30G) BUDE VLACNEJSI.

  • Adéla Najmanová | 26. 10. 2006 15:03

    Pekla jsem z 2x dávky na plech. Přidala jsem lžíci skořice a lžíci kakaa, citronovou kůru jsem vynechala. Nechutná špatně, ale čekala jsem, že bude lepší. Příjde mi taková suchá...

  • Dana | 1. 10. 2006 10:02

    Tip na tento recept jsem dostala od kolegyně z práce a báboka byla skvělá. Doporučuji.

  • iva | 11. 9. 2006 15:40

    tak mohu jen nesouhlasit s paní evou,že vydržela dlouho vláčná,protože jsme ji snědli na posez a tak toto nemohu posoudit,jinak naprosto a jedinečně SUPER

  • ilka | 9. 9. 2006 21:08

    recept je výborný, bábobku jsem ješte v půli rozřízla a potřela ji nutelou.citron.kura vynechána.

  • Andrea | 12. 7. 2006 09:48

    Musím uznat, že bábovka je opravdu skvělá. Jen jsem také "skrblík" a místo nutely jsem přidala nedobrou lídlovskou jahodovou čokoládu, kterou děti nerady a ještě čokoládová vajíčka zbylá od velikonoc. Čokoláda byla v tomto vedru hodně měkká, takže se dala krásně ušlehat.Bábovka byla opravdu mňam.

  • Airan | 1. 6. 2006 18:07

    Jsem "zvlasni skrblik" - abych nevyhodila zbytek nutely za 6kč tak radeji udelam babovku za 60kč:-) Jsem rada ze jsem ji vyzkousela, je to rychla nadychana babovka, pridala jsem orechy jako prede mnou Radka. Jen chci upozornit, pekla jsem ji jen 40minut na 160° v normalni el.troube (ne horkovzdusne) - je drive hotova nez jine babovky. Dekuji nezname autorce za recept.

  • Radka | 9. 4. 2006 20:07

    Moc dobrá chutnal celé rodině.Přídala jsem hrstku nasekaných ořechů.

  • Gabka | 12. 3. 2006 19:00

    Přidala jsem ještě trochu kakaa a likéru Baileys, aby vůbec vypadala jako nutelová a byla výborná.Citronovou kůru jsem vynechala.

  • LUCIE | 3. 3. 2006 16:45

    Babovka je výborná.Doporučuji hlavně milovnikum nutely.

  • ŠMOULA | 14. 2. 2006 16:17

    JE DOBRÁ DOPORUČUJI

  • Eva | 12. 2. 2006 09:24

    Tato bábovka je vynikající.Vydržela velmi dlouho vláčná.Citronovou kůru jsem vynechala,aby vynikla chuť nutely.Všem tento recept doporučuji.

  • Danuše Jurigová | 26. 1. 2006 07:02

    Je to velmi dobré, všem chutnala.Pěkně voní po citronové kůře.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr krupice Hladká mouka Máslo Mléko Nutella Prášek do pečiva Sníh z bílku Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s vejci a ředkvičkami

Bramborový salát s vejci a ředkvičkami

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry rajčátky

Těstoviny s vejci, parmezanem a…

Báječné máslové koláčky - nejen svatební

Báječné máslové koláčky - nejen…

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Cuketa snadno, rychle a chutně

Cuketa snadno, rychle a chutně

Ananasová bábovka - vláčná

Ananasová bábovka - vláčná

Drobenkový koláč (řez, dort) s ovocným želé - bez vajec

Drobenkový koláč (řez, dort) s…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

42
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
29
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
29
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
26
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
24
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry si v Anglii nebere servítky: Drsný vtip na Williama!

Princ Harry si v Anglii nebere servítky: Drsný vtip na Williama!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Bábovka Nutelka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact