Margotku dejte do lednice. Až bude zchladlá, tak ji nastrouhejte najemno.
2
Oddělte žloutky od bílků a bílky našlehejte ve sníh.
3
Mezitím smíchejte sypké suroviny, přidejte smetanu, žloutky, mléko a olej a umixujte. Vmíchejte většinu nastrouhané Margotky a pak opatrně i sníh (a nahrubo nastrouhanou/nalámanou čokoládu, pokud se rozhodnete použít).
4
Dejte do formy na bábovku (pokud používáte jinou než silikonovou, vymažte ji olejem a vysypte hrubou moukou. Pečte na 180°C cca 30 minut. Vyzkoušejte špejlí, jestli je ve středu upečená - pokud se na ni těsto lepí, ještě ji v troubě nechte.
5
Až vyklopíte z formy, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu s máslem a smetanou a polijte bábovku čokoládou. Neměla by ztvrdnout, takže by se vám měla lépe krájet. Posypte zbytkem nastrouhané Margotky.