Asi jsem někde udělala chybu, bábovka se mi slila, zkusila jsem jí alespoň ochutnat a ani to mne nijak nenadchlo. Ale určitě nebudu negativně hodnotit. Chutě máme každý jiné. Jinak děkuji za inspiraci.
Chtěl jsem se zeptat, v receptu žádné mléko napsané není, ale v postupu ano.
mno tak ja ji zkusim sem zvedava zda se povede ae vypada velice lakave
Hele, holky, devcata, zeny, tohle zni lakave a jeste Vase opevovani, no, tak to jdu zkusit!!! A jestli zitra zbyde, tak uz se nevdam :o( Snad se povede a nezbyde nic! ;o)
prosím, strouhané kokosové řezy nemůžu najít, mají být tady?
malo to velmi dobrou hut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jsem moc ráda, že chutnalo,příště zkuste strouhané kokosové řezy:o)))
Markéto,včera jsem pekla Vaši bábovku a dnes už nezbylo zhola nic.Byla prostě úžasná.Díky za všechny vaše recepty, dávám si je do oblíbených a postupně budu zkoušet.Bábovku hodnotím za 1.
omlouvám se asi mi to vypadlo-stejně jako šlehačky tedy 150ml mléka
Ať koukám, jak koukám, nevidím nikde, kolik mléka se má přilít ke karamelu? Díky
stačí když to trochu vychladne,já se bála aby se mi nezdrcla šlehačka i když studená nebyla.úplně stačí těch 10min.
Mouku a ostatní další suroviny přidáváme do teplé nebo chladné tekuté směsi karamel. mléka? Děkuji
jojo,přidá se k mouce,a obyč cukr se určitě použít dá, jen to bude mít o něco dál k chuti pravému karamelu.a obč.cukru použijte o něco víc třtinový je o dost sladší než obyčejný.
Myslím, že jste to pochopila dobře !
Dobre som pochopila, že puding sa pridá k múke vo forme prášku? Dal by sa použiť aj obyčajný cukor?