Vyzkoušela jsem buchtu s více mlékem a olejem a bylo to vynikající! Příště přidám méně máku.
Mě se ten nemletý mák líbí. je to změna a je to dobré a rychlé
Doporučila bych přidat decku oleje, pak by nemusela být tak suchá, ale řekla bych, že mletý mák bude určitě lepší.
Umlel jsem mák a je to daleko lepší, než nemletý. Jinak ta buchta je lepší, když se nalije na plech, je to rychleji pečené. Dobrou chuť.
Nechci nikoho strašit, ale četla jsem, že nemletý mák by se neměl vůbec konzumovat!!Prý se ta celá zrníčka lehce dostanou do střevních klků a pak tam můžou udělat pěknou neplechu.Navíc všechny výživné složky, co jsou v máku obsaženy, projdou trávicím traktem téměř bez užitku,protože nejdou zpracovat-tzn. nemáme v žaludku ani ve střevech žádný mlýnek na mák!!
Buchta je opravdu HODNĚ suchá. Jinak nemletý mák je dobrý nápad.
Z nemletého máku mi připadá moučník divný a je brzo suchý
Věro, taky jsem to znám, a než jsem to vyzkoušela, nevěřila jsem, že z nemletého máku by to mohlo být tak dobré, jaké to opravdu pak bylo! O hodně lepší než z mletého.Ale záleží....
Zkusil jsem to, ale z mletého máku. Bylo to hodně dobrý, akorát v tomto složení hodně hustý těsto a sušší po upečení. Možná zkusím příště přidat více mléka.
Taky jsem to zkusila, je to rychlé, ale suché.
Bábovku jsem také zkusila, ale nemletý mák není to pravé. Myslím si, že by byl lepší mletý mák. Nebyla by bábovka jtak suchá.
Líbí se mi jeho jednoduhcost a taky lechkost!!