• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bábovka bez vajec
Napište svůj komentář k receptu

Bábovka bez vajec

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 42
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bábovka bez vajec
Bábovka bez vajec
Bábovka bez vajec
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g máslo
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • hnědý rum
    • rozinky
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      ks čokoláda
    • oříšky
    • 150
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme dohromady a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Bábovka z roku 1900

Bábovka z roku 1900

Bábovka "trio"

Bábovka "trio"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie | 3. 1. 2016 16:56

    Moc dobra :-)

  • frak | 6. 11. 2015 16:49

    Já to peču v remosce a zkouším špejlí. Když se těsto na špejli nelepí, dopeču ještě asi 5 minut a vypínám. Po pár minutách pak bábovku vyklopím.

  • frak | 6. 11. 2015 16:45

    Já to peču v remosce a zkouším špejlí. Když se na ěpejli těsto nelepí, nechám dopéct ještě asi 5 minut a vypínám remosku. Po chvilce bábovku vyklopím.

  • viki | 26. 10. 2015 12:45

    a jak dlouho to ma byt v troube ? a na kolik stupnu ? :-\ ;-)

  • Martina | 15. 3. 2015 16:09

    Tak dopadla dokonale!!! lepsi jsem jeste nejedla .. moc dekuji pritel i dcerka si moc pochutnaly :-* <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-)

  • Martina | 15. 3. 2015 16:09

    Tak dopadla dokonale!!! lepsi jsem jeste nejedla .. moc dekuji pritel i dcerka si moc pochutnaly :-* <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-)

  • martina | 11. 3. 2015 17:56

    Ahoj tozhodla jsem se zkusit vasi babovku protoze z kazde prosste strasne citim vejce.. Ale testo mi vyslo desne huste ze jsem ho do formy nelila ale davala lzici.. No tak uz je v troube a jsem na to velmi zvedava .. :) :-[ :-[ :-\

  • Nikolka | 24. 7. 2013 23:03

    mě taky ale přidávala jsem mléko dokud jsem nebyla spokojená :D:)

  • zuza | 5. 6. 2013 14:53

    babovka dopadla ok a delam dalši supr :-)

  • ninuška | 9. 2. 2013 17:54

    dnes som robila tento recept bol super koláč vlasny a jemny. Len sa mi strasne dlho piekol vyse pol hodiny pri 180 stupnov :-\

  • natalia | 9. 2. 2013 16:23

    dnes som ju piekla drzala som sa receptu a rad ale cesto sa mi zda dost huste :-\ neviem preco

  • Nelluš | 13. 9. 2012 16:30

    Chuťově je to nijaké, ba naopak se mi zdá málo sladká (i přesto že jsem do ní dávala čokoládu), skoro vůbec nevyběhla, zústala z ní taková podivně nízká placka. :-X Nevím co jsem udělala špatně, ale dle mého se na receptu "vše smíchej a upeč" nedá nic zkazit.

  • Liduna94 | 2. 7. 2012 13:51

    Bábovka se mi zdála chuťově trochu nijaká, příště tam asi zkusím dát víc čokolády nebo třeba nutelu :)

  • darinka | 11. 3. 2011 17:27

    ja som robila ako muffiny...nemala som normálne maslo práve doma ... tak som pridala arašidové a sú super .. dobré orieškové... pridala som aj kakao a trochu zemiakového škrobu... <3 ...len som nevedela dobre odhadnúť čas pečenia... robila som muffiny totiž prvý krát...tak ale podarili sa ..

  • rožis | 19. 2. 2011 18:50

    v krizi zlato ryzí

  • pippiva
    pippiva | 27. 12. 2010 13:49

    Delala jsem jako muffiny s Nutellou a bylo to vyborne !Foto pridana.

  • Martin Navrkal
    Martin Navrkal | 12. 10. 2010 11:16

    výborné

  • Lenka Copková
    Lenka Copková | 8. 10. 2010 13:39

    Taky se mi rozpadla...ale byla moc dobra. Mozna do ni priste aspon jedno vajicko zkusim...

  • Michaela Janiková | 21. 7. 2009 17:09

    Dnes jsem pekla Vaši bábovku, je výborná, ale trochu se mi rozpadla a skoro vůbec mi nevyběhla a to jsem tam dala i více mléka, snad se mi zadaří příště.

  • Michaela Janiková | 21. 7. 2009 17:05

    Dnes jsem pekla Vaši bábovku, je výborná, ale trochu se mi rozpadla a nevim proč, docela mě to mrzí, snad se zadaří příště.

  • Lenka Hruboňová | 4. 7. 2009 19:19

    čekám návštěvu a nikdy jsem nepekla, ale po té co jsem našla tento recept budu asi péct častěji :) Dala jsem na vaše rady a přidala více mléka, margotku nastrouhala dala do vymazané formy. pekla se mi tedy jen 30 min, ale je výborná. Nakrájela jsem nahoru kompot a zalila želém ;) doporučuji

  • Sylva Karešová | 11. 5. 2008 19:00

    Dnes jsem ji dělala opět, akorát z trochu menší dávky a do jiné formy. Udělala jsem tzv. třívrstvou - z jahodového pudinku, z máku a z vanilkového pudinku. Výborně to vonělo jahodovým pudinkem a chuťově je to též zajímavé.

  • Sylva Karešová | 28. 4. 2008 01:04

    Dobrý nápad, bez vajec. Tak jsem ji dnes vyzkoušela. Formu jsem vysypala kokosem. Do těsta jsem přidala trochu nastrouhaných mandlí a půl bílé čokolády + nalámala další půlku. Při pečení to fakt úžasně vonělo :-) A chutí je taky dobrá - opravdu bíločokoládová :-)

  • iva nemcova | 11. 3. 2008 10:59

    Tento recept mne doslova ocaroval....Delala jsem znovu jako muffiny,ale tentokrat jsem pridala banany a Nutellu.Nutellu jsem do testa nahazela po lzickach az nakonec a jen jsem jemne parkrat "promichla",takze potom vzniklo krasne nutelove mramorovani.Ochutnala kamaradka i svagrova a obe chtely recept.S radosti jsem predala recept dal... :-)

  • iva nemcova | 9. 3. 2008 09:10

    Jako jedna z mnoha pisatelek komentaru k tomuto receptu jsem nemela doma vajicka... testo jsem dala do formy na muffiny,pridala jsem spoustu rumu,kusy:-)cokolady,jablko nakrajene na kousky a ono je to vyboooorneeee !

  • zaclonka | 21. 2. 2008 09:20

    jeste jsem nezkousela, vyzkousim. ke kypricimu prasku: od vitany je hodne silny a naskoci vzdycky, nekdy ale citim jeho chut. od labety (nebo tak nejak) zase nenaskakuje. Pry je nejlepsi od Dr. Oetkra. tak ho vyzkousim. jak jsou vase zkusenosti?

  • sharien | 18. 2. 2008 15:29

    babovka dobra a pridam malou vychytavku: po primichani vice mleka jsem dala na plech, pul bila, pul kakaova, upekla a nahoru jsem dala na kazdou porci oslazenou kysanou smetanu a posypala skorici, mnaaam:-)

  • Simona Žižkova | 7. 2. 2008 16:12

    jeto vyborna babovka mam 4 deti takze jedna byla malo byly spokojeni. Jsme z jihu Strakonice hrozne rada varim a pecu dekuji za tip

  • Anonym | 13. 11. 2007 10:07

    JÁ BYCH TO VÍCE NAŘEDILA MLÉKEM.PS

  • Martina Vejvodová | 12. 11. 2007 21:08

    Ahoj, tak jsem se dnes večer ocitla doma s velkou chutí do pečení, ale bohužel bez vajec a tento recept mi padl do oka - a před chvilkou jsem už bábovku (kterou jsem ale vypatlala na plech - těsto je skutečeně tužší konzistence) vyndala krásně vonící z trouby - chutná fajnově i bez těch vajíček, ale skoro vůbec mi nevyběhla.. nevím v čem je chyba? prášek do pečiva jsem tam dala celý..

  • Elza | 24. 10. 2007 09:48

    vase ohlasy na babovku me zaujaly tak, ze uz ji am v troube, uvidime, uvidime... Dala jsem do ni misto rumu griotku a jinak orechy a kousky cokolady, kraaaaaaaaasne voni

  • Helena motyckova | 21. 10. 2007 12:31

    Zdravím,bábovka je vynikající!!!

  • Anonym | 3. 10. 2007 23:12

    1

  • M | 31. 7. 2007 18:24

    Zdravím, recept je opravdu skvělý...navíc jsem se -po přečtení komentářů ostatních kuchtíků - ani nevyděsila hutnosti těsta ;o). Opravdu velice chválím (a manžel, který si na ní právě pochutnává, taky).

  • Edita Janstova | 27. 6. 2007 19:06

    Ahojky tato bábovka je velice rychá.a moc dobrá.dovnitř jsem místo oříšků dala lentilky a je to opravdu super.zrovna mi v ledničce chybělo vajíčko tak se tento recept hodil abych překvapila rodiče.děkuji za super recept

  • Petra Vomackova | 22. 6. 2007 07:49

    Je dost cítit kypřícím práškem. Možná je to moukou, ale jestli budu ještě někdy dělat, dám rozhodně míň...

  • Petra | 21. 6. 2007 14:13

    Skvělý recept!Do těsta jsem přidala pár umletých ořechů, dala na plech a pokladla třešněmi - moc dobré.Původně jsem chtěla péct bublaninu, ale zapomněla jsem koupit vejce, tak jsem zkusila tenhle receptík a povedlo se!!!

  • Ildikó Bačková | 21. 6. 2007 12:40

    Dnes som túto bábovku upiekla bola som veľmi zvedavá aká bude bez vajíčok. Musím povedať, že je super určite ju budem robiť častejšie. Do cesta som dala kandizované čerešne .

  • Věra | 21. 6. 2007 10:11

    Bábovku jsem upekla a všem moc chutnala, do těsta jsem totiž nastrouhala margotku.

  • Irena Zahoříková | 20. 6. 2007 10:50

    Tuhle bábovku jsme pekli už dvakrát a vždycky se krásně povedla. Je opravdu výborná. Děkuji za recept.

  • Lukáš P. | 13. 5. 2007 11:23

    Sice ji teprve peču ale když všychni píšete že je dobrá tak opravdu být musí.mimochodem děkuji za recept..Chtěl jsem tatku překvapit nějakou dobrotou až příde dom z práce anešl jsem tohle..TAk uvydíme jak to dopadne ;)

  • Anonym | 17. 3. 2007 14:04

    právě jsem dopekla a horké ochutnávám,no jdu upéct ještě jednu aby ochutnala i rodina.Je to dost dobré!!Pa Pipla

  • Ida Juřicová | 26. 2. 2007 21:44

    Vyborna babovka,davam 1! Dle navodu jsem pridala strouhane orechy,rozinky v rumu a formu vysypala kokosem. Cukru jsem dala jen 120 g a myslim,ze to chutove staci. Pekla jsem ji asi 50-55 minut na 180 stupnu. Babovka vysla senzacne,je chutna,vlacna, proste akorat:-) take jsem velice ocenila absenci vajec. Zkratka velice chvalim! :-)

  • Vlasta | 13. 2. 2007 12:10

    Teda musím říct, že nejdřív jsem se bála jak to bylo tuhé, ale je naprosto skvělá, nedrobí se!Nakrájela jsem do ní likérky(bonbóny z bonboniéry, abych jí nesnědla) a chutná výborně, polila jsem jí čoko polevou a posypala barevnými "hovínky" - je to senzační, když nejsou vejce po ruce. Za 1***

  • Simona Peterková | 12. 2. 2007 15:45

    Dnes jsem tuto bábovku upekla.A musím říci je božská.Nebojte se tuhosti těsta,výsledek stojí za to

  • Ala | 3. 2. 2007 15:43

    Neměla jsem vanilkový cukr tak jsem tam dala skořicový tak jsem zvědavá a pomlela jsem si tam ořechy a dala čokoládu.Nemám dortovou formu tak jsem to dala na plech.

  • Renata | 3. 2. 2007 15:40

    Těsto je opravdu hodně tuhé, ale ve finále je bábovka výborná. Skvělý recept.

  • Libor | 20. 1. 2007 21:16

    Zdravim a připojuji se k tomu, že je výborná. Stalo se , že vajíčka nebyly k dispozici, tak jsem zajásal , když jsem nalezl tento recept.Ale, ještě jedno ale.Prášek do pečiva také nebyl k disposici,tak jsem dal kypřící prášek do perníku, přidal 2x lžíci instantního kakaa a trochu více mléka,jak jsem přečetl v komentářích......a výsledek? Skvělé

  • Lenka | 6. 1. 2007 14:46

    Je výborná, zrovna mi volal brácha že přijede, a já doma nenešla žádné vajíčko, takže se hodila. Dala jsem do ní kousky ananasu a nadrobila čokololádu. Ještě figurky ze stromečku:-)) Je moc dobrá chválím

  • Maruš | 31. 12. 2006 12:52

    Já jsem do těsta dala nastrouhaný sójový suk,bábovka chutnala,ale příště taky přidám trochu mléka navíc,také se mi zdálo těsto dost tuhé.

  • Marti Vetcha | 31. 12. 2006 01:07

    No, taky jsem se na to testo moc netvarila, ale vysledek musim pochvalit, moc mi chutna, jenom na tu moji silikonovou obrovskou formu to budu muset delat z dvojite davky, aby to i hezky vypadalo :) Mam otazecku jak moc tuhe to testo ma byt? Ja jsem to musela z te misy doslova dolovat.

  • Maruš | 8. 12. 2006 12:43

    Rychlá,levná,bezcholesterolová buchtička,pekla jsem v dortové formě,přidala jsem nastrouhaný sójový řez-suk.Příště ale uberu trochu cukru,jelikož suk je taky dost sladký.Tím,že se dá ledacos přidat,tak bude pokaždé jiná.

  • petr pietrowski | 7. 12. 2006 15:41

    nemam polohrubou mouku a tady v irsku ji nemaji muzu dat hladkou?

  • Radka | 29. 11. 2006 16:26

    jsem zvyklá na lité těsto,tohle bylo pro mně trochu patlací,přesto výsledek dobrý

  • Andrea | 6. 10. 2006 10:22

    Bábovka byla výborná, jen mi špatně vypadla. To ale nevadilo, snědli jsme ji i tak.

  • dana m. | 23. 9. 2006 07:18

    Jsem moc ráda, že vám chutná. Peče se úplně normálně, tak na 180°C asi hodinu. Před dopečením píchnu do bábovky špejli, a když ji vytáhnu a je suchá, je bábovka upečená.

  • snake | 9. 9. 2006 11:16

    prosim vas jak dlouho se to pece a na kolik

  • RyCi RyCi | 31. 8. 2006 07:13

    Ahoj ahoj Kuchtíci, tak jsem včera čistě náhodou narazil na tento recept. Má Přítelkyně si povzdechla, že zapomněla koupit vajíčka páč chtěla upéct bábovku (má dnes jmeniny Pája :,)) a tak musím napsat tohle. Sedím teď v práci a dávám si tu vaší SKVĚLOU bábovku paní Dano takže myslím, i za Páju, děkujem děkujem za recept.

  • Lucka | 16. 3. 2006 10:51

    Zkousela jsem tento recept, ale nemohla jsem ji dopect...po 2 hodinach jsem to vzdala a snedli jsme jen tu upecenou cast...Pekla jsem ji na 180 jak bylo doporuceno...kde jsem udelala chybu nebo ma byt takova naschval? Jinak by byla vynikajici ;o]

  • Markéta Marušková | 10. 3. 2006 21:56

    Opravdu bezva recept.Jinou bábovku už nepeču.Všem doporučuji! P.S.:Zkoušela jsem ji polít čokoládovou polevou a všem moc chutnala.

  • Anonym | 3. 3. 2006 20:05

    Nám chutnala, vůbec nevadí, že tam nejsou vejce

  • Eva Takačova | 3. 3. 2006 19:14

    Babovička je dobra nam chutnala , budeme se k ni vracet,doporučuji. Dekuji za recept

  • Jana Mrazova | 24. 2. 2006 19:50

    Povedla se mě, ale chuťové nám nechutnala! Vyhodila jsem jí!:-(

  • Mirka | 18. 12. 2005 15:30

    Babovka je vynikajicí, dávám 1* ! Rychlá, levná, zdravá (bez vajec). Mohu jenom dál doporučit. Přidala jsem kokosovou moučku a formu jsem také moučkou vysypala. Díky ze recept !

  • Lucka Kaďourková | 30. 11. 2005 18:05

    Je opravdu výborná. Místo oříšků jsem tam dala pistácie a bylo to opravdu moooooc dobré děkuji za recept:)

  • Naďa | 28. 9. 2005 10:55

    Opravdu je fajn-já měla doma sušené brusinky(nikdo je nechtěl jíst) ,tak jsem je tam "frkla"a zkonzumovaly se a ještě to všem chutnalo.Díky.A je to fakt rychlovka.

  • Dana Minaříková | 27. 9. 2005 15:12

    Děkuji za Vaše pochvaly. Je to takový vděčný recept, jako když vařili pejsek a kočička - můžete tam spotřebovat téměř cokoliv, co se hodí. Bábovku peču cca na180°C.

  • Tereza | 27. 9. 2005 02:40

    Molh byste mi nekdo, prosim, poradit na kolik se to pece?

  • Evca | 6. 8. 2005 13:17

    Velmi rychly a levny moucnik.Moc jsem si pochutnala a hodnotim jednickou.

  • laco hub | 21. 7. 2005 01:37

    Vyborna prave som ju dopiekol a kedze som v UK tuna je problem zohnat normalnu muku sa az divim ze je taka dobra

  • Anonym | 30. 6. 2005 13:37

    Vypada to jednoduse,zkusim ji uoect a pk napisu jak¨nam chutnala.Dik za recept.Marie

  • Abies Alba | 13. 6. 2005 14:37

    Dávám za 1, je výborná. Místo mléka jsem použila uvařenou meltu a přidala jsem slunečnicová semínka a kandovanou pomerančovou kůru. Nedávala jsem ani ořechy, ani kakao, ani rum, ani oříšky... Musím tento recept pochválit - opravdu je možné tuto bábovku upéct, i když doma nic nemáte :o).

  • Alik | 13. 6. 2005 14:09

    Tak si myslím, že ji taky zkusím, protože v lednici nic moc...s tou 5 si někdo zase udělal radost, za chvíli začnu vybírat recepty s č 5

  • Abies Alba | 13. 6. 2005 13:25

    Když někdo tento recept ohodnotil pětkou, jdu ho rovnou vyzkoušet :o) - vlastně už se peče :-).

  • Marketa | 13. 6. 2005 11:40

    Moc dobra a hlavne idelani v pripade kdy doma prakticky nic neni. Dokonce jsem nemela ani prasek do peciva, ale i tak se povedla (to jsem zjistila az kdyz vetsina ingredienci byla odvazena), jenom byla trosku nizsi. Po vychladnuti jsem natrela Nutellou. Doporucuji!

  • Dana M. | 17. 5. 2005 06:55

    Tahle bábovka je prima pro případy, kdy vám skutečně doma něco dojde (v tomto případě vejce), ale zkoušela jsem i nahradit mléko vlažnou vodou a bábovka byla stejně dobrá.

  • Iveta Š. | 16. 5. 2005 15:29

    Právě jsem jí dopekla a ochutnala a je super. Máme vyluxovanou lednici, tak jsem hledala, co z toho mála, co máme doma upéct. A hlavně, aby to taky bylo rychlé a jednoduché. Mňam!

  • Alena | 16. 5. 2005 10:52

    Mylím, že ten nádiva co dává za 5 neumí vůbec vařit a je mu to jedno, protože neví ani jak to uvařit, a protože je debil tak si dělá alespoň radost z toho že někoho naštve ale bohužel takových je dost a proto je lépe si jich nevšímat, protože nevíc naštveš nepřítele když mu odpustíš.... bohužel ale je to tak. A ty !debile až dostaneš rozum a něco se ti povede dej větět a podepiš se Díky

  • Jana z VM | 16. 5. 2005 09:05

    Opět řádil DEBIL!! Musím být opravdu sprostá - ty troubo, jak se můžeš opovážit hodnotit úplně nový recept, který jsi určitě nezkoušel(a)!!!!!!!!!!!!!!!!!Vůbec sem nelez, ty nádivo ! A přeju ti, až budeš někdy vařit nebo péct, aby se ti vůbec nevedlo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Hnědý rum Máslo Mléko Oříšky Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozinky Vanilkový cukr

Třená bábovka podle Sandtnerky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lehký salát

Lehký salát

Broskvový dort

Broskvový dort

Nebeské řezy

Nebeské řezy

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Brambory na plechu s bylinkami

Brambory na plechu s bylinkami

Bábovka z kefíru hrníčková

Bábovka z kefíru hrníčková

Česneková růžičková kapusta se slaninou a bylinkami

Česneková růžičková kapusta se…

Doporučujeme

30 minut
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Třená bábovka podle Sandtnerky

Poslední sledované recepty

280
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
31
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
31
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
25
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Vepřové řízky v…

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Deník Aha! 10.5.2025

Deník Aha! 10.5.2025

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Po dlouhých odkladech kvůli zdraví… Tereza Mašková se vdala!

Po dlouhých odkladech kvůli zdraví… Tereza Mašková se vdala!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Další doporučené recepty:

Bábovka "perníková"
Bábovka "perníková"
Bábovka "trio"
Bábovka "trio"
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy s čokoládou - vláčná
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy s…
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Bábovka griotka
Bábovka griotka
Bábovka jak od paňmámy
Bábovka jak od paňmámy
  • Recepty.cz
  • Bábovka bez vajec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact