hrst
bazalka
když nebudou lístky, klidně použijte koření v sáčku
2
stroužek
česnek
olej
na smažení podle potřeby, a do mísy tak aby maso plavalo
Postup přípravy receptu
1
je lepší když si naložíte maso den nebo dva dříve.Nakrájíme maso na kostičky nebo plátky, podle toho jak to komu vyhovuje.Do mísy si mezitím nalijeme olej , bylo by lepší kdyby byl bylinkový ale jak má kdo rád, stačí i obyčejný slunečnicový. Do mísy přidáme grilovací koření a maso tam přes noc necháme.
2
Nakrajíme si cibulku, necháme trochu podusit a poté přidáme maso.počkáme až zbělá a přiložíme cherry rajčátka. opět přikryjeme pánvičku. O chvíli přidáme 2-3 lžičky grilovacího koření, oregána a bazalky, zamícháme.
3
Maso už by mělo být změklé, přidáme česnek a pórek.počkáme až přek bude změklý .né černý!!
4
Můžeme podávat, nejlepší je to s bramborovu kaší,nebo obyčejným chlebem.podle chuti:)