• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Babiččiny rarášky
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny rarášky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 53
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny rarášky
Babiččiny rarášky
Babiččiny rarášky
Babiččiny rarášky
Babiččiny rarášky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře (vykostěné nebo kuřecí prsa)
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • maggi
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      dl pivo
    • pepř mletý
    • sůl
    • koření na kuře
    • kari podle chuti, nebo jiné koření

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky (budou se pak opékat na pánvi, tak abyste se neupekli zaživa, nařezejte si je přiměřeně pozn. J.Werich) a pak vše, co je napsáno v ingrediencích naházíte do mísy nebo nejlépe plastové uzavíratelné misky, pořádně promícháte a necháte přes noc odležet. Vytvoří se Vám těstíčko.
2
Druhý den smažíte na pánvi dozlatova.
3
Podáváme nejlépe s chlebem a tatarkou či horčicí, ale fantazii se meze nekladou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • silvik T.
    silvik T. | 5. 4. 2014 14:37

    Chutnají mi :)

  • janesis | 26. 9. 2011 15:53

    rarášky doma děláváme a já je zbožňuji :)

  • Jana Stanková | 16. 7. 2011 12:54

    :-D :-D :-D

  • J.Č. | 31. 1. 2011 15:52

    Jo a ještě něco,samozřejmě to musíte dát do lednice i s tim kuřecim masem,aby se vám všechny ty ingredience a chutě všechny spojily. <3

  • J.Č. | 31. 1. 2011 15:48

    Už jsem tento recept dělala,a i moje rodina si na něm pochutnala. :-[

  • M.K. | 31. 1. 2011 11:12

    :'( to jste tupci?když VŠE tak VŠE včetně masa naházejte do misky.proboha kde to žiju

  • ztracenka
    ztracenka | 9. 11. 2010 15:39

    V receptu je psáno "a pak vše, co je napsáno v ingrediencích naházíte do mísy" tzn. včetně masa

  • Alena Zelenková | 7. 11. 2010 13:56

    Tak jen nevím, jestli tam to masko taky dát přes noc, anebo obalovat v těstíčku až druhý den...

  • Ladia
    Ladia | 5. 11. 2010 22:41

    Vyzkoušeli

  • Dokina
    Dokina | 8. 10. 2010 13:00

    Lehké a jedlé :)

  • Radka Křížová | 8. 11. 2009 17:46

    Dneska jsem dělala k obědu, bylo to výborné a velice rychlé. Maso bylo nádherně měkké, jen přiště to ješ tě víc přiostřím - u nás máme radši pikantnější, dala jsem trochu grilovacího koření a mohla jsem ho dát o dost víc

  • Iva Pěnkavová | 21. 4. 2009 11:35

    Moc dobré , pivo jsem dala černé , s tatarkou, chlebem, nemělo chybu !

  • Mirka P. | 1. 2. 2009 16:36

    Laďko, na tyto komentáře nemá nemá cenu reagovat, viz další. Myslím, že pan František je na nejlepší cestě získat zákaz přístupu na Recepty... a dobře mu tak.

  • ladislava staffenová | 1. 2. 2009 16:19

    Františku, promiň, nechtělo by to lepší slovní zásobu? Žádné jídlo hnus neníí, jen mi to zrovna nemusí sednout.

  • František Jebal | 1. 2. 2009 16:14

    fůůůůůůůůůůůůůůůj takovej hnus

  • Radana Altmanová | 15. 1. 2009 21:44

    Musím pochválit, je to moc dobré, doporučuji a doporučuji zapíjet pivečkem, pak je to good;o)

  • niobe nightingale | 30. 12. 2008 12:44

    tak jsem je dneska vyzkoušela k obědu s bramborovou kaší a měly celkem úspěch. taková hodně jiná a zvláštní "vůně" při tom smažení...

  • Zdena Dolská | 4. 11. 2008 16:05

    Pane jo, já tam blbec lila Worchester v domnění, že má malou dírku, jo, neměl a chlístla jsem tam div ne půl skleničky, no nechala jsem to být a různě všemi přísadami doladila. Dokonce u nás prodávají hořčici s medem - k podobným účelům, tak jsem jí přihodila taky.A bylo to bobréééééé, mňam!

  • Lucie Vacková | 16. 8. 2008 18:27

    Jednoduché a mňam, jen se potom zaprášilo, jen tedy doporučuji misku po naloženém masu hned umýt :-D

  • Zdenička Röselová | 16. 4. 2008 14:01

    Naprosto skvělé!!!

  • Markéta | 23. 3. 2008 10:38

    Jednoznačně-FANTAZIE.

  • Petule B. | 12. 2. 2008 20:05

    Tak jsem nečekala a s těmi rybími filety to udělala (neměla jsem po ruce kuřecí). Jen místo koření na kuře jsem dala koření na ryby a také sušený česnek. Bylo to moc dobré. Jenom musím připsat pro ty, kteří by to taky chtěli vyzkoušet, že ryba pustí dost vody, tak ji nechat dobře rozmrznout a vodu z ní lehce vymačkat. A příště ji asi nebudu krájet na kousky, trochu se pak drolí, ale nechám filety vcelku. Tak, a máme tu asi jiný recept :o)) Jinak to zkusím s tím kuřecím, věřím, že to bude ještě lepší.

  • Petule B. | 11. 2. 2008 12:50

    Ahoj, chtěla bych použít místo kuřecího masa rybí filety na kousky. Nezkoušel jste někdo? Napište kdyžtak jaké to bylo, díky.

  • Darina Kašpárková | 15. 9. 2007 14:00

    Bylo to moc dobré a je to rychlé. Mňam

  • regi | 17. 3. 2007 17:59

    je to vyborne a delam i na vepřovej platek

  • Lenka | 20. 1. 2007 14:11

    Je to moc dobré.Vynechala jsem solamyl,místo toho přidala navíc lžíci mouky,použila jsem černé pivo a smažila ve tvaru koleček trochu menších než dlaň. Z 500 g kuřecích prsou jsem jich nasmažila 11.Jo a včera se mi nechtělo, tak jsem to nakládala až ráno, ale i tak se po tom jen zaprášilo:-)

  • Lu Slo | 17. 1. 2007 06:28

    před mnoha lety vysílala tento recept Frekvence 1, jen s tím rozdílem, že se přidávalo černé pivo, ale i tak je to mňamka

  • svendy | 29. 12. 2006 16:14

    Bodrý den.Je to velmi vynikající.Mohu doporučit.

  • Dana N. | 29. 10. 2006 21:32

    Velice super jídlo, hlavně jednoduché a ani ne moc časově náročné na přípravu.

  • Jitka Malinová | 11. 10. 2006 15:13

    Když smažím rarášky, tak je taky smažím zvlášť. Prostě vytahuju z těstíčka kousky a házím do rozpáleného oleje. Lze použít i králičí maso, je vynikající, jen se musí smažit o trochu dýl než kuře.

  • Di | 11. 10. 2006 11:38

    Rarášky dělám již mnoho let, ani nevím, kde jsem původní recept našla. Rozhodně však nesmažím placičky (jako jsou například v receptu Čínské placičky), ale malé řízečky.

  • alena | 11. 10. 2006 10:54

    Ale toto není " česká čína" - smažit se mají placičky - a jsou opravdu vynikající.

  • kastanety | 29. 8. 2006 12:52

    bylo to prima, ale kari vynechte, to tam bylo trochu horke.

  • jiřinka pracovitá | 31. 7. 2006 17:57

    byla to prostě taková klasická čína ala čech alespoň takto ji připravuji ale byla dobrá doporučuji vyzkoušet

  • Anonym | 28. 7. 2006 08:54

    Dobrý den,to by mohlo být dobré

  • Hana Lorencová | 11. 7. 2006 16:22

    Použila jsem maso ze stehen, je to výborné!

  • jitule | 3. 7. 2006 11:15

    uz jsme vyzkouseli,je to super jidlo

  • Charlota | 9. 6. 2006 20:47

    Jeste jsem neochutnala ale v nedeli bude u nas tohle asi mnam papu jako hlavni chod uz se tesime

  • Monísek Karešová | 6. 2. 2006 07:48

    V neděli jsem tento recept dělala k obědu.Špatné to nebylo, ale tak vynikající, abych to dělala často zas ne.

  • Anonym | 12. 1. 2006 15:58

    je to výborné

  • Vanda Králová | 2. 1. 2006 20:20

    Nám to moc chutnalo. A doporučuju dát do toho (a vlastně do jakéhokoliv jiného masitého nebo slaného jídla) koriandr nebo jiné exotické koření

  • namis | 11. 12. 2005 14:00

    ta to bulo bars dobre az mam bombule za uchami

  • míra m | 15. 9. 2005 19:31

    nemá to chybu udělal jsem to a ani na mě nezbylo -díky(není to ironicky)a můžu to dělat znovu.

  • Nolina | 16. 8. 2005 13:12

    je to výborné a vždy tímto jídlem potěším.

  • Zůza | 11. 6. 2005 18:28

    Dnes jsme si to uvařili k obědu a je to veliká mňamka :o).

  • Ája Mobilka | 11. 6. 2005 09:55

    Tohle dělám často, jen solamyl nepoužívám. Nikdy nezbyde :-)

  • leu | 7. 6. 2005 14:34

    sjůůpr trůůpr ňam

  • Milena | 15. 1. 2005 04:43

    Dnes jsem udelala k veceri, se syrovymi brambory a cibuli nakrajene na kolecka upecenymi v troube a salatem. Absolutne perfekt-

  • Lída | 31. 10. 2004 12:12

    Tento recept dělám již mnoho let mohu ho vřele doporučit je vynikající.

  • Jana z VM | 18. 10. 2004 09:17

    Včera jsme je měli k obědu,mně to chutnalo, ale rodina nebyla moc nadšená. My nemáme moc rádi v jídlu Solamyl, dělá to jakýsi "sopel"....takže příště to zkusím buď bez něj, nebo jenom s velice malým množstvím.

  • Alice | 10. 10. 2004 19:21

    Výborné

  • Lada Kovářová | 10. 10. 2004 12:52

    Vynikající! S bramborovou kaší to nemělo chybu.

  • Anna | 6. 10. 2004 15:13

    Tohle jídlo občas udělám a musím říci, že je to vynikající, vřele doporučuji....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hořčice Kari Koření na kuře Kuřecí maso Maggi Pepř mletý Pivo Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl

Skotská vejce

Skotská vejce

Műsli tyčinky

Műsli tyčinky

Jablkové řezy V.

Jablkové řezy V.

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM

Plněné papriky II.

Plněné papriky II.

Koláč inspirován tiramisu

Koláč inspirován tiramisu

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Pikant salát

Pikant salát

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

89
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
66
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
52
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
45
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
44
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Babiččiny lehké lívance
Babiččiny lehké lívance
Babiččiny masové placičky
Babiččiny masové placičky
Babiččiny palačinky
Babiččiny palačinky
Babiččiny rozinkové sušenky s mandlemi a kandovaným ovocem
Babiččiny rozinkové sušenky s mandlemi…
Babiččiny závitky
Babiččiny závitky
Babičky škvarkoví šneci
Babičky škvarkoví šneci
  • Recepty.cz
  • Babiččiny rarášky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact