• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny opékané brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny opékané brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg brambory
    • kmín
    • 1
      ks cibule
    • olej či sádlo

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Cibuli nakrájíme na kolečka a necháme zesklovatět. Přidáme brambory a chvíli společně opékáme. Můžeme je nechat trochu přismahnout, budou opečené pěkně do zlatova.
2
Výborná příloha k masu či samostatný pokrm - v tom případě podávat se zeleninovým salátem jako lehkou večeři.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Opékané pikantní bramborové plátky

Opékané pikantní bramborové plátky

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucia | 28. 1. 2014 15:29

    ja ako rýchlovku zvyknem robiť zemiačiky od mccain, v rúre alebo na panvici s trochou oleja, pridáte koreniny podľa vlastnej chuti, alebo si už rovno kúpite ochutené.

  • Věroslav Uttersdorfský | 20. 9. 2011 17:33

    Bylo to dobré zpestření po všech těch nudných přílohách. Děkuji.

  • hakuja | 17. 11. 2010 18:01

    To je nejmilejší jídlo kamaráda,a když je udělm,spořádá celou velkou pánev.Moc dobrý recept. :-) :-)

  • Zora Manasová | 3. 8. 2010 15:27

    Pán Havlík, za takéto vyjadrenie má pani Řezácčová právo sa na Vás hnevať. Ak sa Vám jej názor nepáči, dá sa to povedať ináč. Tie zemiaky sú už uvarené, takže netreba veľa tuku a ani dlho opekať. A určite je to zdravšei ako pečené bravčové mäso.

  • ladka stafl | 2. 8. 2010 18:44

    Tak tohle dělala babička jako nejmilejší večeři pro dědu i pro nás, vnoučata a nezbláznila se, my to opakujem :-DD

  • Klára Keselyova | 2. 8. 2010 17:43

    Prečo, by sa zbláznila? Pre mňa je najlepšia večera, zemiaky pripečené od obeda a pohár zakysanky, alebo acidofilného mlieka. A zásadne tie zemiaky už neprihrievam, mám ich rada, keď majú izbovú teplotu. Mňam.

  • Olga Zehnalová | 2. 8. 2010 17:35

    Výborná večera, pani Řezáčová sa vôbec nezbláznila, čo je na tom nezdravé?

  • Adam Havlík | 2. 8. 2010 14:40

    Není to špatné. Ale brambory, ještě osmažené a jako LEHKÁ večeře? Nezlobte se na mne paní Řezáčová, ale asi jste se zbláznila ...

  • Ančí Benešová | 15. 3. 2008 21:19

    Je to super,udělala jsem,zavonělo to a hned jsem se na to "vrhla"

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

  • bája | 28. 11. 2007 18:08

    dobré je toto dělat ze zbylých brambor

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Přílohy Brambory Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kmín Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koláč z pekla

Koláč z pekla

Zapečené špagety II.

Zapečené špagety II.

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Kukuřičný chléb II.

Kukuřičný chléb II.

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

Pórková omáčka

Pórková omáčka

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Kyšková buchta s třešněmi

Kyšková buchta s třešněmi

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

94
Smoothie s kokosovým mlékem
Smoothie s kokosovým…
76
Filety ze pstruha s čočkovým salátem
Filety ze pstruha s…
59
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky
43
Čočkové ragú
Čočkové ragú
40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Jirešová o pohřešované dceři Sofii: Věřila jsem, že si nic neudělá!

Jirešová o pohřešované dceři Sofii: Věřila jsem, že si nic neudělá!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

  • Recepty.cz
  • Babiččiny opékané brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact