• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Babiččiny kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny kotlety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 88
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny kotlety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kotlety s kostí nebo i bez
    • 100
      g trvanlivý salám
    • 100
      g měkký salám
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g sýr
    • 2
      hrst strouhanka
    • 20
      g máslo
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      pepř mletý
    • 1
      sůl

Postup přípravy receptu

1
Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a vydatně opepříme. Položíme na dno vymazaného pekáče. Poté na kotlety navrstvíme cibuli, tvrdý a měkký salám. Zapékáme. Když už jsou kotlety téměř hotové, posypeme sýrem. Sýr následně posypeme trochou strouhanky a navrch dáme oříšek másla. Necháme péct, dokud se ze strouhanky nevytvoří "krusta". Výtečné s opékanými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • IVETA
    IVETA | 11. 8. 2022 10:49

    Tento recept je skvělý,chutná velice dobře a všichni byli spokojeni.???Dávám 5 hvězdiček je dokonalý!!!Děkuji moc za inspiraci a určitě budu dělat častěji.

  • Ušatice
    Ušatice | 21. 5. 2014 18:49

    Dobrý napad :-) zrovna jsem dojedla..je to hodně dobrý děkuju za inspiraci :-)

  • Nelca | 24. 4. 2014 12:11

    na 180 stupnu ? a na jak :-) dlouho ? :-) :-)

  • Nikola | 30. 12. 2013 12:55

    tak dneska mi pritel nasel tento recept tak jsem ho udelala a muzu rict ze je to opravdu vyborne pritel si to nemohl vynachvalit 8-) ;-) ;-)

  • Pavla | 6. 11. 2013 18:25

    Perfektní bašta. Nemělo to chybu. Naservírovala jsem ji manželovi na naší nové jídelní soupravě z www.dinezon.cz :-*

  • Veronika826 | 3. 11. 2013 12:11

    Dnes jsem vařila k obědu a opravdu výborné, mohu všem včele doporučit. Jen jsem dala do pekáčku trochu oleje, masoxovou kostku a podlila vodou (maso bude krásně měkké a nebude tak tučné), navíc můžete polít sýr tím vzniklým výpekem a nemusíte používat další máslo ;)

  • romanika
    romanika | 12. 10. 2012 10:44

    Trochu víc mastné ale jinak dobré.

  • PJarunka | 2. 5. 2012 18:50

    Moc dobrý udělala jsem k tomu ještě sosík na vepřové maso a bylo to super. :-)

  • dublin.in | 8. 2. 2012 08:36

    Tak za mě teda nic moc, ale je to o chuti každého člověka :-)

  • Roman | 11. 9. 2011 12:26

    Protože jsi kopyto a vařil jsi to v papiňáku anonyme

  • JiKo29
    JiKo29 | 29. 6. 2011 09:01

    Výborné, přítel si pošmáknul a já také :o)

  • martina | 22. 6. 2011 10:11

    moc dobrý, úspěch u všech členů rodiny......

  • Koďous | 13. 5. 2011 12:26

    bomba <:-)

  • ladka.jankovska | 5. 5. 2011 21:48

    S kotletami nemám moc dobré zkušenosti. Raději používám krkovičku, je šťavnatější a nevysušuje se. :-\

  • Seraphine | 16. 4. 2011 12:21

    Pekla jsem v přikryté zapékací míse a odkryla až když jsem přisypala sýr. Pekla jsem něco přes hodinu při cca 170°C. Ale měla jsem k tomu v troubě ještě brambůrky. :)

  • Seraphine | 16. 4. 2011 12:19

    Opravdu vynikající! Klidně bych vynechala měkký salám a dala jen slaninu a tvrdý salám. Použila jsem goudu a nivu a strouhanku polila jen výpekem. Podávala jsem s pečenými brambory. Opravdu velmi dobrý, snadný a vděčný recept. :)

  • JJholiday | 27. 3. 2011 14:05

    Evi já také nevím...

  • Eva P. Fr | 27. 3. 2011 11:18

    Muze mi nekdo poradit, jak asi dlouho pect a jestli prikryté a ke konci odkryt ? Bohuzel nejak neumim veprove pripravovat, casto ho mam vysusene. Dik za radu.

  • Martinkaf | 26. 3. 2011 16:13

    Místo kotlet jsem použila vepřové kostky a bylo to moc dobré.

  • kocv | 22. 3. 2011 12:55

    Super jsemn amateřské atak není čas vyvařovat rychlé ,jednoduché a hlavně výborné, doporučuji :-)

  • Julie | 13. 3. 2011 17:04

    Výbornrej recept. Všem moc chutnalo :)

  • Dana | 12. 3. 2011 18:14

    Zítra to vyzkouším,ale vypadá to dobře... ;-)

  • jaja | 27. 2. 2011 12:02

    přidala bych na maso kečup a podlila ke konci pečení trochu šlehačkou.

  • Eva K. | 23. 2. 2011 01:42

    Jednoduche a opravdu vyborne !!! Dekuji !!! ;-)

  • Terka | 20. 2. 2011 15:02

    :-) Skvělé a hlavně ryché,..sama jsem si masíčko ješte "vylepšila"grilovacím kořením a na vrch po zapečení sýra a strouhanky ještě pokladla rajčaty,cibulí a paprikou,....DOPORUČUJI

  • asd | 22. 1. 2011 10:42

    <3 :-| <:-) :-*

  • Anežka | 13. 1. 2011 16:02

    Dobre jen tak dále

  • Milli1 | 12. 1. 2011 13:17

    Včera jsem kotlety dělala amůžu jen pochválit, jsou SUPER, díky za recept

  • Katka Š. | 19. 8. 2010 21:08

    Tento recept jsem dělala už několikrát a je to VYNIKAJÍCÍ a hlavně rychlé. Všem doporučuji.

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 20:46

    Vyborne, mekky salam jsem dala Bologna ( kruti ), syr jsem pouzila uzeny Gouda a nic jsem nestrouhala, pouze nakrajela ne malinke kousicky, s varenym bramborem, posypanym zelenou cibulkou a s domaci tatarkou to nemelo chybu. Mam v oblibenych. Dcrerin americky pritel doslova umyl talir, jazykem :)))))

  • Václav Šmoranc | 11. 7. 2010 11:37

    Ještě jsem chtěl napsat....od začátku pod pokličkou...až na konec když jsem přidával sýr a strouhanku jsem to nachal odkryté....salám a kotlety jsou pak nejsou tak vysušené

  • Václav Šmoranc | 11. 7. 2010 11:30

    Bylo to výborný,přečetl jsem si komentáře a opravdu to nemá chybu : přidal rajčátka pokryl schwarzwaldskou šunkou místo tvrdého salámu pak už vše dle receptu: posypal sýrem Gran Moravia smíchaný s aidamem mňam. Určitě ještě vyzkouším z drobnýma změnama

  • Simona Smolíková | 23. 6. 2010 08:15

    Vynikající, rychlé a opravdu vhodné pro velký počet lidí, ostudu si určitě neuděláte.

  • Agáta Sikorová | 15. 9. 2009 12:20

    Bylo to moc dobré, kotlety jsem si 2dny předem naložila a pak dělala na velikém plechu pro 12 lidí a mělo to obrovský úspěch, ale ještě lepší byly druhý den ohřívané.

  • marie mateju | 26. 4. 2009 14:15

    jo je to dobrutka.Dnes jsme meli k obidku,tak me verte.

  • Šárka Nekudová | 14. 2. 2009 11:07

    Vyborny recept! Prestoze jsem tento recept delala poprve, povedlo se. Bylo to rychle hotove a pokrm skutecne velmi chutny. Udelala jsem take vegetarianskou verzi s uzenym tofu, ktera se take moc povedla.

  • Jan Luňák | 8. 1. 2009 22:36

    No, na to, že je to můj první pokus (tohoto jídla a z recepty.cz), je to výborné.. Jen to příště nebudu tak přehánět s tím pepřem..:)

  • Zuzana Stavinohova | 6. 12. 2008 13:20

    Mňami hami (cituji dceru) akorát je to kotlet, takže trochu tužší.... ale nápad se strouhankou je dobrý, doporučuji.

  • Kamil Dvořák | 18. 10. 2008 15:32

    Také se připojuji k poděkování....výborné a velmi chutné. Ráno jsem vytáhl kotlety a nevěděl co s nimi. Mrkl jsem na internet a našel tento recept. Ještě jednou děkuji

  • Vláďa Tichý | 22. 3. 2008 14:15

    Nejsem žádný kuchař, vařit opravdu neumím, byl to můj pokus pod vedením receptu. Souhlasím s ostatními ohlasy. Dávám za 1*.

  • Eva Nešvarová | 21. 3. 2008 22:47

    Ještě dodávám, že jsem pekla v ultra plusu od firmy Tupperware a šťávy bylo ze tří kotlet opradu hodně. Záleží moc, v čem pečete.

  • Eva Nešvarová | 21. 3. 2008 22:29

    kotletky na tento způsob máme moc rádi, dělala jsem už několikrát a moc moc dobré.

  • týna | 15. 3. 2008 12:07

    Moc dobré!!1*!!Vše co je babiččino" je prostě mńam.))

  • Michal Bures | 27. 1. 2008 21:49

    vynikajici pek jsem to tady v londyne, fakt super, GOD bless Babicku, urcite se sem vratim pro dalsi inspiraci!! Mej te se lidi u sporakuuu

  • Marcela Adámková | 10. 1. 2008 12:22

    Tenhle receptík nemá chybu, je fakt skvělej. Teď mě čeká premiera před rodinou, tak jsem zvědavá na ohlas:-)

  • zuzana | 31. 12. 2007 13:43

    Děkuji moc za skvělej recepis. Okomentovala bych to slovy mého muže "Já nemám boule za ušima, ale úplné kopce"

  • Lenka walová | 23. 12. 2007 12:40

    Vynikající, jednoduché jídlo. Rodina se ještě teď olizuje.Děkuji

  • Darina | 21. 12. 2007 14:25

    Opravdu výtečné.Děkuji za nápad.

  • ivo margieta | 19. 12. 2007 14:06

    Právě jsem dojedl a je to super.

  • Renata Petroušová | 18. 12. 2007 16:00

    No abych řeklla pravdu,čekala jsem,že to bude lepší.

  • Anonym | 15. 12. 2007 15:18

    _

  • katka444 | 23. 9. 2007 18:32

    Bylo to vynikajici,taky jsem pridala anglickou slaninu a na chvili zakryla. Takze bylo dost stavicky na bramburky.Moc nam chutnalo.

  • Simona | 12. 9. 2007 21:07

    vyyyborne :) nic nebylo vysusene, stacilo k tomu par platku slaniny.

  • ..... | 9. 9. 2007 12:28

    je to pekne hnusny

  • Kamila Hobzová | 3. 8. 2007 17:02

    Je to mňamka,děkuji za receptík,i za komentáře,místo salámů jsem dala anglickou slaninu a než jsem přidala sýr,tak jsem to peklazakryté.Je to super,babiččiny kotlety zařadím do svých oblíbených reptů:-)

  • Jitka Hrubantova | 17. 6. 2007 20:04

    Je to vážně dobrota, díky za recept:-) Ze začátku jsem pekáč přikryla alobalem, bylo to pěkně šťavnaté.

  • Zdena | 8. 6. 2007 13:07

    Vařím také něco podobného, jen místo salámu dávám anglickou slaninu a nemá to chybu

  • Jakub | 19. 5. 2007 12:36

    Velmi chutné,doporučuji.

  • Jitka Bublová | 14. 5. 2007 13:42

    Připomíná mi to "zastlané kotlety" z tohoto serveru, ty jsem dělala o víkendu a byly vynikající. Není tam salám a strouhanka, jinak je to více méně totožné. Sýr se dává hned před vložením do trouby a peče se téměř celou dobu přikryté. Masíčko bylo šťavnaté a super. Určitě vyzkouším pro obměnu i tento recept.

  • ivette | 13. 5. 2007 15:01

    Tak jsem je udělala a zbyl jenom prázdný hrnec. A ještě toho bylo málo.

  • ivette | 16. 4. 2007 16:53

    Vypadá to dobře, zkusím to udělat přátelům.

  • Anonym | 14. 4. 2007 17:55

    Naprosto vynikající. Rodinou velmi žádané. Strouhanku nedáváme. Hořčici dáváme francouzskou nebo kremžskou. Salám chorizzo nebo čabajský. Je to pak pikantní mňamka.

  • Petra Spaggr | 24. 2. 2007 11:40

    Kotletky jsem vyzkoušela, k cibuli jsem přidala na plátky rajče a byla do mňamka.Chválím a doporučuji, rychlé a chutné

  • Anonym | 30. 1. 2007 18:37

    Asi sem tam dal taky moc strouhanky a tak ve vysledku jsem musel celou horni vrstvu sundat..moc se mi to nepovedlo.. :(

  • Petra | 14. 1. 2007 13:26

    Kotlety jsem včera uvařila příteli, moc nám chutnaly. Bylo to moje první vaření s "masem", dělám spíš kuřecí. Přítel mi to pochválil, že tak dobrý masíčko už dlouho nejedl:) Souhlasím ale s názorem, že ten salám bych taky dala později, přece jen se maso musí prodělat a salám je pak jako sušinka:)

  • Drahuše. | 7. 11. 2006 13:10

    Rychlý a vynikající recept. Jen salám bych příště dala později, zdál se mi vysušený.

  • Jana | 3. 8. 2006 14:42

    Já jsem pekla bez strouhanky,zato jsem zalila 1 dl smetany.Velmi dobré.Jen toho pepře jsem nedávala mnoho,ale jen tak trochu.

  • ZP pekarkova | 2. 8. 2006 22:08

    Delala jsem vcera a musim rict,ze mi to vubec nechutnalo.Vubec nerikam,ze je to spatny recept,protoze tady neni jediny negativni nazor,spis premyslim co jsem udelala spatne.Dala jsem jenom jeden druh slamau a asi vic strouhanky.Kolik ji tam davate?Dekuji.

  • Petr Blažek | 26. 7. 2006 12:52

    Jídlo jsem vyzkoušel a je to skutečně lahůdka.. :-)Maso jsem jen ještě trochu gurmánsky dochutil čerstvě namletým 4-barevným pepřem a přidal jsem k cibuli ještě jemně nakrájená rajčatka.No super :-)

  • Lucy | 10. 7. 2006 14:23

    ¨Super jídlo určitě to vyzkoušejte.

  • Hana Rážová | 1. 7. 2006 12:34

    dnes jsme si udělali s manželem oběd dle vašeho receptu,nemá to chybu je to super.Děkujeme

  • Anonym | 14. 6. 2006 23:58

    Jaký salám tam dáváte?

  • Veronika Lipka | 9. 6. 2006 05:36

    vyborne i za vodou v kanade... pochutnali si tu vsichni.

  • Veronika šichová | 20. 5. 2006 15:16

    Je to dosti povedenej recept ...zrovna jsem to dojedla a je to VYNIKAJICI :o)) :P

  • Ludvík D. | 8. 5. 2006 13:23

    Bylo to mňam, celá rodina včetně naší babičky se olizovala a nic nezbylo. Zařadíme do našeho jídelníčku. Jo, jako přílohu jsme měli bramborovou kaši, podle našeho názoru je to ideální, bylo málo šťávy, ale k té kaši to bohatě stačilo.

  • roman mistura | 1. 5. 2006 11:20

    super nemelo to chybu

  • Václav Brynda | 4. 3. 2006 12:40

    Je to fakt mňamka. Mělo to 100% úspěch i u našich dětí, což je obrovská poklona.... Rozhodně tento pokrm zařadíme mezi pravidelně se opakující :-)

  • iveta soukupova | 27. 2. 2006 19:16

    je to vynikajici basta i s hranolkami

  • Vendula S. | 10. 1. 2006 15:56

    Dobré je salám nastrouhat nahrubo na struhadle anebo pikantní klobásku,maso peču odkryté a nepatrně podlité.

  • Barbora Chmelová | 11. 11. 2005 10:18

    kotlety se podlévají a jestli přikryté, to nevím, my to pečeme v remosce, salám se nekrájí a je tam vynikající(hlavně když zkombinujete kvalitní uherák a šunku:)

  • Jitka Šubrtová | 12. 10. 2005 09:35

    Peče se maso přikryté s vodou?

  • iva p | 16. 9. 2005 17:47

    Tyto kotlety se u nas v rodine delaji uz dlouha leta,ale bez toho salamu,ten je tam upne zbytecny a jsou opravdu vynikajici.Je to moje nejoblibenejsi jidlo,ale na tu super stavicku co vznikne,to chce bramborovou kasi.

  • marie krejzarova | 13. 9. 2005 18:12

    Salám se pokrájí nebo zůstane na kolečka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kotlety Máslo Měkký salám Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Trvanlivý salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roláda z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Selská směs

Selská směs

Lemon Pie / Citronový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

Debrecínské závitky

Debrecínské závitky

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Tvarohový koláč líné ženy

Tvarohový koláč líné ženy

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Pečená dýně

Pečená dýně

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

86
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
56
Virgin mojito
Virgin mojito
53
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
50
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
45
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Babiččiny "Francky"
Babiččiny "Francky"
Babiččiny citronové jablkáčky
Babiččiny citronové jablkáčky
Babiččiny halušky
Babiččiny halušky
Babiččiny lehké lívance
Babiččiny lehké lívance
Babiččiny masové placičky
Babiččiny masové placičky
Babiččiny palačinky
Babiččiny palačinky
  • Recepty.cz
  • Babiččiny kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact