• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Babiččiny kotlety
Napište svůj komentář k receptu

Babiččiny kotlety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 88
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččiny kotlety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kotlety s kostí nebo i bez
    • 100
      g trvanlivý salám
    • 100
      g měkký salám
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g sýr
    • 2
      hrst strouhanka
    • 20
      g máslo
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      pepř mletý
    • 1
      sůl

Postup přípravy receptu

1
Kotlety naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a vydatně opepříme. Položíme na dno vymazaného pekáče. Poté na kotlety navrstvíme cibuli, tvrdý a měkký salám. Zapékáme. Když už jsou kotlety téměř hotové, posypeme sýrem. Sýr následně posypeme trochou strouhanky a navrch dáme oříšek másla. Necháme péct, dokud se ze strouhanky nevytvoří "krusta". Výtečné s opékanými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččiny závitky

Babiččiny závitky

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • IVETA
    IVETA | 11. 8. 2022 10:49

    Tento recept je skvělý,chutná velice dobře a všichni byli spokojeni.???Dávám 5 hvězdiček je dokonalý!!!Děkuji moc za inspiraci a určitě budu dělat častěji.

  • Ušatice
    Ušatice | 21. 5. 2014 18:49

    Dobrý napad :-) zrovna jsem dojedla..je to hodně dobrý děkuju za inspiraci :-)

  • Nelca | 24. 4. 2014 12:11

    na 180 stupnu ? a na jak :-) dlouho ? :-) :-)

  • Nikola | 30. 12. 2013 12:55

    tak dneska mi pritel nasel tento recept tak jsem ho udelala a muzu rict ze je to opravdu vyborne pritel si to nemohl vynachvalit 8-) ;-) ;-)

  • Pavla | 6. 11. 2013 18:25

    Perfektní bašta. Nemělo to chybu. Naservírovala jsem ji manželovi na naší nové jídelní soupravě z www.dinezon.cz :-*

  • Veronika826 | 3. 11. 2013 12:11

    Dnes jsem vařila k obědu a opravdu výborné, mohu všem včele doporučit. Jen jsem dala do pekáčku trochu oleje, masoxovou kostku a podlila vodou (maso bude krásně měkké a nebude tak tučné), navíc můžete polít sýr tím vzniklým výpekem a nemusíte používat další máslo ;)

  • romanika
    romanika | 12. 10. 2012 10:44

    Trochu víc mastné ale jinak dobré.

  • PJarunka | 2. 5. 2012 18:50

    Moc dobrý udělala jsem k tomu ještě sosík na vepřové maso a bylo to super. :-)

  • dublin.in | 8. 2. 2012 08:36

    Tak za mě teda nic moc, ale je to o chuti každého člověka :-)

  • Roman | 11. 9. 2011 12:26

    Protože jsi kopyto a vařil jsi to v papiňáku anonyme

  • JiKo29
    JiKo29 | 29. 6. 2011 09:01

    Výborné, přítel si pošmáknul a já také :o)

  • martina | 22. 6. 2011 10:11

    moc dobrý, úspěch u všech členů rodiny......

  • Koďous | 13. 5. 2011 12:26

    bomba <:-)

  • ladka.jankovska | 5. 5. 2011 21:48

    S kotletami nemám moc dobré zkušenosti. Raději používám krkovičku, je šťavnatější a nevysušuje se. :-\

  • Seraphine | 16. 4. 2011 12:21

    Pekla jsem v přikryté zapékací míse a odkryla až když jsem přisypala sýr. Pekla jsem něco přes hodinu při cca 170°C. Ale měla jsem k tomu v troubě ještě brambůrky. :)

  • Seraphine | 16. 4. 2011 12:19

    Opravdu vynikající! Klidně bych vynechala měkký salám a dala jen slaninu a tvrdý salám. Použila jsem goudu a nivu a strouhanku polila jen výpekem. Podávala jsem s pečenými brambory. Opravdu velmi dobrý, snadný a vděčný recept. :)

  • JJholiday | 27. 3. 2011 14:05

    Evi já také nevím...

  • Eva P. Fr | 27. 3. 2011 11:18

    Muze mi nekdo poradit, jak asi dlouho pect a jestli prikryté a ke konci odkryt ? Bohuzel nejak neumim veprove pripravovat, casto ho mam vysusene. Dik za radu.

  • Martinkaf | 26. 3. 2011 16:13

    Místo kotlet jsem použila vepřové kostky a bylo to moc dobré.

  • kocv | 22. 3. 2011 12:55

    Super jsemn amateřské atak není čas vyvařovat rychlé ,jednoduché a hlavně výborné, doporučuji :-)

  • Julie | 13. 3. 2011 17:04

    Výbornrej recept. Všem moc chutnalo :)

  • Dana | 12. 3. 2011 18:14

    Zítra to vyzkouším,ale vypadá to dobře... ;-)

  • jaja | 27. 2. 2011 12:02

    přidala bych na maso kečup a podlila ke konci pečení trochu šlehačkou.

  • Eva K. | 23. 2. 2011 01:42

    Jednoduche a opravdu vyborne !!! Dekuji !!! ;-)

  • Terka | 20. 2. 2011 15:02

    :-) Skvělé a hlavně ryché,..sama jsem si masíčko ješte "vylepšila"grilovacím kořením a na vrch po zapečení sýra a strouhanky ještě pokladla rajčaty,cibulí a paprikou,....DOPORUČUJI

  • asd | 22. 1. 2011 10:42

    <3 :-| <:-) :-*

  • Anežka | 13. 1. 2011 16:02

    Dobre jen tak dále

  • Milli1 | 12. 1. 2011 13:17

    Včera jsem kotlety dělala amůžu jen pochválit, jsou SUPER, díky za recept

  • Katka Š. | 19. 8. 2010 21:08

    Tento recept jsem dělala už několikrát a je to VYNIKAJÍCÍ a hlavně rychlé. Všem doporučuji.

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 20:46

    Vyborne, mekky salam jsem dala Bologna ( kruti ), syr jsem pouzila uzeny Gouda a nic jsem nestrouhala, pouze nakrajela ne malinke kousicky, s varenym bramborem, posypanym zelenou cibulkou a s domaci tatarkou to nemelo chybu. Mam v oblibenych. Dcrerin americky pritel doslova umyl talir, jazykem :)))))

  • Václav Šmoranc | 11. 7. 2010 11:37

    Ještě jsem chtěl napsat....od začátku pod pokličkou...až na konec když jsem přidával sýr a strouhanku jsem to nachal odkryté....salám a kotlety jsou pak nejsou tak vysušené

  • Václav Šmoranc | 11. 7. 2010 11:30

    Bylo to výborný,přečetl jsem si komentáře a opravdu to nemá chybu : přidal rajčátka pokryl schwarzwaldskou šunkou místo tvrdého salámu pak už vše dle receptu: posypal sýrem Gran Moravia smíchaný s aidamem mňam. Určitě ještě vyzkouším z drobnýma změnama

  • Simona Smolíková | 23. 6. 2010 08:15

    Vynikající, rychlé a opravdu vhodné pro velký počet lidí, ostudu si určitě neuděláte.

  • Agáta Sikorová | 15. 9. 2009 12:20

    Bylo to moc dobré, kotlety jsem si 2dny předem naložila a pak dělala na velikém plechu pro 12 lidí a mělo to obrovský úspěch, ale ještě lepší byly druhý den ohřívané.

  • marie mateju | 26. 4. 2009 14:15

    jo je to dobrutka.Dnes jsme meli k obidku,tak me verte.

  • Šárka Nekudová | 14. 2. 2009 11:07

    Vyborny recept! Prestoze jsem tento recept delala poprve, povedlo se. Bylo to rychle hotove a pokrm skutecne velmi chutny. Udelala jsem take vegetarianskou verzi s uzenym tofu, ktera se take moc povedla.

  • Jan Luňák | 8. 1. 2009 22:36

    No, na to, že je to můj první pokus (tohoto jídla a z recepty.cz), je to výborné.. Jen to příště nebudu tak přehánět s tím pepřem..:)

  • Zuzana Stavinohova | 6. 12. 2008 13:20

    Mňami hami (cituji dceru) akorát je to kotlet, takže trochu tužší.... ale nápad se strouhankou je dobrý, doporučuji.

  • Kamil Dvořák | 18. 10. 2008 15:32

    Také se připojuji k poděkování....výborné a velmi chutné. Ráno jsem vytáhl kotlety a nevěděl co s nimi. Mrkl jsem na internet a našel tento recept. Ještě jednou děkuji

  • Vláďa Tichý | 22. 3. 2008 14:15

    Nejsem žádný kuchař, vařit opravdu neumím, byl to můj pokus pod vedením receptu. Souhlasím s ostatními ohlasy. Dávám za 1*.

  • Eva Nešvarová | 21. 3. 2008 22:47

    Ještě dodávám, že jsem pekla v ultra plusu od firmy Tupperware a šťávy bylo ze tří kotlet opradu hodně. Záleží moc, v čem pečete.

  • Eva Nešvarová | 21. 3. 2008 22:29

    kotletky na tento způsob máme moc rádi, dělala jsem už několikrát a moc moc dobré.

  • týna | 15. 3. 2008 12:07

    Moc dobré!!1*!!Vše co je babiččino" je prostě mńam.))

  • Michal Bures | 27. 1. 2008 21:49

    vynikajici pek jsem to tady v londyne, fakt super, GOD bless Babicku, urcite se sem vratim pro dalsi inspiraci!! Mej te se lidi u sporakuuu

  • Marcela Adámková | 10. 1. 2008 12:22

    Tenhle receptík nemá chybu, je fakt skvělej. Teď mě čeká premiera před rodinou, tak jsem zvědavá na ohlas:-)

  • zuzana | 31. 12. 2007 13:43

    Děkuji moc za skvělej recepis. Okomentovala bych to slovy mého muže "Já nemám boule za ušima, ale úplné kopce"

  • Lenka walová | 23. 12. 2007 12:40

    Vynikající, jednoduché jídlo. Rodina se ještě teď olizuje.Děkuji

  • Darina | 21. 12. 2007 14:25

    Opravdu výtečné.Děkuji za nápad.

  • ivo margieta | 19. 12. 2007 14:06

    Právě jsem dojedl a je to super.

  • Renata Petroušová | 18. 12. 2007 16:00

    No abych řeklla pravdu,čekala jsem,že to bude lepší.

  • Anonym | 15. 12. 2007 15:18

    _

  • katka444 | 23. 9. 2007 18:32

    Bylo to vynikajici,taky jsem pridala anglickou slaninu a na chvili zakryla. Takze bylo dost stavicky na bramburky.Moc nam chutnalo.

  • Simona | 12. 9. 2007 21:07

    vyyyborne :) nic nebylo vysusene, stacilo k tomu par platku slaniny.

  • ..... | 9. 9. 2007 12:28

    je to pekne hnusny

  • Kamila Hobzová | 3. 8. 2007 17:02

    Je to mňamka,děkuji za receptík,i za komentáře,místo salámů jsem dala anglickou slaninu a než jsem přidala sýr,tak jsem to peklazakryté.Je to super,babiččiny kotlety zařadím do svých oblíbených reptů:-)

  • Jitka Hrubantova | 17. 6. 2007 20:04

    Je to vážně dobrota, díky za recept:-) Ze začátku jsem pekáč přikryla alobalem, bylo to pěkně šťavnaté.

  • Zdena | 8. 6. 2007 13:07

    Vařím také něco podobného, jen místo salámu dávám anglickou slaninu a nemá to chybu

  • Jakub | 19. 5. 2007 12:36

    Velmi chutné,doporučuji.

  • Jitka Bublová | 14. 5. 2007 13:42

    Připomíná mi to "zastlané kotlety" z tohoto serveru, ty jsem dělala o víkendu a byly vynikající. Není tam salám a strouhanka, jinak je to více méně totožné. Sýr se dává hned před vložením do trouby a peče se téměř celou dobu přikryté. Masíčko bylo šťavnaté a super. Určitě vyzkouším pro obměnu i tento recept.

  • ivette | 13. 5. 2007 15:01

    Tak jsem je udělala a zbyl jenom prázdný hrnec. A ještě toho bylo málo.

  • ivette | 16. 4. 2007 16:53

    Vypadá to dobře, zkusím to udělat přátelům.

  • Anonym | 14. 4. 2007 17:55

    Naprosto vynikající. Rodinou velmi žádané. Strouhanku nedáváme. Hořčici dáváme francouzskou nebo kremžskou. Salám chorizzo nebo čabajský. Je to pak pikantní mňamka.

  • Petra Spaggr | 24. 2. 2007 11:40

    Kotletky jsem vyzkoušela, k cibuli jsem přidala na plátky rajče a byla do mňamka.Chválím a doporučuji, rychlé a chutné

  • Anonym | 30. 1. 2007 18:37

    Asi sem tam dal taky moc strouhanky a tak ve vysledku jsem musel celou horni vrstvu sundat..moc se mi to nepovedlo.. :(

  • Petra | 14. 1. 2007 13:26

    Kotlety jsem včera uvařila příteli, moc nám chutnaly. Bylo to moje první vaření s "masem", dělám spíš kuřecí. Přítel mi to pochválil, že tak dobrý masíčko už dlouho nejedl:) Souhlasím ale s názorem, že ten salám bych taky dala později, přece jen se maso musí prodělat a salám je pak jako sušinka:)

  • Drahuše. | 7. 11. 2006 13:10

    Rychlý a vynikající recept. Jen salám bych příště dala později, zdál se mi vysušený.

  • Jana | 3. 8. 2006 14:42

    Já jsem pekla bez strouhanky,zato jsem zalila 1 dl smetany.Velmi dobré.Jen toho pepře jsem nedávala mnoho,ale jen tak trochu.

  • ZP pekarkova | 2. 8. 2006 22:08

    Delala jsem vcera a musim rict,ze mi to vubec nechutnalo.Vubec nerikam,ze je to spatny recept,protoze tady neni jediny negativni nazor,spis premyslim co jsem udelala spatne.Dala jsem jenom jeden druh slamau a asi vic strouhanky.Kolik ji tam davate?Dekuji.

  • Petr Blažek | 26. 7. 2006 12:52

    Jídlo jsem vyzkoušel a je to skutečně lahůdka.. :-)Maso jsem jen ještě trochu gurmánsky dochutil čerstvě namletým 4-barevným pepřem a přidal jsem k cibuli ještě jemně nakrájená rajčatka.No super :-)

  • Lucy | 10. 7. 2006 14:23

    ¨Super jídlo určitě to vyzkoušejte.

  • Hana Rážová | 1. 7. 2006 12:34

    dnes jsme si udělali s manželem oběd dle vašeho receptu,nemá to chybu je to super.Děkujeme

  • Anonym | 14. 6. 2006 23:58

    Jaký salám tam dáváte?

  • Veronika Lipka | 9. 6. 2006 05:36

    vyborne i za vodou v kanade... pochutnali si tu vsichni.

  • Veronika šichová | 20. 5. 2006 15:16

    Je to dosti povedenej recept ...zrovna jsem to dojedla a je to VYNIKAJICI :o)) :P

  • Ludvík D. | 8. 5. 2006 13:23

    Bylo to mňam, celá rodina včetně naší babičky se olizovala a nic nezbylo. Zařadíme do našeho jídelníčku. Jo, jako přílohu jsme měli bramborovou kaši, podle našeho názoru je to ideální, bylo málo šťávy, ale k té kaši to bohatě stačilo.

  • roman mistura | 1. 5. 2006 11:20

    super nemelo to chybu

  • Václav Brynda | 4. 3. 2006 12:40

    Je to fakt mňamka. Mělo to 100% úspěch i u našich dětí, což je obrovská poklona.... Rozhodně tento pokrm zařadíme mezi pravidelně se opakující :-)

  • iveta soukupova | 27. 2. 2006 19:16

    je to vynikajici basta i s hranolkami

  • Vendula S. | 10. 1. 2006 15:56

    Dobré je salám nastrouhat nahrubo na struhadle anebo pikantní klobásku,maso peču odkryté a nepatrně podlité.

  • Barbora Chmelová | 11. 11. 2005 10:18

    kotlety se podlévají a jestli přikryté, to nevím, my to pečeme v remosce, salám se nekrájí a je tam vynikající(hlavně když zkombinujete kvalitní uherák a šunku:)

  • Jitka Šubrtová | 12. 10. 2005 09:35

    Peče se maso přikryté s vodou?

  • iva p | 16. 9. 2005 17:47

    Tyto kotlety se u nas v rodine delaji uz dlouha leta,ale bez toho salamu,ten je tam upne zbytecny a jsou opravdu vynikajici.Je to moje nejoblibenejsi jidlo,ale na tu super stavicku co vznikne,to chce bramborovou kasi.

  • marie krejzarova | 13. 9. 2005 18:12

    Salám se pokrájí nebo zůstane na kolečka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kotlety Máslo Měkký salám Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Trvanlivý salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Buchty trochu jinak

Buchty trochu jinak

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Zdravý chléb do formy

Zdravý chléb do formy

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

103
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
51
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
51
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
47
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
45
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Babiččiny "Francky"
Babiččiny "Francky"
Babiččiny citronové jablkáčky
Babiččiny citronové jablkáčky
Babiččiny halušky
Babiččiny halušky
Babiččiny lehké lívance
Babiččiny lehké lívance
Babiččiny masové placičky
Babiččiny masové placičky
Babiččiny palačinky
Babiččiny palačinky
  • Recepty.cz
  • Babiččiny kotlety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact