RADA: Jak na domácí máslo?
V naší nádivce nesmí chybět játra nebo uzené maso a trochu česneku.
Přesně stejnou dělám, všichni ji máme rádi. Peču ji ale zvlášť, aby jí bylo víc. Dávám 1.
Už mám na to obrovskou chuť. Zítra je k obědu!!!!
Super! Já už teď peču nádivku v extra plechu, protože se jí sní víc než přílohy :-)
:-D :-D :-D :-D
Naprosto luxusní!!! S mandlemi, jablíčkem a dvěma stroužky česneku fakt chuťovej zázrak!
Nádivku jsem vylepšila trochou anglické slaniny a bylo to vážně bezkonkurenční :-*
ty mandle jen tak nebo mirne orestovat
Lindo, udělala jsem ji s tím jablkem a mandlemi a je to jedinečné vylepšení!!!! Děti maso nechávaly a chtěly přidat nádivky :-). S.
Jardo! Jsem ráda že Vám nádivka tak moc chutná. Paní Sládková děkuji za ilustrační foto, je povedené :-) A ty variace na téma jsou zajímavé, hlavně ta s jablky a mandlemi. Já játra nejím ale manžela by určitě potěšili (musela bych mu dělat nádivku zvlášť). Až koupím zase kuře nezapomenu přikoupit i jablíčka a hned vyzkoušíme aby byla nějaká změna. :-)
teda Lindo, to mne nenapadlo, to by mohlo být dobré s těmi mandlemi a jablkem. Díky za tip....
u nás se do nádivky dají ta pokrájená játra, jablko(spíš trochu kyselejší) nakrájené na kostičky a posekané mandle to je pak nádivka "sváteční".
Také dělám tuto nádivku, máme ji moc rádi. Jen ji kořením ještě tak 2 stroužky rozetřeného česneku a pokud mám, přidám na kousky pokrájená kuřecí játra! Mňam!
Teda Alenko reknu Vam,ze tak dobrouckou nadivku jsem uz mnoho let nemel.Po letech jsem se vratil ze zahranici a zacal jsem mit chute na veci davno zapomenute.Na nadivku jsem si vzpomel a nasel jsem prave tu Vasi a verte,ze jinou hledat nebudu.Moc dekuji za dobrutku a zdravi Vas Jarda a Lenka.
Kuře s nádivkou výborná věc máme ji všichni rádi.
Másla dávám podle chuti, ale asi tak 2-3 polévkocé lžíce. Mléka tolik aby se rozmočili žemle, když je ho moc žemle vyždímám. Nádivka nesmí být příliš tekutá, aby nevytekla z kuřete. Musí mít takovou krémovější konzistenci.
Alenko, kolik dáváte toho másla a mléka? Děkuji