• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Babiččina ryba na pátek
Napište svůj komentář k receptu

Babiččina ryba na pátek

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččina ryba na pátek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na 1 rybu na osobu
    • 1
      ks ryba hejk, holandský pstruh nebo makrela
    • 2
      ks malé cibulky středně velké
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Připravíme směs z česneku, pepře, soli a dvou lžic oleje. Tím pomažeme rybky hlavně zevnitř a necháme uležet alespoň 12 hodin v ledničce. Nakrájíme najemno cibule a rajčata, osolíme, promícháme s olejem a dáme péct do trouby, klidne i na 200 °C. Po 15-ti minutách přidáme rybu a necháme zapéct dalších 15 minut. Ryba prostě k pátečnímu půstu patří .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ňulinka - | 26. 6. 2008 10:54

    Vynikající rybička.Dělala jsem z makrely,jen jsem neměla čaas na uležení 12 hod.Hoďka musela stačit.Zeleninka byla voňavá a šťavnatá i rybka.Chutnala i mým synům.Jasná 1 a už mám na mrazáku 3 další makrely na víkend.

  • Pavel Porubský | 28. 3. 2008 06:08

    Výborný nápad. Bude to určitě moc dobré a musím to vyzkoušet co nejdřív.

  • anonym anomyn | 31. 12. 2007 19:55

    urcite uvarime

  • pradědek Adam | 13. 9. 2007 08:25

    taky jsem dostal převelikou chuť na rybu no a zítra je ten pátek :-))

  • Eva pramáti | 13. 9. 2007 07:42

    Je výborná. Baští ji i děcka. :-)

  • Eliška Přemyslovna | 6. 2. 2007 19:43

    Ježíš, to jsem ráda, to je mi hned líp :-)

  • Airan | 6. 2. 2007 16:58

    Elisko, v patek krestane posti, nesmi se maso ale ryba ano, tak proto. Uvarit si ji muzete kdykoli, pan Jan ma pravdu:-)))

  • Jan Lucemburský | 6. 2. 2007 13:23

    Eliško, uvařte si ji kdykoliv i ve středu je báječná. S úctou Váš J.L.

  • Eliška Přemyslovna | 6. 2. 2007 12:47

    a smí se to jíst opravdu jenom v pátek? jsem z toho nějaká zmatená...

  • Standa Bílek | 23. 11. 2006 11:02

    Ano je to velmi dobré a chutné

  • jana krejci | 8. 2. 2006 13:38

    díky zkusím,musí to být báječnéjana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Malé cibulky Olej Pepř mletý Rajčata Ryba Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Margotkové řezy

Margotkové řezy

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Tvarůžková pomazánka V

Tvarůžková pomazánka V

Kakaovo-kávový moučník

Kakaovo-kávový moučník

Ovesné muffiny

Ovesné muffiny

Chobotničky ze špaget

Chobotničky ze špaget

Kuskus se zeleninou a tuňákem

Kuskus se zeleninou a tuňákem

Rukolový salát s novými bramborami

Rukolový salát s novými bramborami

Vrstvený koláč

Vrstvený koláč

Doporučujeme

50 minut
Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

22
Pórková polévka
Pórková polévka
20
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
18
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
17
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Uzená polévka s kroupami…
15
Krůtí špízy yakitori
Krůtí špízy yakitori

Zajímavé články

Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
AHA.cz Rodinný snímek Koktových otevřel stavidla nenávisti

Rodinný snímek Koktových otevřel stavidla nenávisti

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Další rána pro sestřičku z Ordinace Ha Thanh Špetlíkovou: Rozchod!

Další rána pro sestřičku z Ordinace Ha Thanh Špetlíkovou: Rozchod!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

  • Recepty.cz
  • Babiččina ryba na pátek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact