• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Babiččina ryba na pátek
Napište svůj komentář k receptu

Babiččina ryba na pátek

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččina ryba na pátek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na 1 rybu na osobu
    • 1
      ks ryba hejk, holandský pstruh nebo makrela
    • 2
      ks malé cibulky středně velké
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Připravíme směs z česneku, pepře, soli a dvou lžic oleje. Tím pomažeme rybky hlavně zevnitř a necháme uležet alespoň 12 hodin v ledničce. Nakrájíme najemno cibule a rajčata, osolíme, promícháme s olejem a dáme péct do trouby, klidne i na 200 °C. Po 15-ti minutách přidáme rybu a necháme zapéct dalších 15 minut. Ryba prostě k pátečnímu půstu patří .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččin gjuvec na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

Babiččino špenátové rizoto na pátek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ňulinka - | 26. 6. 2008 10:54

    Vynikající rybička.Dělala jsem z makrely,jen jsem neměla čaas na uležení 12 hod.Hoďka musela stačit.Zeleninka byla voňavá a šťavnatá i rybka.Chutnala i mým synům.Jasná 1 a už mám na mrazáku 3 další makrely na víkend.

  • Pavel Porubský | 28. 3. 2008 06:08

    Výborný nápad. Bude to určitě moc dobré a musím to vyzkoušet co nejdřív.

  • anonym anomyn | 31. 12. 2007 19:55

    urcite uvarime

  • pradědek Adam | 13. 9. 2007 08:25

    taky jsem dostal převelikou chuť na rybu no a zítra je ten pátek :-))

  • Eva pramáti | 13. 9. 2007 07:42

    Je výborná. Baští ji i děcka. :-)

  • Eliška Přemyslovna | 6. 2. 2007 19:43

    Ježíš, to jsem ráda, to je mi hned líp :-)

  • Airan | 6. 2. 2007 16:58

    Elisko, v patek krestane posti, nesmi se maso ale ryba ano, tak proto. Uvarit si ji muzete kdykoli, pan Jan ma pravdu:-)))

  • Jan Lucemburský | 6. 2. 2007 13:23

    Eliško, uvařte si ji kdykoliv i ve středu je báječná. S úctou Váš J.L.

  • Eliška Přemyslovna | 6. 2. 2007 12:47

    a smí se to jíst opravdu jenom v pátek? jsem z toho nějaká zmatená...

  • Standa Bílek | 23. 11. 2006 11:02

    Ano je to velmi dobré a chutné

  • jana krejci | 8. 2. 2006 13:38

    díky zkusím,musí to být báječnéjana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Malé cibulky Olej Pepř mletý Rajčata Ryba Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šumavský králík

Šumavský králík

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová krupicová polévka

Květákové placičky se šunkou

Květákové placičky se šunkou

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Hovězí  vývar s nudlemi

Hovězí vývar s nudlemi

Jablečný závin z listového těsta

Jablečný závin z listového těsta

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Ledový salát s okurkou a mátou

Ledový salát s okurkou a mátou

Doporučujeme

30 minut
Indický špenát se sýrem halloumi

Indický špenát se sýrem halloumi

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

433
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
194
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
122
Bábovka Margotka s čokoládou
Bábovka Margotka s…
120
Treska se smetanovým přelivem
Treska se smetanovým…
116
Bábovka z kefíru hrníčková
Bábovka z kefíru…

Zajímavé články

Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
Marináda na gril podle Zdeňka Pohlreicha, kterou zvládne každý
Marináda na gril podle Zdeňka Pohlreicha, kterou…
Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
AHA.cz Utajený rozchod s Lelou! Šli jsme od sebe, přiznal Vémola

Utajený rozchod s Lelou! Šli jsme od sebe, přiznal Vémola

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Konečně stylové boty pro ženy s vbočenými palci: Tyhle netlačí, radí stylistka!

Konečně stylové boty pro ženy s vbočenými palci: Tyhle netlačí, radí stylistka!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Natálie Kotková (31) o finále Survivoru: Měla jsem úplný blackout

Natálie Kotková (31) o finále Survivoru: Měla jsem úplný blackout

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na červen: Komu hrozí úrazy při sportu a kdo by se měl chránit před sluncem či infekcemi?

Velký horoskop zdraví na červen: Komu hrozí úrazy při sportu a kdo by se měl chránit před sluncem či infekcemi?

  • Recepty.cz
  • Babiččina ryba na pátek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact