Ušlehanou smetanu mírně smícháme se zakysanou smetanou, jogurtem a cukrem. Dle potřeby mužeme i přisladit moučkovým cukrem. Piškoty dáme do dortové formy, na ně naklademe smetanovou hmotu, pak ovoce. Tento postup opakujeme. Poslední vrstvou musí však být piškoty. Dáme na 5 hod. ztuhnout do ledničky. Nakonec uvaříme vanilkový pudink. Po 5 hod. dort přelijeme vychlazeným pudinkem a opět dáme ztuhnout.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
šárka botková
|19. 9. 2007 13:08
Tento recept je vynikájící!
Kristina Romanová
|24. 5. 2007 00:25
Pod pojmem "vychlazený pudink" má aurorka receptu nejspíš na mysli polevu z pudinku uvař. ve vodě , něco na způsob želé /používala jsem dříve, když želatina na dorty nebyla vždy k dostání/. Pudink samozřejmě není zcela ztuhlý, vlažný, tedy tekutý.
Anonym
|20. 5. 2007 11:33
Taky jsem si zrovna říkala,jak je možné něco polít vychlazeným pudinkem?:)
Anonym
|31. 3. 2007 19:33
Neumím si představit polévání VYCHLAZENÝM pudinkem ?
xXx
|30. 3. 2007 12:00
no tak jsme to doma zkusili a bylo to opravdu výtečné. Hned jsem recept předala známé a u nich to bylo to samé po pochoutce se jen zaprášilo.
Lucka
|7. 10. 2006 16:27
bylo to vynikající..na vrstvu smetany jsem ještě přidala mandarinky..lehoučká mňamka do bříška :o)