• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Babiččina kmínová polévka
Napište svůj komentář k receptu

Babiččina kmínová polévka

autor: reny2
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 74
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Babiččina kmínová polévka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička sádlo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička paprika
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na sádle opražíme kmín, kratince pariku (to kvůli barvě) a lžíci mouky. Zalijeme vodou, přidáme vegetu a povaříme cca 10 minut. Nakonec vmícháme rozšlehané vejce. Pro obměnu můžeme přidat petrželku, popřípadě trochu nastrouhané zeleniny (mrkev, celer, petržel, ap.).
2
Tato polévka je na sádle z toho důvodu, že lépe voní,chutná a děti potřebují i živočišné tuky, pokud to je výjimečně.
3
Poznámka: dospělákům po opici či na problémy se zažíváním se může přidat špetka pepře, nebo stroužek česneku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kmínová polévka s bramborem

Kmínová polévka s bramborem

Rychlá a výtečná kmínová polévka s kapustou

Rychlá a výtečná kmínová polévka s…

Pečená kmínová krkovička

Pečená kmínová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Papilonek
    Papilonek | 12. 8. 2017 18:07

    nevím jak chutná ale těším se když ji uvařím. Je mi teprve 13 let a už vařím tří chodové menu

  • Mila Tischer | 9. 1. 2017 20:23

    Taky si nepamatuju, že by moje babička používala vegetu, jenže moje babička se narodila ještě před 1. svět. válkou. Vegeta se používá, aby se zesílila chuť, je pravda, že obsahuje glutamát. Jelikož dneska žijeme ve světě, kde je vlastně problém se glutamátu vyhnout, shledávám zbytečným, domácí polévku dochucovat nějakou chemií. To samé platí i o masovém vývaru. Vývar se dá udělat i bez masoxu, ale musím použít tolik masa a kostí, aby vznikla pořádná chuť, že to s vodou vyjde pomalu na poměr 1:1, někdy dokonce víc masa a kostí, než vody! Ale pokud můžu, chemickým dochucovadlům se vyhýbám. Tato polévka je takový základ, moje babička mi jí vždycky dělala s obměnou, jednou s mrkví, jednou s nudlemi, jednou s trochou zeleniny, jednou s vajíčkem, každý ať si obmění podle toho, co má rád. Je to polévka, na kterou máme všichni doma ingredience při ruce, a polévka je hotová za 20 min. (min. doba vaření jíšky ve vodě!)

  • Jarka | 16. 12. 2016 06:02

    Kmínku dělám pouze jednou v roce a to na štědrý den. Je to proto, že nemáme rádi rybí polévku. Kmínku dělám tak, jak zní tento recept, pouze udělám na másle tmavou jíšku. Dám mrkvičku, cibulku a kousek petrželky. Přidám slepičí bujón jednu kostečku a tu přidávám do všech polévek. Krásně polévky dochutí a je to pak o něčem jiném. Hlavně vývary se dnes bez kostečky vařit nedají, nemá to tu správnou chuť. A já si myslím, že chceme být nejen zdraví, ale také si chceme pochutnat. Nic se nemá přehánět. Je mi 70 let a vegetu jsem používala na dochucení již jako mladá. Moje babička, výborná kuchařka nic takového, no, ale asi také vařila z jiných potravin - na venkově vše domácí.

  • Irena | 14. 10. 2015 18:14

    No nevím, ale já mám vegetu ve spoustě receptů po prababičce, dávala ji dokonce i do sekané a jak se dnes všichni olizují, když vařím podle jejích poznámek. Osobně se snažím těmto ''instantům'' pokud možno vyhnout, ale jak vidno, vegeta není ani náhodou výmyslem posledních let...

  • Irena | 14. 10. 2015 14:42

    No nevím, ale já mám vegetu ve spoustě receptů po prababičce, dávala ji dokonce i do sekané a jak se dnes všichni olizují, když vařím podle jejích poznámek. Osobně se snažím těmto ''instantům'' pokud možno vyhnout, ale jak vidno, vegeta není ani náhodou výmyslem posledních let...

  • MJG | 6. 8. 2015 11:22

    Ja zacnu vzdy tim, ze na sadle osmazim najemno nastrouhanou petrzel a mrkev a kousek cibule. Pak teprve pridam kmin, mouku nebo krupici, osmahnu a zaliji. Po provareni se zeleninka rozvari a nepotrebujete zadne Vegety. A na zaver samozrejme vajicko. osolit, opeprit a je hotovo :-))

  • Olina Malá | 20. 7. 2015 20:36

    Nevím, v kterém století tady ti "mistři" žili ale moje babička tam také dávala Vegetu. A nejsem žádná mladice a babička byla dobrá kuchařka. Holt dřív se neomdlévalo při slovech glutamát atp.

  • jiri | 9. 7. 2015 14:37

    souhlasim

  • Sabka | 10. 4. 2015 19:37

    Polévka byla opravdu výborná, ale k nejnovějšímu komentáři musím říct, že to bych vegetu neřadila pouze pro kuchaře umí neumí...tohle muže říct pouze člověk, který je velmi kritický a sama za sebe musím říct, že mě vaření absolutně nebaví a sama se to snažím zjednodušit čím nejvíc to jde

  • Andy | 17. 1. 2015 13:26

    No nevím, děda co pamatuju tak na večeří měl vždy špek, nebo klobásy, bůček, tlačenku, přinejhorším salám. Vepřo-knedlo-zelo plavalo v mastnotě, sádlo s chlebem naprosto běžně, králici, slepice, hovězí prostě vše masité ... stejně tak otec a i my jako kluci když jsme tam byli o prázdninách a světe div se, děda má 87, stravuje stále stejně a je při plném zdraví, otec 64 taktéž a cholesteror oba mají jako 30ník. Já 33 a slovy lékařky když mi dělala krevní testy - budou vás muset odstřelit, vše v ideálních hodnotách. Jo, musím dodat že to zapíjíme pivem a prokládame česnekem nebo cibulí. Připouštím, že díky životu na vesnici bylo vše asi kompenzováno kily a kily zeleniny a ovoce :-) ... a pohybem, nicméně vegany a podobné podivíny s klidem přehlížím. 8-)

  • Petra | 28. 12. 2014 11:15

    Za dob našich babiček těžko byla vegeta, a vavíc cpát do jídla vegetu to umí pouze ten, kdo neumí vařit. :-)

  • HelenaPa | 23. 9. 2014 12:30

    Takhle ji dělávala i moje babička (a asi i bez masoxu) a my děti ji milovaly.

  • Nina | 22. 9. 2014 23:00

    Já to dělám trochu jinak. Na sádle opražím kmín, přidám hl.mouku, udělám světlou jíšku, zaliji vodou, když se vaří přihodím půlku masoxu. Je to dobré.

  • Zuzu | 23. 1. 2014 16:59

    Já dávám vegetu ale bez glutamátu.

  • HONZA | 4. 4. 2013 18:39

    Vegetu? Cože? Glutamát do zdravý polívky? Já tuhle polívku miluju, ale glutamátem ji zkazí jen Babica a jemu podobní. 8-)

  • Líba | 9. 3. 2013 05:42

    Dávám do polévky i houby a to je mňamka.Zkuste.

  • kretén | 24. 1. 2013 17:22

    nejde to uvařit !

  • Dirrty | 24. 11. 2012 15:11

    Vynikající vzpomínka na dětství:)

  • Petra | 23. 5. 2012 09:41

    Super rychly napad :-) jen jsem dala vice sadla a misto vegety sul,pepr,bobkovy list a nove koreni a libecek a je super <:-) diky za radu

  • Verka | 10. 4. 2012 12:08

    Rychle a moc dobré 8-) chvalím ))))

  • Petr | 11. 3. 2012 09:58

    Pouzivat vegetu a hanit sadlo :-/ Je to presne naopak. Sadlo je zdrave, vegeta nikoliv...

  • Petr | 11. 3. 2012 09:58

    Pouzivat vegetu a hanit sadlo :-/ Je to presne naopak. Sadlo je zdrave, vegeta nikoliv...

  • Thea | 16. 2. 2012 11:02

    Super polívka, super rychlá a prakticky z "ničeho" ... Ňam ňam ňam... :-)

  • Mila Tischer | 14. 12. 2011 20:27

    Prave varim. Zacina to tady vonet a chutove mi to pripomina polivky, ktere mi varila babicka. Kmin jsem pouzila mlety, nemam rada kousnout do kminu, brrr, sadlo nemam, neni jednoduchy ho sehnat, ale chapu, ze jsou recepty, jako tento starocesky recept, kde se jiska delala ze sadla, melo to svoje duvody. Je to jednoduchy a dobry recept, uz podle prispevku je videt kolik variaci se da vyrobit. Takova klasicka zimni polivka. Parada, udelam znova!!! :-) :-)

  • Ládis | 20. 10. 2011 14:33

    ale no tak, ... nepoužívat VEGETU !!! ... neni to zdravý a ani dobrý, proč myslíte že s vegetou je to lepší než když dáte jen sůl a pepř a chvíly v tom povaříte kuličku novýho koření a lístek bobkovýho listu ;)

  • Pavel Kučera | 2. 9. 2011 22:28

    Dnes jem si ji uvařil na zkošku a je nééé jak od babičky ale od maminky :-D

  • Marie Federlová Martincová | 31. 7. 2011 14:21

    uvařil nam ji 10tilety vnouček alex a musim řict že polivčička byla vynikajici fakt skvěla :-)

  • Michaela | 31. 7. 2011 12:37

    ANO, tak to je, naprostý souhlas! Farmaceutické firmy a ti, co vyrábí "potravinové doplňky" se nás snaží přesvědčit o jejich pravdě, abychom kupovali jejich výrobky. Děkuji za zdravý názor :-)

  • Michaela | 31. 7. 2011 12:31

    jedním slovem - HOVNO, paní Klečková!

  • SELMIRA | 11. 7. 2011 20:58

    Dnes jsme vyzkoušeli tuhle polívčičku na véču. Dala jsem ale čerstvou nastrouhanou zeleninku a petrželku ze zahrádky a přihodila ještě hrst obilných klíčků. Manžel si mlaskal. Díky za receptík! :-)

  • ja | 22. 6. 2011 09:34

    :-D

  • ivan14 | 10. 5. 2011 12:39

    Nemístná ironie. Maggi-ho polévková kostka existuje nejméně 90 let, vegetu, pravda, babičky neměly, ale sušenou zeleninu jistě ano - a o tom to je.

  • Greinerova | 18. 4. 2011 11:31

    jednoduchá rychlá a dobré chuti

  • nnln | 14. 4. 2011 12:30

    Místo sádla jsem dělala na másle, nedávala vegetu ale lžíci doma naložené zeleniny v soli, tím pádem jsem už nesolila a přidala nadrobno nakrájený brambor. byla výborná! dávám 1 a přidávám foto:) trochu jsem se bála, ale nakonec jsem dala i 10 měsíčnímu synovi. dala jsem trochu polévky zvlášť a nedávala celé vejce, jen žloutek a přidala kousek brokolice a uvařený namačkaný brambor. slupl všechno jako nic:)

  • J | 27. 3. 2011 13:00

    proč všude cpete vegetu nebo masox. Už vidím, jak babičky šly přes hory a doly aby si někde koupily vegetu :-D

  • marcelanovakova
    marcelanovakova | 22. 12. 2010 09:47

    Moc chutná a hlavně při dvou dětech, velmi rychlá. Mohu doporučit. Samozřejmě doporučuji drcený kmín :-)

  • natnik | 4. 11. 2010 14:50

    je to nejhnusnejsi polivka co jsem kdy jedla!!!!!!!! :-$

  • irena hertlova | 27. 9. 2010 12:52

    Vynikající, rychlá a jednoduchá polévka. Zkoušela jsem s celým i mletým kmínem, u nás doma vyhrála varianta s mletým kmínem.

  • Jana Koelblová | 22. 5. 2010 20:02

    Polévku jsem uvařila a byla výborná. Jen příště dám celého kmínu méně a raději dochutím kmínem mletým. Ale jinak super!

  • Zdenka Kocmichová | 14. 5. 2010 17:11

    Mrazena zelenina si uchova vyborne sve vitaminy a ostatni latky, navic tato polevkova je skvela a jemne nakrajena. Proc barbarstvi? Barbarstvi by bylo kdybych tam pridala kecup nebo neco podobneho. Takto byla moc dobra a vsem chutnala.

  • Iveta Odvárková | 25. 3. 2010 13:25

    Zkusila jsem a nelituji, je dobrá. Přidala jsem do ní tři menší brambory nastrouhané nahrubo, takže je o něco víc hustá a lépe zasytí. Díky za recept.

  • Pája S | 23. 3. 2010 10:41

    Do této polévky nedávám ani zeleninu a ani papriku.Je výborná i bez a někdy přidám trochu vlasových nudliček a petrželku.Zasytí spolehlivě.:-)

  • katerina lipkova | 22. 3. 2010 17:32

    Polevka vybornaAle pridat do ni mrazenou zeleninu me pripada jako barbarstvi

  • Zdenka Kocmichová | 14. 3. 2010 22:51

    Byla to mňamka. Přidala jsem polévkovou zeleninu mraženou a masox. Pochutnali jsme si.

  • venyss venyss | 3. 2. 2010 19:31

    Mě také připomíná školku :-),přidala jsem nastrouhanou mrkev a brambory na kostičky, rychlá a mňam!

  • Renata Petursson | 3. 2. 2010 10:39

    dekuji moc za chvalu.....moje babicka vari opravdu vyborne a ja se od ni rada ucim....vzdy jsem rikala,ze" Interhotel je proti ni hadra".... je to presne tak,jak pise anonym...po nemoci rekonvalescentum,po opici a malym detem.Takze dik,jsem rada,ze chutna :-)

  • Eva Červenková | 8. 9. 2009 16:13

    Mě se to nepovedlo asi jsem kopyto!!

  • Daniela Klečková | 13. 8. 2009 18:36

    Vepř.sádlo já nepoužívám vůbec a vůbec se divím,že se paní ještě chlubí,že tuhle polívku dává dítěti od 7.měsíců!!!!!!!!!!Je to pro tak malé dítě těžké do žaludku,zatím může být dítě bez problémů,ale časem se to nasbírá,vždyť vepřové sádlo obsahuje nejvíc cholesterolu-toho špatného.I když je to občas.Když se dívám na ostatní příspěvky,raději si dám víc práce a dělám polívku déle,než jídlo co nejrychleji.Malé děti do 3 let by sice sem tam mohly mít kousek libového masa,ale ne tuk!A pak se raději přikláním víc k vegetariánské stravě.Maminky,přemýšlejte,co dáváte do tělíčka dítěte!Pak ty dispozice ho budou provázet i když vyroste a nebude už s vámi bydlet.Samozřejmě,podíl mají i geny.Živoč.tukem se ucpávají cévy,pak vznikají choroby-vysoký krev.tlak,srdce nemocné,potíže se žlučníkem,náběh na mozk.mrtvici apod.Vím,co píšu,jsem ošetřovatelka.

  • Vlasta Kopová | 2. 6. 2009 13:08

    Polévka je výborná, přidala jsem do ní na konci trochu pohanky, můj 4-letý syn miluje polévky a tuhle zvlášť.Děkuju za recept!

  • Markéta Roubalová | 28. 5. 2009 13:35

    Vynikající ! Miluju kmínovou polévku už od školky a tato se jí hodně podobá :-)

  • Michaela Navrkalová | 29. 4. 2009 13:03

    Tak jsem ji právě udělala. Děla jsem to z drceného kmínu, ale přisypala i trochu celého. Přidala mrkvičku, pórek, zelenou petrželku a na konec nastrouhala trošičku tvrdého sýra. Je opravdu moc dobrá!!!

  • Gabriela Baborská | 25. 10. 2008 09:41

    Dávám za 1! Rychlá, výborná....přidávala jsem nastr.mrkev a brambor.Naše 5-ti letá cácorka se může utlouct, je to prý přesně ta výborná "pecičková" (kmín) co jim dělají ve školce.

  • Josef Chlubna | 1. 4. 2008 10:25

    Velmi dobré.

  • Anna Sedláčková | 26. 2. 2008 09:06

    Rychlá, chutná polévka. Přidávám do ní sýrové nočky /máslo, hrubá mouka, vajíčko, strouhaný sýr/ a samozřejmě něco zeleného - petrželku, pažitku .

  • Blanka Sommerová | 7. 2. 2008 13:14

    Geniální!!! Vřele doporučuji dát místo obyčejné vody vodu co vám zbyde po námáčení sušených hub. Mohli se mi po ni všici utlouct:-)

  • Anonym | 6. 11. 2007 08:18

    TAKÉ JI DĚLÁM.TATO POLÉVKA JE VYDATNÁ A PODÁVALA SE DŘÍVE REKONVALESCENTŮM.JAK ŘÍKALA MAMINKA- TA TĚ POSTAVÍ NA NOHY!:-)PS

  • Pan Eko | 3. 11. 2007 13:09

    Přidal jsem vlasové nudle. Geniální polévka!

  • Michala Bendová | 19. 9. 2007 12:46

    Když nevím co rychle uvařit malému k obědu tady ta polévka mě vždy zachrání je výborná a hlavně rychlá.

  • Věra | 15. 9. 2007 10:54

    Je výborná, moc jsme si na polévce pochutnali. Já jsem tam přidala i brambory.

  • Věra | 15. 9. 2007 10:54

    Je výborná, moc jsme si na polévce pochutnali. Já jsem tam přidala i brambory.

  • sara | 22. 8. 2007 13:49

    Ja ji mam moc rada ,delam ji trochu jinak a pak pridam jeste: ztracena vejce a brambory.Vyzkousejte je to dobre.

  • Minjaver Vilímková | 24. 4. 2007 00:58

    Rekla bych, že kazdý si může uzpůsobyt jaké koření tam dát, tak množství. Někdo má rád celý kmín někdo drcený nebo mletý.To chce vyzkoušet.

  • janča | 24. 2. 2007 14:40

    je výborná a hlavně rychlá,jen příště asi scedím ten kmín,moc mi nejede.ale jinak chválím,suroviny jsou vždy doma a pochutnáte si pravdu za chvilku

  • Anna | 20. 2. 2007 06:35

    Tuto polévku jsem se naučila vařit ještě jako malá holka u své babičky. Doporučuji jako bleskovku,když chybí čas,nebo chuť do vaření:-)

  • Gustav Oblikev | 26. 11. 2006 11:22

    mam spis dotaz kolik toho kminu tam mam dat? fakt nemam tuseni kolik

  • Zuzka | 8. 11. 2006 09:18

    Je výborná! Doporučuju!

  • Jana Kutačová | 11. 10. 2006 21:28

    Petro: myslím,že se smaží kmín celý.:o)

  • Petra | 11. 10. 2006 18:10

    prosim vas dava se drceny nebo cely kmin

  • Světlana | 5. 10. 2006 21:37

    Dělám často....ale bez vejce (nemáme rádi) a bez papriky, ta, myslím, přehluší vůni kmínu. Moc dobrá je hustá samotná, když dělám řídkou (málo jíšky), jsou do ní moc dobré nasucho opečené kostičky chleba. Pro variantu po opici je moc dobré opéci kostičky na oleji nebo sádle s trochou rozmačkaného česneku. :-)

  • Lenka | 4. 10. 2006 10:18

    Chtela jsem se zeptat - paprika se tam dava jako koreni (mleta) nebo mam nakrajet lusk papriky? Dekuji.PS: Co se alerigii tyce vznikaji ze vsech tech vymozenosti dnesni doby...

  • Pastis Petite | 21. 9. 2006 08:40

    Vypadá to, jako by si čtenářky myslely, že tento recept byl určený jenom dětem. Když je někdo opatrný, , tak ať jim to nedává, že? Pro dospělé je to báječně lehké, zaživatelné (kmín a česnek!) a rychle připravené. Dávám jedničku.

  • Martina N | 20. 9. 2006 09:38

    Pravda je že názory detských lekárok sa rôznia.Najskôr sa prestal dávať acylpirín,potom paralen, kedysi sa krupica mohla dávať už od pol roka,teraz tuším opäť nie. Povedala by som, že názorom vládnu predovšetkým farmaceutické firmy.Naše babičky keď nemali mlieko nakŕmili dieťa, tým čo mali doma a alergikov bolo oveľa menej.Prevažne to bolo kravské mlieko,ktoré sa dnes tiež dosť nedoporučuje.Dnes je taká doba.Alergiu sú aj z prehnanej čistoty.Vyrástla som na vidieku, ako deti sme sa pokojne často vyváľali v blate, behali sme po lúke plnej kvetov a nikdy nám nič nebolo.Teraz žijem v meste a obe moje deti majú peľovú alergiu.

  • Jana Tomčíková | 20. 9. 2006 06:38

    Dětem do 1 roku se nemá vůbec dávat vaječný bílek (upozorňují na to dětské lékařky) a to z důvodu možného vzniku alergií.Žloutek se použít může.Myslím, že v dnešní době, kdy alergiků (i malých dětí) kvapem přibývá, bych to rozhodně neriskovala.Ale je to věc názoru.

  • Martina N | 19. 9. 2006 10:42

    Prečo nie aj detičkám.Určite ju nejedia každý deň a moje dieťa bolo nakrmené segedínskym gulášom keď malo 8 mesiacom (nedopatrením náhodou ju vtedy strážila sestra,ktorá ešte nemala deti) nič jej nebolo a odvtedy jedla úplne všetko.Akurát by som vynechala vegetu, alebo použila nejakú bez glutamanu.

  • Katka Altmanová | 15. 9. 2006 20:25

    No bude dobrá, ale miminku od 7měsíce bych ji nedala!! Ale to je každého věc. Jen jsem z toho lehce v šoku.

  • Jana Tomčíková | 15. 9. 2006 09:20

    U dětí bych do 1 roku dávala pozor na vejce.Jinak je polévka jistě chutná.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kmín Paprika Sádlo Vegeta Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italské těstoviny

Italské těstoviny

Rychlé perníčky

Rychlé perníčky

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Rychlé ořechové řezy s pudinkem

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

Kuře pečené s rýží

Kuře pečené s rýží

Chlebová pečeně

Chlebová pečeně

Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou

Pečený tuňák s chřestem a holandskou…

Rychlá směs na špagety

Rychlá směs na špagety

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

78
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
65
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
65
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
58
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…
56
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Babiččina dia sterilovaná strouhaná jablka
Babiččina dia sterilovaná strouhaná…
Babiččina domácí vánočka
Babiččina domácí vánočka
Babiččina hrachová jachnija na pátek
Babiččina hrachová jachnija na pátek
Babiččina krkovička se švestkami
Babiččina krkovička se švestkami
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina pomazánka
Babiččina pomazánka
  • Recepty.cz
  • Babiččina kmínová polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact