Na oleji zasmažíme cibulku, přidáme hladkou mouku a až zrůžoví stáhneme z plotny a rychle zamícháme papriku. Zalijeme vodou a dáme znovu vařit (3 vrchovaté lžičky mouky na 2 l vody, musí to mít trochu hustší konzistenci, jako krémová polévka). Přidáme hrášek, povaříme a až je skoro hotový, dodáme rajčátka nakrájená na jemno. Před podáváním můžeme přidat petrželku. Jachnija se
Opravdu vyborne! Nepohrdly ani me ratolesti. Hrasek jsem dala zmrazeny a olej panensky olivovy.A s cerstvym chlebem to nema chybu,dekuji za recept.
Jana V.
|28. 11. 2006 02:27
Ochutnala jsem a musím říct,že je to výborné.Jen tolik nezahušťuji moukou.Hrášek jsem dala zmražený.Přidala jsem trochu chilli,máme rádi ostřejší jídla.S chlebem výborné.