Věřím tomu, Kamilku, že to spustě lidí chutná, ale nám prostě ne. Raději si budu své ochucovací schopnosti cvičit na něčem, co u nás bude ochoten jíst alespoň jeden člověk :-)
Kamil
|23. 1. 2012 18:37
To chce trochu praxe s ochucením, zlatíčko, na chlebíčkách je to fakt dobrý.
Jo a to nejdůležitější :úplně nejlepší je jako pomazánka na chlebíčky-musí se nechat minimálně přes noc v ledničce uležet.
P.S.Vím,že recepty už tu jsou,ale bylo mi líto nechat takovou dobrotu s tím :-( hodnocením.
Tohle dělám asi 30 let,říkáme tomu ale lutenice a je to výborné.Čím starší tím lepší ,dobré i na rohlík,bagetu....Dělám minimálně z púl kila brambor a nešetřím česnekem.Doporučuji vyzkoušet !
Ech, tak porovnávat tuto pomazánku s tatarským biftekem, to chtělo velkou odvahu. Tato brambora s cibulí a kečupem ani vzdáleně tatarský biftek nepřipomíná, spíš připomíná obědovou přílohu z kantýny rozmixovanou pro bezzubou babičku.
U nás se teda nenašel nikdo, kdo by byl ochoten to jíst.