• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ázerbájdžánské kutaby s masem
Napište svůj komentář k receptu

Ázerbájdžánské kutaby s masem

autor: sahrazad
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ázerbájdžánské kutaby s masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g hovězí maso nebo skopové
    • 1
      ks cibule
    • 20
      g granátové jablko
    • 110
      g mouka
    • 30
      g máslo přepuštěné
    • voda
    • 1
      hrst sumach
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Z pšeničné mouky, vody a soli připravíme nudlové těsto, které vyválíme na sílu 1 milimetru a vykrájíme z něj kolečka o velikosti dezertního talířku.
2
Maso umeleme s cibulí, přidáme pepř, sůl, granátové jablko a důkladně vše promícháme. Mleté maso zabalíme do těsta ve tvaru půlměsíce a pomalu opečeme na pánvi na másle. Hotový pokrm posypeme sumachem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Zapékané brambory s masem v římském hrnci

Zapékané brambory s masem v římském…

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s masem

Pastel de choclo - kukuřičný nákyp s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fiuvrdyzpee | 1. 11. 2013 10:40

    ZOCaV4 <a href="http://rgpxwsjqifxb.com/">rgpxwsjqifxb</a>, [url=http://lsydyfdlzzsz.com/]lsydyfdlzzsz[/url], [link=http://fkicjuwqdjkq.com/]fkicjuwqdjkq[/link], http://jpceojtgqxzc.com/

  • Evangelina Ciprová | 29. 3. 2007 00:12

    Děkuji Sahrazad za obšírné vysvětlení, co s kořením sumach. Přivezla jesm si ho z Turecka a nevěděla jsem, jak ho používat. Ještě jednou díky.

  • Zuzana Zlámalová | 23. 2. 2007 16:38

    Sumach jsem viděla u Sindibáda v Brně nebo na Pankrácké tržnici v Praze (babka kořenářka tam ale bohužel není vždycky). Tipuji, že vybavenější kořenářky by mohly minimálně poradit konkrétní místo, kde sumach sehnat.

  • Gábina Houšková | 20. 2. 2007 14:50

    Anonyme, podívej se na komentář u receptu Lulja kabab

  • Sahrazad | 20. 2. 2007 14:25

    Sumach je koření. V podstatě to jsou usušené a umleté plodové palice stromu a keře škumpy koželužské, domácí kolem Středomoří a v jihozápadní Asii. U nás některé druhy škump rovněž rostou v parcích, ale jejich plody se nepoužívají. Podporuje trávení, zklidňuje žaludek a zabraňuje průjmům. Sumach má chuť ovocně kyselou, neostrou, bez vůně. Využívá se podobně jako citrónová šťáva nebo ocet. Hodí se k masu, rybám, do salátů, kebabů, na šašlik, do čočky, sypou se jím rožněné pokrmy, hodí se také do jogurtů. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni. Běžně se dá koupit v Rakousku v tureckých marketech, u nás se dá koupit přes internet na www.koreni.cz

  • Zdeňka | 20. 2. 2007 12:57

    Zvláštní kombinace masa a granátového jablka,to jsem ještě neslyšela,ale nedovedu si představit,kolik naplním koleček velikostí dezertního talířku 100g masa.Nejedná se o překlep?

  • englicka marketa | 20. 2. 2007 12:16

    tak jsem vyčetla,že je to,směs červeného koření na maso.áááá navíc prý působí protiprůjmově:o)))))...ale kde ho koupit???asi ve zdravé výživě...

  • Anonym | 20. 2. 2007 12:07

    was is das : posypeme sumachem ??????

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Ázerbájdžán Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Granátové jablko Hovězí maso Máslo Mouka Pepř mletý Sůl Sumach Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Falešný vlašský salát

Falešný vlašský salát

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Marokánky IV.

Marokánky IV.

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Tartaletky

Tartaletky

Bramborovo-ledový salát

Bramborovo-ledový salát

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

43
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
39
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová…
30
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
27
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
26
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamie Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Je zpět a drtí sledovanost. Michael C. Hall pro Blesk: „Dexter žije a má chuť riskovat!“

Je zpět a drtí sledovanost. Michael C. Hall pro Blesk: „Dexter žije a má chuť riskovat!“

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Avokádový salát
Avokádový salát
Avokádový salát k večeři
Avokádový salát k večeři
Ázerbájdžánská Bozartma z kuřete
Ázerbájdžánská Bozartma z kuřete
Azu po česku
Azu po česku
Azu po tatarsku
Azu po tatarsku
B-Punč
B-Punč
  • Recepty.cz
  • Ázerbájdžánské kutaby s masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact