Vyzkoušela jsem, ale mnohem víc mi chutnala zde na receptech.cz uvedená "Avokádová pomazánka" (bez čísla na konci). Ta je s Lučinou a citronovou šťávou a je velmi svěží. Tato, kde je jediné pojivo samotné avokádo a olej, je hodně těžká.
Takže vyzkoušela jsem, nějak se to snad sní, ale při další přípravě pomazánky se vrátím k tomu receptu s Lučinou.
basketbalistka
|17. 12. 2011 17:25
souhlasim s vami :-\
basketbalistka
|17. 12. 2011 17:23
ja bych dala radsi cerstvi :-P
basketbalistka
|17. 12. 2011 17:22
toto je super recept ;-) , je celkem snadny :-| , ale dobry 8-) a myslite, ze se tam muze dat i syr :-P konecne jsem narazila na nyky dobry recept <:-) <3 urcite ho vyskousejte :-)) akorat si dejte pozor, aby jste tam nedali hodne cesneku, jinak :-$
Zora Manasová
|15. 5. 2010 22:47
Čerstvé je určite lepšie, ale dobré je aj sušené, len s ním treba opatrnejšie.