• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Avokádová pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Avokádová pomazánka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 311
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
8fotografií
Nahrát fotku
 

Avokádová pomazánka je ideální k odpolední svačině i jako lehká večeře nebo pohoštění. Pomazánka je díky avokádu máslově jemná a na přípravu jednoduchá.

Avokádová pomazánka s lučinou

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 1
      balíček lučina
    • 1
      ks avokádo

Postup přípravy receptu

1
Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku, oloupeme, dáme do misky, zakapeme citronovou šťávou, utřeme česnek, najemno nakrájíme cibulku, osolíme, opepříme, přidáme lučinu a vše v misce pomocí vidličky vypracujeme v pomazánku.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Podáváme s pečivem a čerstvými lístky bazalky. Je to lahodná a rychlá večeře, případně pochoutka pro nečekanou návštěvu!

RADA: VIDEO, jak avokádovou pomazánku s lučinou připravit

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní pomazánka z avokáda

Pikantní pomazánka z avokáda

Avokádové guacamole

Avokádové guacamole

Avokádová pomazánka na toasty

Avokádová pomazánka na toasty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#338038)
    Uživatel (#338038) | 4. 7. 2023 11:03

    Děkuji za recept dělala jsem poprvé a super jen tak dál :)

  • Tom1990 | 25. 12. 2020 10:36

    zkuste také s vejci, je boží <a href="https://bestrecepty.cz/recept/avokadova-pomazanka-s-vejci/">avokádová pomazánka s vejci</a>

  • Hudcovi | 22. 3. 2017 16:11

    Pomazánka výborná všem moc chutnala <3

  • PetraJ7 | 21. 2. 2017 09:44

    Právě jsem dodělala. Bez citrónu. Je mooooc dobrá :-)

  • WeeBear
    WeeBear | 6. 2. 2017 17:37

    Děláme už dlouho, akorát bez citronu... Miluji to :-)

  • Emko01 | 19. 1. 2017 18:29

    Výborná pomazánka. Díky za skvělý recept :)

  • Emko01 | 19. 1. 2017 18:29

    Výborná pomazánka. Díky za skvělý recept :)

  • maky | 31. 8. 2016 23:27

    perfektni suprova pomazanka :) ;-)

  • citronka | 26. 5. 2016 18:18

    Já dávám místo lučiny brynzu ! A na chlebu posypu červenou paprikou .

  • Jan Čejka | 16. 5. 2016 11:23

    Avokádo je máslové a kdyby bylo nezralé tak přece nepujde rozmačkat vidličkou. Nejdůležitější je neskladovat ho v chladnu.

  • citronka | 13. 5. 2016 18:12

    To bylo pokaždé hořké proto, že to avokádo bylo NEZRALÉ ! Bylo mi to hned jasné, protože jsem vegetarián !

  • jeff | 9. 4. 2016 12:49

    Dávám nivu taky super

  • gina | 10. 2. 2016 21:14

    je to pěkně hnusný :-( :-$

  • gina | 10. 2. 2016 21:14

    je to pěkně hnusný :-( :-$

  • jeff | 1. 2. 2016 09:51

    Přesně tak:-) :-D

  • eva | 12. 1. 2016 16:28

    Málo? :-[

  • jarka1 | 2. 11. 2015 17:28

    Pomazánku z avokáda miluju místo lučiny dávám tvaroh a zakys.smetanu <3

  • yatra
    yatra | 26. 9. 2015 18:00

    výborné,také dělám,místo lučiny někdy dávám i pomazánkové máslo nebo přistrouhám tvrdý sýr,na opečený toust nebo topinku je to mňam

  • lkomarkova | 24. 7. 2015 19:03

    výborná netradiční pomazánka :-)

  • lkomarkova | 24. 7. 2015 19:01

    výborná netradiční pomazánka, díky za super recept :-)

  • Terry | 5. 7. 2015 18:39

    Právě jsem tuto pomazánku poprvé udělala a musím říct, že je výborná :) Přidala jsem ještě rajče a je to skvělé :) Určitě všem doporučuji tento recept :)

  • Natty | 13. 5. 2015 16:47

    Právě jsem ji poprvé udělala. Skvělá, ale jeden stroužek česneku je opravdu moc :-)

  • Dada | 3. 2. 2015 13:51

    je to výborná pomazánka. Přidávám ještě nakrajená chery rajčata)))))mňam

  • Radunka S. | 17. 1. 2015 11:06

    Pomazánku jsme zkoušely poprvé s babičkou.. jsme doma zvyklý na klasiku, a teď jsme vyzkoušely něco nového... a můžu jedině doporučit... byla opravdu skvělá :) :-) ;-)

  • HMartina | 8. 1. 2015 12:00

    Pomazánku jsem zkoušela je moc dobrá, ale místo lučiny jsem dala tvaroh a česnek sem nedávala, cibule tam bohatě stačila :-)

  • HMartina | 8. 1. 2015 11:58

    Pomazánka byla moc dobrá, ale místo lučiny jsem dala tvaroh a česnek jsem nedávala a všem moc chutnala

  • Lenka | 4. 1. 2015 18:02

    Možná proto tam úplne nesedí ty ingredience...protože to není a nemá být guacamole...

  • Jane | 1. 1. 2015 15:08

    Pomazánku jsem zkoušela, je výborná, jen pokud kupujete pravý český česnek tak jeden stroužek je moc stačí půlka :-)

  • BloodyFox | 30. 12. 2014 08:01

    Gratuluji k výstižnému příspěvku ;-)

  • BloodyFox | 30. 12. 2014 07:59

    Gratuluji k výstižnému příspěvku. ;-)

  • georgie | 26. 12. 2014 11:42

    Pavlínko, kdyby to byl guacamole, tak by tam skutečně nebyla lučina. Takto je to opravdu pomazánka, která se nejmenuje guacamole. Pokud se potřebujete vyventilovat, tak se běžte proběhnout na čerstvý vzduch. To Vám pomůže. Hezké a klidné dny. Georgie.

  • Jana | 19. 12. 2014 17:52

    Pomazána luxusní, velmi chutnala. Jen jsem tam dala místo jednoho stroužku česneku dva a bylo to už moc. Děti to nechtěli. Příště opravdu jen jeden :-)

  • Pavla | 5. 12. 2014 13:14

    Az na to ze se to jmenuje guacamole a misto luciny se tam dava trocha jogurtu a chilli

  • Trimila | 4. 12. 2014 19:07

    Výborná pomazánka a bezva recept na rychlé a zdravé papání z avokáda! Jen bych určitě nedávala majolku a další mastné přísady, avokádo je mastné dost, i když zdravě. Použila jsem místo Lučiny Žervé, může být i tvaroh. Díky za nápad! :-*

  • Trimila | 4. 12. 2014 19:00

    Výborná pomazánka! Moc děkuji, zas další recept, jak chutně a zdravě použít avokádo! Díky a doporučuji!

  • Zdenek | 23. 11. 2014 19:01

    Prave jsem udelal, jen jsem vynechal cibuli a pridal lzici majonezy. Vynikajici..Uz budu delat porad...

  • Ester | 5. 11. 2014 15:37

    pro kolik osob to z tohoto receptu cca připravím prosím?

  • David | 16. 5. 2014 10:22

    Já dávám: Avokado,chilli,citronova šťáva(dle chutí),lžíce oliv.olej,česnek,sůl,pepr a hrst ořechů,jakékoliv já dávám vlašske:-) :-P

  • Katka | 15. 5. 2014 06:51

    s tvarohem, česnekem a rukolou nemá chybu :-)

  • Iveta | 6. 5. 2014 13:05

    Pomazánka je opravdu dobrá :-P :-P

  • Eva | 21. 4. 2014 14:33

    Hele, avokado samo o sobe prakticky nema zadnou chut, takze zalezi na tom jak si ho ochutis :) samotny se jist neda. Vzhledem k jeho nutricnim hodnotam bych ho jeste vzala na milost :)

  • wendy | 13. 4. 2014 08:22

    Pomazánka je moc dobrá. :-) I s tvarohem lze udělat ;-)

  • Eva | 7. 4. 2014 21:24

    Super .Místo Lučiny jsem dala nízkotučný tvaroh.a výborné 8-)

  • Lucka | 19. 3. 2014 12:22

    Ochutnala jsem avokádo a vůbec mi nechutná...našla jsem tento recept a určitě zkusím...mám ráda všechny ostatní ingredience krome teda toho avokáda....myslíte, že mi to bude chutnat?? Jde tam avokádo hodně cítit? =-O

  • anaj.avozirk
    anaj.avozirk | 25. 1. 2014 18:56

    Vynikající pomazánka, měla úspěch u celé rodiny. Určitě jí budu dělat brzy znovu :-)

  • Honza | 17. 11. 2013 10:01

    Fuj! Celá rodina si jen zkazila chuť. :-$

  • Renca | 15. 11. 2013 13:26

    Skutecne vynikajici pomazanka...s lucinou jsem avokado vyzkousela prvne a nezklamalo. Dekuji za novy recept. Avokado mam moc rada a rada ho vyzkousim v nove kombinaci.

  • tajna | 9. 11. 2013 13:11

    LACES OKURKOS <:-)

  • Tutu | 8. 8. 2013 22:50

    Lahodná, jemná pomazánka, přidala jsem trochu husté majonézy. ;-)

  • Klára | 28. 4. 2013 18:37

    Je výborná. Místo cibule jsem dala pažitku. ;-)

  • KAMA | 31. 12. 2012 14:41

    Avokádo jsem koupila porvé! Zkusila jsem tuto pomazánku pro jednoduchost přípravy a je skutečně mooc dobrá! Mňam ;-)

  • Marta | 21. 10. 2012 17:31

    Dnes jsem pomazánku vyzkoušela a je výborná. Jen jsem navíc přidala kromě lučiny 1 bylinkové pomazánkové máslo aby nebyla tak moc avokádová :-D a bylo jí víc. Chutná...a má vyjímečně zelenou barvu :-$ hodí se na oslavy a podobně.

  • Martina | 20. 9. 2012 19:20

    Opravdu jednoduchá a výborná pomazánka a věřím, že neurazí ani návštěvu. Nebojte se vyzkoušet. :-)

  • Lena | 20. 5. 2012 16:25

    Vyzkoušela jsem a bylo to skvělé. Viděla jsem něco podobného kdyby v akci v Tescu ( <a href="http://www.aktualniletaky.cz/tesco-letak">Tesco leták</a> ) - ale nevim jak to chutnalo asi je lepší si to udělat sama.

  • Katka | 4. 5. 2012 18:24

    Nechci být rýpalka, ale Jaromír nepsal smetanový sýr ;-)

  • Miloš | 29. 2. 2012 13:59

    Poprvé jsem ochutnal avokádo. Pomazánka byla přímo božská, užívám si ten pocit ještě půl hodiny po pozření. Vyzkoušel jsem ji s dalamánkem. První kus jsem namazal pouze pomazánkou. Druhý jsem dozdobil velmi tenkými plátky rajčete a malými kousky zelené olivy. Oba dalamánky byly vynikající.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 28. 10. 2011 11:49

    Osvěžující, exotická, zdravá, chválím a určitě budu dělat znova!

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 28. 10. 2011 11:48

    To je ale zvláštní, že byl cítit nejvíc, když je ho tam jen jeden stroužek... To musel být určitě nejaký superdomácí :)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 28. 10. 2011 11:05

    No to je potom těžké, když pomazánku uděláte úplně jinak než je psáno v receptu :D

  • svetlus | 27. 10. 2011 19:31

    Moc dobra,priste ji urcite opet udelam :))) Nepridavala bych nic ,je dobra tak jak je v receptu..

  • Miluska | 22. 3. 2011 07:15

    Avokado je super tady v Mexiku kazdo dene, nedoporucuje se kdyz je nekdo ve stresu spatne se travi a jeste kdyz je hodne otukane s flekama muze bolet bricho tmave fleky (otukaniny)se daji vyrezat..Vybirat aby mnelo pevnou slupku a neotukane kdyz je plod zraly,hodne tvrde plody muzou doma dozrat pri pokojove teplote.Mnelo by byt jako maslicko ani moc tvrde tak na polovinu s pekne tvave zelenou barvou ktera spliva do svetlejsi zelene k pecce :-$ , a vybornou chuti..Je bohate na tuky a mineraly, i treba nakrajene na platky do sendvice s mayolkou a s platkem sunky salamu .. Nabo jednoduse namackany s rosekanym cerstvim petrzelem tady se pridavaji listy coriandru nevim jestly se sezene v cechach cerstvi da tomu divocejsi chut a nejakou kapkou citronu sul podle chuti s osmazenou tortillou do kureci ho vyvaru s nudlickama nebo i ke karbanatkum... Nikdy nepresolujte neni to dobre pro srdicko sul zadrzuje vodu ktara se pozdeji premnani na tuk... A tuk dobre ucpe cevi.. Tady se da i sehnat olej gurmet z avocada ktery je zdravi a chutnty protoze odola vysokym teplotam.. Sami uvidite jak vam avokado sedne tady stoji okolo 55 kc za kg. takze jednou za cas si ho doprejeme :-) Preju super vyber plodu muzete i poprosit aby vam zelinar poradil tady je to normalni.. Vyborne ve studene kuchyni pro rychlou spotrebu protoze rychle tmavne... U nas doma se proste nezkazi ma siroke uplatneni.. Super lidi a super recepty gratuluji..Omlouvam se za pravopis s pozdravem Mila..

  • Marek | 24. 2. 2011 20:09

    Nechci byt rypal ale vegan si tam tezko da smetanovy syr ;)

  • Jaromír | 2. 2. 2011 21:26

    Avokádo, česnek, trochu přisolit, pár kapek citronu, který zpomalí zhnědnutí. A ikdyž je avokádo samo o sobě docela tučné, tak já tam přidávám pár kapek olivového oleje. Jako kontrastní ozdoba navrch čtvrtky cherry rajčátek a rozpůlené černé olivy, popř. plátek cibule šalotky, ředkvičky apod. Fantazii se meze nekladou. Taková veganská dobrotka :-)

  • Katarína | 27. 1. 2011 09:53

    Pomazánka je úžasná, má vždy naprosto velký úspěch u všech :-))...díky za recept!

  • Lucie | 5. 1. 2011 17:19

    Už jsem jednou tuto pomazánku dělala a byla moc dobrá. Jelikož nyní moc nesolím a nepepřím, použila jsem jen základní suroviny - tedy avokádo a lučinu a je to skvělé :) Avokádo je mňamka!

  • paja | 29. 12. 2010 18:05

    Vyzkoušela jsem tuto pomazánku, s tím že jsem do ní přidala ještě trochu pizzového koření a 4 nakrájená cherry rajčátka a vše jsem důkladně rozmixovala. Pomazánka mi moc nechutnala ale je možné že jsem ji špatně dochutila. Avokádo jako samotné jsem jedla popvé a moc mi nezachutnalo. :-) Příště už ji asi dělat nebudu.Místo lučiny jsem použila pomazánkové máslo, protože mi lučina nechutná.Přeji všem hezký den.Nenechte se odradit ne moc pozitivním komentářem a nezapomente, každý má jiné chutě <3 8-) :-[ ;-)

  • Janaso | 25. 10. 2010 13:18

    Poprvé jsem ochutnala avokádo, pomazánka je dobrá.

  • Andrea Tomanová | 2. 1. 2010 15:31

    Výborná!

  • Šárka Würtherle | 6. 1. 2009 17:17

    Skvělé, rychlé !!

  • Petra Tobolíková | 8. 12. 2008 19:54

    Dostali jsme avokádo a nevěděli, co s ním. Tak jsem udělala tuhle pomazánku a nebyla špatná. Nejvíc jsme ale cítili česnek :-). Myslím si, že avokádo tomu dodá hlavně barvu, spíš než chuť.

  • Alena | 21. 11. 2007 11:52

    Tak pomazánku jsem dělala 2x. Poprvé podle uvedeného receptu,byla výborná. Podruhé podle receptu kamarádky jak ji jedla v Americe.Rozmačkala jsem 2 avokáda,osolila,opepřila,zakapala citronkou,dala rozmačkaný česnek, rajčátko nakájené na drobno a lžičku avokádového koření.Namazala na opečené tousty a byla báječná večeře.

  • Markéta | 6. 11. 2007 12:48

    Paní Alexandro, vaše pomazánka je možná hořká proto, že jste použila nezralé avokádo - to bývá hořké.

  • Eliška | 19. 10. 2007 14:32

    super pomazánka.....na opečeném toustu uplně výborná a zdravá:)

  • house husband | 15. 10. 2007 14:26

    Chutná to opravdu dobře na krekerech. Ještě musím zkusit, jaké to je bez avokáda.

  • Alexandra Daňková | 22. 7. 2007 17:53

    tak nevím, kde dělám chybu. udělala jsem tu pomazánku a byla hořká. To bylo podruhé, co jsem měla něco z avokáda a bylo to vždycky hořký. Poprvé jsem měla polívku v mexické restauraci, takže tam by měli vědět, jak na to. Poraďte prosím, čím to může být. díky

  • Katka černilka | 1. 5. 2007 18:58

    pomazánka byla výborná, byť jsem lučinu nahradila pomazánkovým máslem

  • sisi | 26. 4. 2007 19:08

    Poprvé v životě jsem koupila ze zvědavosti avokádo a pomazánka z něj mne zaujala.Bohužel jsem doma neměla lučinu, tak jsem tam dala malé Gervais a kostku taveňáku.Je to mňamka..a jsem mile překvapena :-)Díky za inspiraci...

  • Marty | 17. 1. 2007 15:47

    bez lučiny a s rajčaty to chutná taky a jmenuje se to guacamoles (Mexiko)

  • Markét | 17. 12. 2006 14:50

    výborná - avokádo mi jinak v ničem jiném nechutná, ale ta pomazánka je dokonalá

  • Daireann | 15. 8. 2006 16:58

    tuhle pomazánku děláme taky, a je výborná - mažeme na veku a jako ozdoba je polovina vlašského ořechu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Avokádová
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Avokádo Česnek Cibule Citron Lučina Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Víkendová omeleta

Víkendová omeleta

Šunkové kanapky

Šunkové kanapky

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

Kuře na nových bramborách

Kuře na nových bramborách

Hnětynky

Hnětynky

Listové řezy s rumovou polevou

Listové řezy s rumovou polevou

Tikka masala

Tikka masala

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Míša řezy
Míša řezy
18
Fazole s klobásou
Fazole s klobásou
16
Medové řezy ze 4 placek
Medové řezy ze 4 placek
14
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: &#039;Vypadnutí byla rána z milosti,&#039; říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: &#039;Vypadnutí byla rána z milosti,&#039; říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Avokádová pasta
Avokádová pasta
Avokádová pěna
Avokádová pěna
Avokádová polévka
Avokádová polévka
Avokádová pomazánka II.
Avokádová pomazánka II.
Avokádová pomazánka na toasty
Avokádová pomazánka na toasty
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
  • Recepty.cz
  • Avokádová pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact