Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jirka
|12. 2. 2015 12:03
Avokádo lépe uzraje když ho zabalíte do novin.
Martin
|6. 8. 2013 15:09
Poprvé jsem to takto ochutnal ve Švédsku. Po rozříznutí avokáda napůl a vyjmutí pecky se jamka naplnila kaviárem. Pak již jen par kapec citronu, lžičku do ruky a dobrou chuť. :-)
Takováto příprava avokáda je opravdu možná jen když je avokádo dobře uzrálé, což je v našich podmínkách někdy problém. Ale tuto takto jednoduše zpracované avokádo jsem se naučila jíst v Peru, kde právě krásně zralá avokáda jsou. A mohu ještě doporučit. Nejlepší k snídaní, míchaná vajíčka a na chleba namazané avokádo se solí a pepřem (jako místo másla). Delikatesa. :-)
ivy
|27. 9. 2012 21:41
vzláštní.... O:-) ale moc lahodné,musí být opravdu zralé....