• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Australské placičky
Napište svůj komentář k receptu

Australské placičky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 99
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Australské placičky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek ovesné vločky
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek cukr
    • 0,50
      hrnek strouhaný kokos
    • 150
      g máslo
    • 2
      lžíce javorový sirup nebo tekutého medu
    • 2
      lžíce voda
    • 1
      lžička jedlá soda

Postup přípravy receptu

1
Smícháme vločky, mouku, cukr, kokos. V kastrůlku rozehřejeme sirup (med), máslo, horkou vodu a sodu. Tekutou část vlejeme do suché a řádně promícháme. Malou lžičkou klademe na vymazaný plech kopečky dál od sebe. Pečeme 15-20 minut při 150 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Banánové placičky

Banánové placičky

Bramborovo-houbové karbanátky / placičky

Bramborovo-houbové karbanátky /…

Kukuřičné placičky s uzeným lososem

Kukuřičné placičky s uzeným lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea | 9. 4. 2015 22:58

    Placičky byly skvělé. Dala jsem méně másla cca 120g a možná bych příště ubrala i trošku cukru. Ale zdařily se chutnaly nám moc!

  • Andrea | 9. 4. 2015 22:57

    Placičky byly skvělé. Dala jsem méně másla cca 120g a možná bych příště ubrala i trošku cukru. Ale zdařily se chutnaly nám moc!

  • eva | 20. 12. 2014 20:13

    Pomoooc, nevadí ked som dala sodu do múky? Piekla som pred týždnom a boli vynikajúce.

  • MasterCOOK | 14. 7. 2014 15:44

    je to dobrý no ale moc másla :-( ale jinak dobrý :-)

  • Lucka | 24. 1. 2013 14:22

    Tak nevim, ale asi se nepovedlo:-( Misto sody jsou pouzila kyprici prasek. Chutove jsou moc dobre, ale jsou mekke, nejsou to "susenky". Jak se povedly vam??? Nebo po vystydnuti ztvrdnout a budou krupave?

  • Trumpeta | 8. 3. 2011 10:56

    pečeme každou chvilku, jen se po nich zapráší :-)

  • elldarka | 20. 1. 2011 11:47

    Dělala jsem hodněkrát, jsou výborné..

  • Tereza T
    Tereza T | 1. 12. 2010 15:24

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 29. 11. 2010 22:45

    Není pro děti

  • evve | 11. 11. 2010 20:36

    S menšími úpravami, ale základ jsem zachovala Poprvé sklidily velký úspěch, druhý pokus nebyl špatný, ale ležely na táci nějakou dobu.. asi jsem něco udělala špatně =) Nicméně, děkuji a dávám 1 =)

  • sarkA | 27. 10. 2010 19:50

    placičky my moc chutnali a davam :-) 1

  • kateřina podzimková | 30. 7. 2010 19:30

    Placičky nebyly špatné, ale nejspíš již opakovat nebudu.hodnotím 2

  • K K | 18. 5. 2010 12:55

    Právě jsem dopekla, jsou moc dobré, jen příště uberu máslo, je to dost mastné. Vůbec se neroztekly, těsto jsem měla tužší, takže jsem tvořila kuličky, které jsem smáčkla na placičku. Dávam 1*.

  • Kateřina Šulcová | 16. 4. 2010 14:35

    Dnes jsem dělala poprvé a určitě ne naposledy.

  • ivana Tomečkova | 11. 11. 2009 11:44

    jsou super už dělám spoutů let.Tak že dávám 1

  • Lukáš Filip | 14. 8. 2009 11:54

    Tak jsem dopekl sedmý plech a už budu relaxovat :o)) Měl jsem úplně jinej "problém" než všichni ostatní, ale nakonec to bylo dobře. Placičky se mi totiž nejenomže neroztekly, ale dokonce držely tvar, kterej jsem mi dal při nandavání na plech :o) Pekl jsem jenom 8 minut a přidal nasekaný lískový oříšky, fíky, čokoládu a místo vody jsem požil nálev z ostružin...:o) Snad bude rodině chutnat :-)

  • Marta Kropáčová | 5. 7. 2009 12:05

    Konecne doslo na vyzkouseni a neprohloupila jsem,jsou velmi chutne,uz jsou v oblibenych,za 1

  • karolina bohackova | 29. 6. 2009 22:51

    Tyto sušenky nebo cukroví nebo placičky jsem upekla a podala známým na malé oslavě - měly velký úspěch, hodnotím 1

  • Anna Vobroučková | 11. 5. 2009 16:41

    Už jsem je několikrát vyzkoušela,jsou opravdu výborné,dávám med a ještě ořechy,mandle.Ani nedělám kuličky,jen malou lžičkou hromádky.Dávám velkou 1.

  • Beata Škanderová | 6. 1. 2009 22:30

    Zabudla som napísať, že som ich robila pred vianocami a musím povedať, že sú výborné. Chutnali nám či už keď boli chrumkavé, ale zopár som si odložila, vybrala pred Silvestrom a výborné boli aj keď zmäkli. Z jednej dávky sa ani neoplatia robiť, lebo miznú rýchlosťou blesku. Dávam preto z 1 a budem čoskoro opakovať.

  • Renáta Lechová | 6. 1. 2009 13:14

    Zrovna se na ně chystám. Myslím si, že se u nás dlouho neohřejí. Dám vědět jak to dopadlo.

  • Jana Remková | 17. 8. 2008 15:58

    Móóóc dobré,dopečeno a už teď chváleno.Dala jsem ten med a jen malinko toho umělého sladidla.Stačí,kdo má rád sladší,dá si víc cukru,ale tohle je opravdu luxusní.Taky jsem dala prášek do pečiva,nemohla jsem najít sodu,ale nevadí to ani tak.Škoda,že nemám kakao,nebo čokoládu,polila bych je,to by bylo ještě lepší,ale i tak jsou skvělé.Dávám do oblíbených!!!A jedničku už jsem taky dala.

  • Jana Remková | 16. 8. 2008 11:47

    To vypadá supééér! Taky se do toho pustím,asi ještě dnes,bože,asi nikdy doopravdu trvale nezhubnu!!!

  • Radka Křížová | 16. 8. 2008 00:15

    u nás malé děti nejsou,ale chutná to mně a taťkovi,na koleji mi málem spolubydlící urvaly ruce...a babička přišla se zajímavým nápadem,že kdyby se polily čokoládou a nechaly zaležet,mohly by být místo marokánek

  • ladislava staffenová | 15. 8. 2008 19:36

    Tak mě zaujaly ty pochvalné komentáře,že jsem se na to vrhla. Jen jsem to musela poupravit pro diabetika - dala jsem špaldovou mouku,cukr jsem úplně vynechala - dala jsem jen ten sirup,přidala i rozinky a ořechy,jak tu někdo doporučil a protože sodu nepoužívám,dala jsem prdopeč.Bylo to výborné a zdravé i pro diabetiky. Jo a ten cukr tam vůbec nechyběl,sirup sám o sobě je sladký dost. Takže děkuji a za 1

  • Věra Štroblová | 15. 8. 2008 13:33

    Radko musela jsem se smát tvému komentáři a musím dodat,máš pravdu :-)) je to zatraceně dobrý recept. Jak ochutnám nevím kdy přestat, takže tě chápu. Musím dělat již z trojité a více dávky a pořád je to málo....chutná hlavně dětem..... přidávám rozinky, ořechy, slunečnicová semínka čokoládu no co najdu dobrého a nikdy recept nezklamal.

  • Lucie Sobotková | 13. 7. 2008 11:05

    užasné,rychlé,super. určitě vyzkoušejte

  • Radka Křížová | 17. 6. 2008 14:20

    tak tenhle recept mi byl čert dlužnej-jsem si říkala,jak ho zkusím,dám si jednu,maximálně dvě placičky na ochutnání a má linie neutrpí..a od tý doby,co zchladl první plech je do sebe tlačím horem dolem,jsou prostě úúžasný

  • Petra Špačková | 2. 6. 2008 21:03

    Dnes jsem pekla. Dělala jsem podle receptu jen s malými změnamy. měla jsem málo kokosu-doplnila jsem mandlemi, požila hnědý cukr a vločky jsem dala napůl s čokoládovým musli. Neměla jsem dost sody asi půl lžičky, tak jsem doplnila do celé lžičky kypř. práškem. Výsledek - výborné

  • Leona Motyčková | 2. 6. 2008 12:22

    Musím také pochválit tento skvostný a jednoduchý recept .. pekla jsem včera podruhé z dvojité dávky, přítel si poručil do práce, u kolegů měly veliký úspěch. Ještěže zbylo i pro ty moje do práce .. ;) .. fakt výborný, jednoduchý .. přidala jsem sekané lískové a vlašské ořechy a kuličky koulela v dlani - rychlovka;) .. dávám za 1*

  • Jolana Fričková | 19. 4. 2008 11:18

    Tak už jsou v troubě jsem zvědavá jak budou chutnat,já přidala nakrájené hrozinky.Pak napíšu jak chutnaly.

  • Hana Schönbauerová | 8. 3. 2008 12:59

    Kdo váháte, vyzkoušejte. Jsou opravdu dobré. Přidala jsem ještě rozinky a sekané ořechy a určitě je budu co nevidět péct opět :-)

  • Anonym | 2. 3. 2008 17:22

    Výborné a jednoduché

  • Anonym | 20. 2. 2008 18:38

    Mooooooooooooc dobré, ale dosti sladké

  • marie rusnokova | 20. 2. 2008 11:50

    Jsou opravdu vynikajiciii!!! Prave je pecu a chut je opravdu bozska :-)

  • Petra | 14. 2. 2008 11:58

    vynikající

  • Věra z Dc | 14. 12. 2007 10:00

    Tak letos budu dělat již podruhé z dvojité dávky, jsou moc dobré i když každý nejdříve váhavě ochutná pak ale zmizí vše. Je pravda,že sbaštíte jednu a už se vám sbíhají sliny na druhou. Jako vánoční pečivo, které nejvíce uspělo delám již druhým rokem.

  • Dagmar Lukšová | 13. 12. 2007 16:39

    Vyzkoušela jsem a jsem nadšená. Něco tak dobrého jsem z vloček dlouho nejedla. Vůbec se mi neroztekly. Nedělala jsem na plechu hromádky ale kuličky. Asi tím koulením v dlani jsem utužila tvar. Po upečení jsem měly tvar piškotu jen trochu vyšší. Po vychladnutí jsem je ještě počárala čokoládovou polevou. Nemusí být. Dávám za 1.

  • Ildi Bačková | 29. 11. 2007 13:31

    Dnes som ich upiekla sú výborné síce sa mi rozliali, ale aj tak sú chuťovo božské. Dávam 1.

  • Linda Klein | 26. 10. 2007 18:25

    Dnes jsem konecne vyzkousela, ale nekde jsem asi udelala chybu. Placicky jsou vzhledove bezvadne, ale chutove velmi horke (hacek nad "r"), stiplave na jazyku. Dala jsem lzicku a pul jedle sody, pouzila jsem 100 % cisty javorovy sirup od pratel z USA. Bohuzel jsem musela celou tu nadheru vyhodit do kose. Poradi mi nekdo? Dekuji.

  • Anonym | 28. 9. 2007 08:18

    Placicky jsou vyborne.U nas v praci je pecou vsichni a jsou nadseny.Jednoduche a rychle.A hlavne moc dobre.

  • Anonym | 28. 9. 2007 08:18

    Placicky jsou vyborne.U nas v praci je pecou vsichni a jsou nadseny.Jednoduche a rychle.A hlavne moc dobre.

  • Pavla S. | 25. 9. 2007 18:51

    Placičky jsou dobré, ale je pravda, že když se pečou 20 min, tak jsou tvrdé a spálené, takže ubrat minuty a pak jsou měkké a výborné a přidala jsem slunečnicová semínka a ořechy a super!

  • Majka Rončáková | 19. 9. 2007 11:39

    Tento recept peče už asi půlka kolegyní a všem chutná. Ja to dělám tak, že to namačkám do malé lžičky a dám na plech. Někdo to dělá mokrými rukami.

  • dejna | 18. 9. 2007 16:14

    Dala jsem všeho podle receptu, ale směs byla stále úplně sypká, tak jsem přidala máslo a med a pak šly alespoň ručně tvarovat placičky. příště zkusím asi úplně bez cukru jen s medem, takhle je to strašně moc sladké (ale dobré).

  • Nikča | 16. 9. 2007 16:59

    zkusila jsem půlku normální podle receptu a druhou s kakaem a kousky čokolády.. chutnaly oboje, jen mi pacičky hodně křupaly a nechtěly změknout.. taky pravda že neměly kdy, okamžitě totiž bylo po nich :o)

  • Jitka H. | 12. 9. 2007 08:48

    Mně se to samé stalo taky u jiného receptu,pak jsem zjistila že to bylo teplotou trouby,od té doby vždycky nastavuju o něco míň a je to v pohodě.

  • Andra | 12. 9. 2007 08:17

    Olina, mne sa tento recept podaril zatiaľ vždy, ale kamarátke sa stalo to isté čo vám. Keď mi popisovala ako placky robila, tak sme usúdili, že sa cesto zlialo dohromady preto, lebo dala sódu hneď na začiatku. Ja som ju pridávala do tekutej zmesi vždy poslednú. Nedajte sa odradiť, placky sú vynikajúce.

  • Olina | 11. 9. 2007 13:37

    Zaujal mne tenhle recept a rozhodla se ho vyzkoušet . Při výrobě hmoty jsem se těšila , jak rodině naservíruju krásné kulaté placičky , jako jsou na fotce , ale po otevření trouby a odeznění šouku jsem zjistila , že jim naservíruju tak maximalně australskej škubanec :o))))) Placičky jsem na plechu nenašla. Byla to jedna velká placka :o))) Každý máme opravdu jiné měřítko , co je to to dál od sebe :o))) Jinak chuťově moc dobré :o))

  • Abies Alba | 31. 8. 2007 19:19

    Milá Katko, po delší době jsem se podívala na recept a příjemný komentář mi udělal radost. Díky za hezká slova a přeju šťastnou ruku při vybírání dalších receptů.Stejně děkuju za dobré hodnocení i ostatním, stále jsem překvapená, jak dobře se placičky drží. Díky. :)

  • Kateřina Botová | 24. 8. 2007 15:28

    Dobrý den, musím se přiznat, že vůbec nejím sladké a recept jsem našla pro svého přítele, který je momentálně v práci. Takže jsem vám samozřejmě zvedla hodnocení o známku jedna a s tímto kometářem připojuji velikou hvězdičku. :) Moc mi to chutná, skoro jako musli :-D děkuji za úžasný recept a přeji Vám krásný den!!! A hlavně plno dalších skvělých receptů, se kterými byste se mohla podělit :-D

  • alena koulova | 22. 8. 2007 09:33

    tak už je to hotové a první várka se nam nepovedla pekly jsme na 150 stup.a 20 min.a bylo to spalené p=ak na 140 a 15 minut a bylo tak akorát!

  • Radovan Kolek | 13. 7. 2007 11:59

    Tak už je to hotové a je to super papání.

  • Radovan Kolek | 13. 7. 2007 11:34

    Ahoj tak to pravě zkouším ,až to bude hotové tam vám dám vědět jaké to je.Byl jsem si ještěkoupit papáju a místo čistých vloček,jsem tam dal mysli s vločkama.Držte palečky.

  • markéta | 6. 7. 2007 21:09

    pokud jde o jav.sirup....ten kupuji v Kauflandu....v oddělení marmelád a medů...cca 100Kč

  • Dada Z | 11. 6. 2007 20:29

    Naprosto super zvladla jsem to i já, která vůbec nepeče. První várka byla sice jedna maxiplacička, ale šlo to nakrájet. To je asi tím, že máme každý jiné dál od sebe nebo se mi moc roztekly, ale neva. Dík!

  • Majka Rončáková | 8. 6. 2007 10:45

    Výborné, přidala jsem nasekané oříšky, slunečnicové semínka a proslazenou papayu. Dcera je jedla ještě teplé hned z plechu. Dávám 1

  • miluše | 4. 6. 2007 14:57

    tak jsem to včera upekla a tak za 2 hodinky bzlo všechno pryč- je to velice dobré

  • Vendy Matochová | 26. 5. 2007 10:27

    Moc mi to chutná . Už to umím péct sama .Ale přejmenovali jsme to na KLOKANÍ PACIČKY8 let

  • jitka černá | 7. 5. 2007 10:07

    ted jsem je dopekla je to opravdu velika mňamka

  • Peťka Aaron | 24. 4. 2007 20:34

    Tyhle sušenky mám moc ráda. Dělám je z celozrnné špaldové mouky a mletých vlašských ořechů a přidávámm všechna semínka, co doma najdu (slunečnice, sezam, dýně, len...) a posekané sušené datle. Sladím jen medem. Mám v nich tolik ingrediencí, že se mi nikdy nerozjeli a jsou z nich pěkné hrudky.

  • Markéta | 29. 3. 2007 19:36

    Jsou úžasné, ke kávičce i k čaji :o) Dovedu si tam představit slunečnicové semínka, rozinky, oříšky.. prostě mňamka!

  • Ivana C. | 26. 3. 2007 11:19

    Výýýýýýýýýborné, rychlé, měkoučké!!! Dělala jsem v sobotu, akorát jsem asi použila jako odměrku velký hrnek, takže jsem pak zvýšila množství másla a medu. Přidala jsem drcené ořechy a sušené hrušky. Určitě budu opakovat, děkuji.

  • hanka | 17. 3. 2007 16:58

    rychlé, jednoduché, skvělé

  • Anonym | 15. 3. 2007 20:11

    Prosím,mám dotaz,kde lze zakoupit Golden sirup a v jakém oddělení,děkuji.

  • Dagmar Voš | 17. 2. 2007 13:53

    Pekla jsem je pratelum v Australii, hned je popsali jako ANZAC, jen ze u nich je delaji o hodne vetsi, a moc jim chutnali.

  • Andrea | 6. 2. 2007 16:58

    Právě jsem vyndala první plech a jsou úžasné, úžasné zkráta mňam. Píši 1*.

  • Jaroslava Oumarová | 28. 11. 2006 17:57

    Před chvílí jsme tyto placičky dopekli s dětmi na kroužku vaření. Jednoduché a mooc dobré ( a zdravé ). Děti posílají jedničku!!

  • possum * | 23. 11. 2006 12:07

    ANZAC - Australian-New Zealand Army Corps. Na vzpominku nestastneho utoku v Gallipoli se ANZAC den drzi 25 dubna. Je to den volna, jsou ruzne vzpominkove oslavy a v mestech jsou pruvody vojaku a je dokonce povolene Two up. Anzac biscuits se puvodne pekly na tenhle den. Puvodni recept samozrejme neni s javorovym sirupem, ale dnes se pridava cokoliv. (Hrozinky, mandle, cokoladove kousky........)

  • Lenka Kaňová | 17. 11. 2006 12:39

    V kuchařce tady v Austrálii jsem se dočetla, že se tyto sušenky pekly za války, kdy nebylo dostatek surovin (vajíček, mléka) a proto dostaly název ANZAC biscuits. ( ANZAC-Armádní sbor Austrálie a Nového Zélandu) Jelikož jsou výborné, pečou se do dnes a jsou stále oblíbené.

  • Vlasta Trčkova | 17. 11. 2006 07:32

    Vyborne,dnes jsem to pekla potreti,pridala jsem jeste kousky nasekane,horke cokolady.Prepis jsem zaslala pritelkyni do Kanady,ktera to okamzite upekla,bude peci opakovane a obmenovat s datlemi,fiky,rozinkami,orechy atd.Jinak jsem to doporucila mnoha kamaradkam z Brna,ktere predpis vyzkousely,byly spokojene,placicky rychle zmizly! Diky Vlasta

  • hana Valentová | 13. 11. 2006 16:39

    Paní Aleno, zkuste dát více medu, tak jsem to udělala i já a přidá to i na chuti :-)

  • Anonym | 12. 11. 2006 06:29

    Placicky se mi neroztekaly vubec, drzely podobny tvar jako kokosky. Byly SUPER. Davam 1. Marie M.

  • Milada | 11. 11. 2006 17:05

    jeto viborny, nema to chibu.pochutnaly jsme si cela rodina

  • alena brabcová | 6. 11. 2006 22:42

    Asi jsem to udělala moc husté, lžičkou klást nešlo, ale dělat ručně kuličky a roztlačit je , to ano.Syn vegeterián si je objednal mezi vánoční cukroví.Všem moc chutnalo, díky

  • hana Valentová | 5. 11. 2006 21:50

    Moc dobroučké, jen je potřeba dbát na včasné vytáhnutí z trouby, chviličku nechat na plechu dojít a pak hned sundat. Když to na plechu zůstane déle, pak to jde špatně...Ale mňamka. Jo a dala jsem tmavý cukr.

  • Tail | 1. 11. 2006 02:17

    Tento recept by mel byt spise novozelandsky a mel by se jmenovat Anzac cookies (susenky). Co se tyce te sody, tak pokud ji pridate az do hodne horke vody s medem, hodne vyprcha a neni vubec citit (opatrne, vybehne).Pect by se meli naopak co nejrychleji, takze 225-250 stupnu na par minut. Pozor, i kdyz stale vypadaji jako sirove a mekke, vytahnete je a behem chvile dojdou. Neni nic horsiho nez spaleny med.Jeste pro pani Zuzku: nevim, proc davate neprilis dobry med z gumovniku, kdyz v kazdem supermarketu sezenete javorovy sirup nebo nahrazku golden sirup.

  • Pavla | 23. 10. 2006 20:02

    Mela bych dotaz: jak to udelat, aby byly krupave jako susenky? Chutove jsou dobre, jen jsem v nich hodne citila sodu, takze jeste jeden: jde to i bez ni? Myslite, ze by pomohlo udelat je tenke a pomalu pect, aby se ususily?

  • Jana U. | 19. 10. 2006 19:18

    Dávam 1*, sú vynikajúce. Skúsila som i malú obmenu - pol hrnčeka vločiek a pol hrnčeka nasekaných mandľových lupienkov - boli ešte lepšie, trošku menej suché. V akejkoľvek podobe nemajú chybu.

  • Anka | 16. 10. 2006 10:57

    Sú skvelé!! Dávam 1*. Cez víkend som ich robila dokonca 2x. Prvú dávku presne podľa receptu, do druhej som dala len polovicu masla, pridala som vajíčko a kokos som pomiešala so slnečnicovými semienkami. Druhá dávka sa menej roztiekla a bochníčky boli menej chrumkavé. Chutné boli všetky, ale mojej rodine viac chutili tie, ktoré som robila podľa pôvodného receptu.

  • Martin Sedlák | 14. 10. 2006 18:15

    Vyzkousel jsem vsechny recepty na testo tady, ale tento je jednoznacne nejlepsi a vsem ho doporucuji!!! Jeste mit tu troubu na pizzu a je to dokonaly :-)

  • Lenka Lasotová | 13. 10. 2006 07:11

    Placičky peču pravidelně skoro pro každou návštěvu. ke kokosu přidávám rozinky, ořechy, kandované ovoce, sušené švestky, pří. meruňky či ananas, prostě co dům dal. Peču přesně 15 minut na 150st. Chvíli počkám, když trochu ztvrdnou, přendám na talíř, když vychladnou, dám do uzavíratelné nádoby.

  • ivana Tomečkova | 11. 10. 2006 08:07

    byly prima dávam za 1

  • Jitka | 10. 10. 2006 17:01

    Pro paní Lidku: Děkuji moc za tip, určitě vyzkouším. Ta nebeská roláda vypadá moc pěkně:-) Hezký den

  • Zuzka K. | 7. 10. 2006 03:41

    Vyborne....Nejdrive me zaujal nazev,protoze ziju v Australii a tady neumi udelat dobre sladkosti. V receptu jsem vynechala vodu.Myslim,ze maslo a med(ktereho dam klidne vic) udelaji stejne dobrou sluzbu.Hned po prvni varce z posledniho kokosu co doma byl,zmizel manzel se synem do obchodu a privezli kokos novy, abych pry mohla zitra upect znovu. Od te doby jsou to nase neojoblibenejsi dobrutky.... Doufam,ze z ceskych ingredienci budou stejne dobre. Tady pouzivam pouze tmavy trtinovy cukr a med z gumovniku ma take uplne jinou chut nez nas.Nicmene davam jednicku s hvezdickou!!!!

  • Lidka Kábrtová | 6. 10. 2006 10:51

    Jitko, jestli hledáte bezlepkové recepty, tak v těch mých je Nebeská roláda a Luxusní čoko dekadentní dort. Obojí je bez mouky.

  • Jitka | 5. 10. 2006 16:50

    Pro A.A.:děkuju moc, teprve s tim začínám a než si na to zvyknu, chvíli to potrvá... díky za každý tip! Jsem za ně vděčná,nemám s tím žádné zkušenosti. Placičky určitě vyzkouším, zcela jistě budou excelentní z tak dobrých surovin:-) Mějte hezký den

  • Abies Alba | 5. 10. 2006 10:20

    Jirko, to je skvělý nápad s burizony, určitě to vyzkouším! :-))Btw, tím pádem je tu i vhodná náhrada pro Jitku, aby placičky byly bezlepkové. :-)

  • Abies Alba | 5. 10. 2006 10:18

    jitko, dají se sehnat i pohankové vločky, případně se poptat ve zdravých výživách. Doporučuju stránky pro celiatiky: http://coeliac.cz/http://www.pohankovymlyn.cz/mlyn.phpKdyž zadáš do google termín lepek nebo bez lepku, tak ti vyjede hromada dalších odkazů.

  • Anna | 1. 10. 2006 13:26

    K obědu jsme měli čínské placičky, po obědě australské pro změnu placičky. Byly moc dobré i když byly měkké.Dala jsem do nich slunečnicová semínka i kokos.Ale pekla jsem je tak pět minut.

  • Jana | 1. 10. 2006 10:28

    Jitko,já bych zkusila kukuřičné lupínky-cornflakes.

  • Jitka JAMBRICHOVÁ | 30. 9. 2006 19:17

    dnes jsem upekla placičky, a jsou dobré a je pravda že po delší době jsou měkké tak jsem udělala pokus dala jsem je zahřát do mikrovlnky apo zchladnutí jsou zase křupavé.

  • jitka picálková | 28. 9. 2006 18:12

    dobrý den, začínám s dodržováním bezlepkové diety a ještě se v ní moc nevyznám, můžete mi poradit, čím se dají nahradit ovesné vločky, abych si recept také mohla udělat? moc děkuji za odpovědi

  • Sabina Natalia B. | 28. 9. 2006 17:51

    Lidka: to je škoda, to máte pravdu :)))

  • Lidka Kábrtová | 28. 9. 2006 15:35

    Chválím a hodnotím 1, moc dobré....jen mě mrzí, že nezůstanou křupavé tak jako jsou první den...

  • Sabina Natalia B. | 26. 9. 2006 15:19

    Už chápu, proč se mají dávat jen malé lžičky a daleko od sebe :))) Já dala velké a blíž, bohužel se mi vše steklo do sebe a já to pak musela krájet na čverečky :))) Druhou várku už jsem udělala tak jak mělo být.... ono se to totiž samo splácne do placičky, sama se vytvoří, to jsem nečekala :)))))))))

  • Jirka ... | 16. 9. 2006 17:01

    no, tak jsem dopekl:o) na realizaci receptu jsem se moooc těšil. teď, po dopečení, jsem mooc (schválně je tam o jedno "o" méně) rád, že sem je konečně upkel. to jedno "o" tam chybí proto, že jsem podle jednoho zdejšího komentáře použil místo všeho cukru med.. to jsem asi neměl, protože jsem od placiček čekal asi jinou chuť... ale i tak jsou moc dobré:o)))a ještě jedna taková malá inovace...:o) omlouvám se, pokud se to autorce receptu nebude líbit, ale hned jsem dělal i druhou dávku a tam jsem místo vloček dal burizony a světe div se, taky dobrý:o) ale to už každý podle své chuti:o)

  • Terezie Bartusková | 3. 9. 2006 15:06

    Placičky jsou po upečení měkké, ale obracečkou je přendávám hned na vedlejší tácek, kde je nechám vychladnout. Já nedávám kopečky, hned to "vytvaruju" do hrubých placek, průměr cca 3 cm.

  • Hanka Nepeřená | 31. 7. 2006 15:39

    Ahoj kuchařky,tak jsem to zkoušela, těsto chutnalo skvěle. Ale vůbec se nezadařilo: úplně se to na plechu s papírem rozteklo, ani to nechtělo ztvrdnout, a kdy plech vychladl, tak se to neodlepilo od papíru. Vše je v koši. Nevíte, kde je chyba?M

  • Jana Tošovská | 10. 7. 2006 14:32

    Jsou výborné, dala jsem kokos napůl se slunečnicovými semínky, pekla na pečícím papíře dozlatova. Protože jsem použila velký hrnek na odměřování, přidala jsem trochu vody. Jen se po nich zaprášilo !!! Možná příště vynechám cukr, med to možná osladí dostatečně, úměrně i méně vody.

  • Ithariel | 23. 6. 2006 11:30

    Výýýbornééé, zmizly během šesti hodin (stopovala sem to) =D

  • Alenka H | 14. 6. 2006 11:33

    Krásně křupavé, příjemná máslová vůně (stačilo 100 g), ale sody dám příště míň

  • Ivana | 10. 6. 2006 20:47

    Připojuji se k pochvalám - jednoduché, rychlé, chutné.

  • Věra | 2. 6. 2006 15:00

    Souhlasím s pochvalami, na tento recept jsem narazila náhodou a je pro mě od té doby již nepostradatelný... fakt jsou SUPR souhlasím s Deny a též doporučuji vyzkoušet :-))

  • Lucka | 2. 6. 2006 14:40

    Jsou opravdu vynikající. Másla jsem dala trochu méně, přidala rozinky a přesto, že kokos moc nemusíme, nemá to chybu. Jedině snad, že je budu muset zítra péct znovu :-)

  • Abies Alba | 2. 6. 2006 14:13

    Deny, díky za krásný komentář :o), žel někomu asi placičky nechutnaly, protože se jim zase zhoršilo hodnocení. :)

  • Deny | 2. 6. 2006 10:48

    jsou VYNIKAJICI...všichni komu jsem dala ochutnat,,,se rozlývali nad tou baštou...dala jsem 110 g másla a SUPR. D o p o r u č u j i!!

  • Abies Alba | 1. 6. 2006 12:32

    Suchá část jsou vločky, mouka, cukr, kokos a tekutá část je rozehřátý sirup (med), máslo, horká voda a soda.

  • Kristýna Svítilová | 1. 6. 2006 11:23

    Chtěla bych recept vyzkoušet, ale nějak nerozumím tomuto vysvětlení, prosím pomozte. "Tekutou část vlejeme do suché a řádně promícháme."

  • Abies Alba | 31. 5. 2006 19:33

    Abych řekla pravdu, tak je peču na pečícím papíře. Ale jinak se plech vymazává. Je to dokonce napsané i v postupu.

  • Hana Valentová | 31. 5. 2006 18:52

    a mám ten plech vymyzat?

  • Petra | 29. 5. 2006 08:43

    Jsou opravdu výborné. Včera jsem je zkoušela. Másla jsem dala jenom 100g (víc jsem neměla:-)) a myslím, že to stačilo. Přinesla jsem ochutnat kolegyni do práce a hned chtěla recept.

  • Natalie Holá | 17. 5. 2006 19:17

    Fakt mňamka, dělám pravidelně

  • Abies Alba | 15. 5. 2006 07:55

    Po delší době se dívám na komentáře a jsem mile překvapená takovými krásnými reakcemi na tento recept. Všem vám moc děkuji za vyzkoušení receptu. Pokud se vám placičky roztekly, tak zkuste přidat jak půl hrnku kokosu, tak půl hrnku slunečnice, placičky budou hutnější a neměly by se už roztékat. :)

  • Barbora Polakova | 13. 5. 2006 20:08

    Su perfektne celej rodine velmi chutili, ale iba jeden den na druhy uplne zmekli a to nam uz tak nechutilo lepsie su take krupave.

  • Lucie Uresova | 20. 4. 2006 10:04

    Výborné pečivo, jen se mi placicky strasne roztekly a byly hodne tenke. Delala jsem je presne podle receptu. Jinak vytecne.

  • Terezie Bartusková | 14. 4. 2006 18:58

    Tyhle pecu hodne casto, jsou super! Misto hladke mouky davam celozrnou nebo spaldovou a pouzivam hnedy cukr. Da se tam i cokoli pridat - mandle, cokolada, posypat sezamem... Mnam, mnam!!!

  • Naděje Brahová | 2. 4. 2006 21:52

    Jsou výborné,jen se po nich zaprášilo

  • Květoslava Borovičková | 17. 3. 2006 18:18

    Moc dobré,u nás kokos nemusíme, pekla jsem je v noci a nechtělo se mi strouhat ořechy, tak jsem tam nasypala lehce opražené sezamové semínko a přidala kakao.Bylo to vynikající.Použila jsem jemné vločky s vlákninou od EMCA a moc se neroztekly, řekla bych tak akorát.

  • Helča Raková | 12. 2. 2006 16:46

    Včera je máma pekla a dneska je mě musela naučit.Hrozně strašně moc dobré. Lepší než Bebe. A to chci držet dietu;)

  • Di | 22. 1. 2006 19:18

    Mě se napoprvé také roztekly a slily, ale křupaly. podruhé jsem přidala ořech a zůstaly jako bochánky.

  • Martina | 22. 1. 2006 17:53

    Placičky jsou chuťově dobré, krásně karamelově voní, ale asi jsem něco udělala špatně, protože se mi na plechu úplně slily, takže jsem je pak v podstatě musela nakrájet na čtverečky.. Taky mi přijdou docela mastné, takže "nekřoupou" - přikláním se tedy k názoru, že stačí méně másla.

  • wendy | 16. 12. 2005 22:33

    Jsou moc dobrý, změknout ani nestihly,jak rychle byly pryč. Určitě budu pect i jako vanoční cukroví

  • Věra | 9. 12. 2005 10:26

    Tyto placičky se můžou udělat i na vánoce nevím zda je dát do kategorie jsou opradu rychlé, dobré. Kuchařky a pekařky co vy na to ?

  • tera pola | 24. 11. 2005 15:29

    Díky za super recept. Másla, dle mého, stačí polovina udávaného množství. Problém trochu je, že má člověk strach, že si vyláme zuby, ale když se placičky víc rozplácnou a jsou tenčí, tak se mnohem líp chroupou. varianta s rumem a kakaem je taktéž vynikající.

  • Alis | 17. 11. 2005 16:36

    Výborné

  • ALIA | 15. 11. 2005 16:23

    Vyborne, nemely cas zmeknout.

  • Martina Nádvorníková | 1. 11. 2005 15:03

    Chuťově dobré, ale nezměkly a nezměkly.

  • Marketa | 27. 10. 2005 21:28

    Jsou vyborne, dekuji za recept.Zkošela jsem to z Hery a dala jsem tam i trochu mleka.

  • Estel | 26. 10. 2005 09:37

    Taky jsem udělala,všem moc chutnaly,i když na můj vkus by tammohlo být mnohem méně másla-mám radši,když křupou.Jinak jsem přidala i kousky čokolády-a fakt super.Jen fakt bacha na to připejkání:)

  • Majka | 25. 10. 2005 15:39

    Jsou skvělé jen pozor pár jsem jich připekla :-))

  • Lenka | 19. 10. 2005 10:23

    Vynikající, teď jsem je dala na stůl a je skoro po nich. Díky

  • Jarmila | 7. 10. 2005 06:36

    Dělám je každé vánoce,chutnají celé rodině

  • Věra | 8. 9. 2005 08:56

    Včera jsem zkusila a musím říct že do poslední chvíle jsem tomu nevěřila.. Jsou vynikající dík dík dík výborný recept

  • Michaela Bernatova | 5. 9. 2005 17:00

    placicky se povedli a byly opravdu dobre, dekuji

  • Erinka | 2. 8. 2005 16:52

    Udělala jsem jednu várku ořechovou, druhou kokosovou, mně chutnaly obě, ale rodina to neocenila!:-(

  • jarmila | 30. 6. 2005 08:54

    Včera jsem je pekla - a jsou výborné.Voní máslem, kokosem a ořechy (dala jsem je tam taky).Příprava rychlá.Už jsem rozdávala recept.Příště zkusím bez sody - co to udělá.Malinko je v nich cítit.

  • eva | 24. 6. 2005 14:24

    anonym - vsak preto sa volaju placicky, lebo sa v troube rozplacnou....myslim...

  • Anonym | 24. 6. 2005 13:05

    Jsou opravdu dobré, jen bych potřebovala vylepšit vzhled. Dělám kuličky, ale v troubě se rozplácnou na placičku. Dělala jsem je s kokosem, podruhé s ořechy a potřetí půl ořechy a půl kokos. Nejvíce nám chutnaly s ořechy. Nemáte někdo nápad, jak zatraktivnit vzhled?Majlen

  • Abies Alba | 15. 6. 2005 15:11

    Di: Tak to se na ni jdu hnedka podívat. :o)

  • Di | 15. 6. 2005 06:41

    Proč by to ve Vás mělo zachovávat splín? Jak vidíte, placičky mají obrovský úspěch. Splíj má z toho myslím někdo jiný. Mimochodem můj recept Mňamka Evy Pilarová už se stal obětí tohoto mrzáčka - chudáčka také.

  • Peta | 14. 6. 2005 13:30

    O vikendu jsem pekla a pritel uz to skoro zbastil, zmeknout nestihly ale jsou exkluzivni, takove domaci susenky. Zkusila bych to s orechy nebo kakaem at je zmena, doufam ze se povedou stejne jak ty s kokosem:)

  • Abies Alba | 13. 6. 2005 12:12

    Di: Stejně to ale musíme nechat tak, jak to je... Prostě s tímto rizikem špatného hodnocení sem vkládáme recepty každý. Tomu, že si nějaký pubertální výrostek nebo dospělý duševní mrzáček touží poopravit sebevědomí, nemůžeme zabránit. Sice si myslí, jak jsou anonymní, ale to vůbec není pravda. Každá reakce zanechává na netu stopu a je možné se dopátrat původce. Ale to jsme zabloudili zcela jinam. Prostě ve mně to nezanechává žádný splín, protože na každého jednou dojde, ať v dobrém nebo ve zlém. :o)

  • Di | 12. 6. 2005 07:27

    Myslím, že to není úplně jedno. Stránky obsahují již stovky receptů. Nikdo asi neprohlídne všechno. Dočasné umístění receptu na čele žebříčku, upozorní čtenáře na dobré věci, které už někdo vyzkoušel. Někteří lidé zkrátka nesnášejí úspěchy jiných. Byť na těchto stránkách nejde o kariéru ani politiku, ale o domácí krb a pohodu a řada autorů vkládá své recepty anonymně nebo pod přezdívkou.

  • Abies Alba | 10. 6. 2005 19:45

    Di: To máte úplně jedno, mně to nevadí, protože ten, kdo bude mít chuť na tyto placičky, tak si je stejně upeče. A že si někdo léčí komplexy mě nemusí přece bolet :o))))

  • Hana Janů | 10. 6. 2005 19:44

    Hodnotím 1 podrtžená

  • Di | 8. 6. 2005 19:56

    To je zajímavé - jakmile je nějaký recept na předních místech TOP žebříčku - hned to někdo zkazí pětkou! Že Vás to baví!

  • eva | 6. 6. 2005 19:06

    Vynikajuce, tiez som pridala trochu sekanych orechov, robila som gulicky, ako mensi orech....velmi chutili detom....vdaka za recept

  • Abies Alba | 6. 6. 2005 08:12

    Dneska jsem se podívala po delší době do kuchařky on-line a jsem příjemně překvapená, jak si Australské placičky získaly příznivce. Děkuji za chválu :o)

  • Aska | 6. 6. 2005 06:48

    Placičky jsem pekla během víkendu dvakrát. Podruhé jsem přidala rozinky a hodně krájených ořechů a bylo to úplně super.

  • Anonym | 4. 6. 2005 20:46

    Vynikající

  • Pavla | 4. 6. 2005 18:43

    Bomba! Zařazujeme mezi super recepty naší rodiny. Podotýkám, že jsme se opětovného změknutí také nedočkali, snad příště.

  • Di | 1. 6. 2005 22:07

    Zdenko, žádnou chybu jste určitě neudělala. Po upečení placičky "tečou", ale vzápětí ztvrdnou. Brzy - asi po dvou dnech - začnou měknout, ale tuto fázi jsme zatím nestihli zcela prozkoumat. Placičky nám totiž chutnají v každé fázi a úplně změknout zatím nestařily.

  • Zdenka | 1. 6. 2005 15:28

    Placičky jsou vynikající, akorát jsem asi udělala nějakou chybu, jelikož ráno byly tvrdé jako sušenky a nevím proč. Zabalila jsem je do igelitu, možná to chce nechat je volně na misce.

  • Kája | 30. 5. 2005 20:52

    Moc chutná

  • Di | 28. 5. 2005 16:55

    Skvělé, pekla jsem je dvakrát po sobě. Místo lžičkou jsem dělala rukou kuličky. Poprvé z toho byly rozteklé placičky. Podruhé jsem ubrala cukr (äle dala také vanilkový) a přidala trochu ořechů a rozinek. Tentokrát se mi neroztekly a byly z toho takové malé kulaté pusinky, které by se hodily do vánočního cukroví. Oboje byly senzační. Určitě budou naše oblíbené.

  • Abies Alba | 18. 4. 2005 14:40

    To mě těší... ani netušíte jak :o)

  • Marcela Vrabcová | 18. 4. 2005 14:21

    Moc chutnalo. V sobotu si jich kluci odvezli krabici do Chorvatska a az se vrati, chteji pry dalsi :-)

  • Abies Alba | 18. 4. 2005 08:32

    Jsem ráda, že vám chutnalo :-)

  • Marcela Vrabcová | 15. 4. 2005 21:17

    Super. Jednoduche a moc dobre. Doprostred jsem dala jeste kousek susene svestky, rozinku nebo mandli.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Pečení Děti Narozeniny Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Javorový sirup Jedlá soda Máslo Ovesné vločky Strouhaný kokos Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jihočeské Kosmatice

Jihočeské Kosmatice

Couračka

Couračka

Mramorové maso

Mramorové maso

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Ořechový chléb II.

Ořechový chléb II.

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Zapečená brokolice se zeleninou a šunkou

Zapečená brokolice se zeleninou a…

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

64
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
57
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
45
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
42
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
41
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

  • Recepty.cz
  • Australské placičky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact