• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Atreyova Bašta
Napište svůj komentář k receptu

Atreyova Bašta

autor: atrey
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Atreyova Bašta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vepřová panenka
    • 3
      ks paprika
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks pórek
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce máslo
    • olivový olej
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Panenku nakrajíme na nudličky, které dáme do větší mísy. Nakrájíme papriku, rajčata, porek, cibuli a přidáme k panence. Přidáme také hořčici, kečup, pepř, sůl a grilovací koření - vše podle chuti. Vše pořádně promícháme a vložíme do 4 dílu alobalu. Navrch dáme kousek másla, zakapneme medem a olivovým olejem. Pořádně zabalíme balíčky a vložíme na pekáč do vyhřáté trouby na cca 200 °C na 40 minut.
2
Můžeme k tomu použít jako přílohu třeba štouchané brambory, nebo záleží na vás.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená bašta

Zapečená bašta

Kroupová či pohanková bašta

Kroupová či pohanková bašta

Bramborová bašta - zapečená :-)

Bramborová bašta - zapečená :-)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milan Husak | 12. 5. 2013 12:12

    Skvěly recept,jednoducha připrava,recept se da ruzne obmněnit,zaleží jen na fantazii,jako příloha štouchane brambory s petrzelkou,paráda.Olivovy olej je mozno klidne vynachat,maslo opravdu stačí 8-) 8-)

  • Venc
    Venc | 15. 12. 2012 16:45

    Taky jsem to dělal z plecka odřezků od ocásků, držel jsem se receptu až na kořeníčko malá obměna.Jak jsem si přečetl komentáře tak přidal brambůrky ( byly perfektní , chytily šmak ze sosu ).Jinak mně to žádnou vodu nepustilo..... :-) jenom chutná štávička O:-) O:-) O:-) O:-) .

  • ekrtek | 7. 6. 2012 12:24

    Dělala jsem to taky z plecka a chutnalo nám. Takové luxusní, chuťově lepší, míň pracné a zdravější lečo. Výhodou je, že všechno smíchám na jednu hromadu, dám do trouby a pak už se o to nestarám. Díky za tip.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 10. 2. 2012 17:49

    Nás to moc nezaujalo. Panenky je škoda, opravdu to pouští dost vody... je to prostě taková plpka... myslím, že s tímto druhem masa se dá pracovat mnohem lépe.

  • Gaba | 16. 5. 2011 19:14

    :-X

  • Fanfan | 18. 11. 2010 08:52

    Velmi dobré, rychlé. Přidat brambory do alobalu je také dobrý nápad. :-)

  • Eva Kolčavová | 27. 6. 2009 19:49

    Bylo to výborné, nakrájela jsem brambory a přidala je k masu do alobalu. Chutnalo i mému konzervativnímu manželovi.

  • Petule B. | 13. 9. 2008 23:11

    Bašta dnes byla k obědu a opravdu nám chutnalo. Udělala jsem ji přesně podle receptu, jen navrch jsem vynechala olivový olej, máslo bohatě stačilo. Pustilo to hodně šťávy, až mi tekla z balíčků, příště asi vynechám rajčata a udělám malou obměnu ingrediencí (žampiony, trochu jiné koření a zeleninu). Jo, a jako maso jsem použila kýtu, klidně může být i plecko, také mi připadá panenky škoda. Panu Ludvíkovi děkuji za recept i inspiraci, nějak jsem na tuto alobalovou variaci pozapoměla a to by byla škoda.

  • Kamil Krybus | 6. 9. 2008 11:37

    Recept je pěkný, myslím si ale, že je na to té panenky škoda. Tutéž službu ti udělají správně nařezané nudličky z plecka či z dobrých ořezů.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hořčice Kečup - jemný Máslo Olivový olej Paprika Pepř mletý Pórek Rajčata Sůl Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová kaše

Bramborová kaše

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Čočkový salát se zelím

Čočkový salát se zelím

Jindřiščin perník

Jindřiščin perník

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Jogurtový koláč z třeného těsta s ovocem

Jogurtový koláč z třeného těsta s…

Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly... nejen z remosky

Škvarkové pečivo - housky, šneci,…

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

67
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
60
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
59
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
33
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Bendové zbyly oči pro pláč? Topol už pálí za jinou

Bendové zbyly oči pro pláč? Topol už pálí za jinou

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Snoubenka nejznámějšího českého bodyguarda Zdeňka Zahradníka (†62): Farář odmítl pohřeb!

Snoubenka nejznámějšího českého bodyguarda Zdeňka Zahradníka (†62): Farář odmítl pohřeb!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Další doporučené recepty:

Aspikové mističky
Aspikové mističky
Aténské citronové kuře
Aténské citronové kuře
Atlasovy řecké patates sto fourno
Atlasovy řecké patates sto fourno
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová buchta z červené…
Autíčka k snídani
Autíčka k snídani
Avignonský Rumpsteak s cibulí
Avignonský Rumpsteak s cibulí
  • Recepty.cz
  • Atreyova Bašta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact