prosím, kolik se tam dává vody a citr. šťávy?
Dito a muzu se zeptat jak se maji spravne delat?kdyztak mi recept poslete na Akaschka@seznam.cz nemyslim to nijak spatne,vazne mi to zajima.Diky moc
peknej humus,mam otce reka a vim jak maji se delat tyto brambory,bohuzel takhle rozhodne nee!! :-(
Dělal jsem jako přílohu k Adonisova řecká kotopoulo od stejného autora a naprostá paráda.
dnes jsem tyhle brambory dělala na oběd a všichni byli nadšení........brzy zopakujeme
vyzkoušeli jsme dnes na oběd, ale je to chuťově moc jiné na to, aby nám to chutnalo... ale možná někomu mu ta nakyslá chuť bude vyhovovat
Vždy, když dělám brambory v troubě, dávám je na pečící papír. Alespoň ty křupavé kousky nezůstanou přilepené na plechu. Jinak výborný recept, něco podobného dělám. Dávám čerstvý tymián a bez papriky. Takže příště vyzkouším i podle tohoto receptu.
Už vím, kde jsem dělal chybu: "TZATZIKI - originální řecký recept." jsem kopíroval a vložil do vyhledavání. Paseku udělaly uvozovky. Proč to dělat jednoduše, když .......... ,že?
Klikněte v receptu na "TZATZIKI - originální řecký recept."
Ale ano naběhlo. Recept tu je už dávno. Zkuste zadat pouze jedno slovo z názvu, chyba může být v mezerách mezi slovy.
Patriku, asi to tam ještě nenaběhlo: Nebyl nalezen žádný recept, obsahující v názvu / ingredienci slovo "TZATZIKI - originální řecký recept.".
Jedním slovem vynikající.
Všechna čest tomuto receptu. Téměř bez práce a výsledek je úžasný!!!