Tak jsem to vyzkoušel a totálni hnus.Prostě vietnamci mají svoje koření a to tam chybí.Škoda :'( :'( :'(
Místo vaječných nudlí jsem koupila rýžové, jedno balení je tedy na jídlo pro čtyřčlennou rodinu, ale chuťově lepší, než pšenice. Mrkev i po dělším smažení byla spíš syrová a nudle se mi neosmažily a maso přichytávalo. Olej jsem dala, ale i přesto. Jinak míchat tak velkou porci, jako jsem dělalal já, je fakt záhul :D Sójovou omáčku jsem dala celou, aby byla vůbec cítit a místo chilli jsem dala pepř, med tam vůbec necítím. Ještě je potřeba nudle trochu osolit. Pórek mám také spíše syrový, už jsem to dále nemohla smažit, protože by se mi to díky Solamylu připálilo. Ale je to docela doébré. :-)
Recept super, jen ty dvě vařečky jsou při větším množství skoro pro svalovce ;-) . Jinak vřele doporučuji všem :) . Díky za recept
Parádní, už párkrát jsem se snažila vlastní fantazií napodobit asijské nudle, ale tohle je prostě úžasné a je to ono :) Děkuji za recept :)
výborný, díky za recept, už se těším až si je dáme znovu O:-)
KECUP! tento prispevek mi rve srdce.. )
Zřejmě to bylo myšleno tak,že pro středoevropana není olivový olej přirozený.Naopak řepkový ano.Děda pracuje ve výzkumném potravinářském ústavu a toto tvrdí již několik let.Že lidé by měli jíst hlavně ty potraviny,které jsou typické pro kraj ve kterém žijí.
"(je mnohem zdravější než olivový, který není pro tělo přirozený)" - Nezmysel
Maso jsem neměla křupavé, asi jsem málo smažila na začátku. Místo pálivého chilli jsem přidala koření na čínu. A moc jsme si pochutnali :)
Díky za recept :-) sice jsme to trochu prwhnali s kecupem, takže to chutnalo více jako spagety, ale jinak super :-)
Dnes jsem je vařila a celé rodině velice chutnalo... :-) Díky za recept