Máte někdo zkušenosti s litinovou wok pánví? Tady www.panev-wok.cz ji dost chválí, je to pravda?
Rýžové víno zakoupíte snad již v každém super/hyper marketu nebo ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami.
Já se chci zeptat, kde seženu to rýžové víno? Díky.
Také jsem zkoušela..... já akorát podávám s čínskýma nudlema od vietnamců, nedala jsem badyán ani rýžové víno a taky to bylo dobré.
Paradaaaaaa hustyyyyyy supa nejwic pecky
Jitko - nejsem znalec, ale já to míchám jednoduše na pánvi tak dlouho až se vše rozpustí a zhnědne a pak šup a je z toho karamel :OD
Jakou jsem udělala chybu v karamelizování cukru?Místo karamelu mi vznikly bílé hrudky. Díky.
Badyán - neměcky Sternanis, anglicky Star Anise. Má vůni podobnou anýzu, chuťově je jemnější.
Nevis prosim Te , co je to badyan ? Nebo treba v nemcine (angl.) ? Predem Diky
Lehce jsem to upravil tím, že jsem záměrně nedal badyán a místo vina jsem dal ocet a hlavně jsem to podal ze smaženou rýží a bylo to naprosto fantastické.