2. Přidejte sůl, pepř, papriky (ostrou dle chuti), soj. omáčku, zázvor, kurkumu, skořici, med, rum. Udělejte marinádu, nechte v ní maso chvíli odležet.
3
3. Mezitím si nachystejte zeleninu - cibuli, mrkev i pórek na nudličky.
4
4. Dejte osmahnout maso s marinádou, až se zatáhne, zalijte trochou vody a můžete přidat zeleninu.
5
5. Až bude maso měkké, přidejte rozmíchaný solamyl.
6
6. Na závěr osmahněte nasucho sezam. semínka na posypání při servírování.
7
Jídlo je sladko-pikantní, hodí se k rýži i k těstovinám.
8
**TIP:** Používám na to tlakový hrnec - maso je měkčí a vše šťavnatější, chuť zůstane uvnitř. Navíc je to rychlejší a bez práce.