Recept vypadá opravdu zajímavě, někdy určitě vyzkouším (až nakoupím potřebné ingredience).
kvůli komentáři k tomuto receptu jsem se zaregistrovala.Měla jsem ho nachystaný už nějakou dobu,ale vařila jsem až dnes a je vynikající,akorát jsem použila kuřecí prsa.Ještě teď se olizujeme,zařadím ho mezi svůj "repertoár"
Omlouvám se, že jsem nenapsala. Recept byl opravdu vynikající. Kachní prsa byla výborná a s nudlemi to nemělo chybu. Vřele doporučuji. V neděli se tento pokrm chystám vařit již po třetí, ale tentokrát jsem vše nakoupila v Makru, kde je jak Arašídový olej, tak ústřičná omáčka a sambal oelek. Jediný problém byl sezamový olej, ale už ho také mám.
Na komentář se určitě těším. V příštích dnech si to také zase jednou uvařím, mám tento recept totiž velmi rád, akorát mám v hlavě vždy tolik nápadů, že se na něj malokdy dostane. :-)
Zítra se chystám na tento pokrm a jsem zvědává, jestli bude chutnat a až dovařím, určitě sem napíšu, jak recept uspěl, i když nepochybně bude skvělý. Konečně totiž mám všechny ingredience, protože například sambal oelek jsem doma neměla, ale hypermarket globus posloužil dobře :-)
Vypadá to super, musím určitě vyzkoušet... Pane Patricku, nenechte se otrávit, občas mám pocit, že kdo se vymyká schématu "vše naházet do pekáče a čekat", není ta správná a praktická kuchařka...;-), nic proti směsi, ale vaření se dá pojímat i jinak... Díky....
Inu, pane Charlie...On se gril v trobě také medá srovnávat s grilem klasickým, či elektrickým stolním. Jinak také nevím, jaké nudle jste použil...zajisté se najdou mezi výrobci kvalitativní rozdíly. Nejlepší je vše zakoupit ve specializovaném obchodě či kupovat osvědčené výrobky z oddělení mezinárodní kuchyně. Každopádně mě mrzí, že se vám to nepovedlo, zejména když vidím kladné ohlasy jiných lidí, kteří recept vyzkoušeli.
Charlie,kachní prsa pečte kratší dobu,kůží dospod a třeba i zakryté alobalem,na gril můžete dát až na posledních pár minut pro křupavost kůže.Padesát minut je zbytečně moc,maso muselo být vysušené.Já jsem recept vyzkoušela dle rad autora a byl ok.
Myslím si, že jsem to vařil s láskou, ale výsledek byl více než žalostný - kachní prsa v troubě na grilu po 50 minutách tuhá, nudle po 5 min. rozvařeny. Dál již nebudu pokračovat. Pane Patriku, prosím netvrdím, že je to špatný recept, ale i takto to může dopadnout- asi špatné suroviny v krámu KAUFLAND.
Patricku, nenechte se otrávit. Občas se přece musí zkusit něco nového. Recept na řízky sem asi dávat nebudeme, že ? A aby bylo jídlo dobré, tak holt musíme počítat s časem na přípravu.
Právě jsem dojedl. I když jsem trochu improvizoval, tak to bylo vynikající. Místo kachny jsem dal kuřecí prsa, místo sezamového oleje jsem dal olivový. Ostatní ingredience a postupy jsem dodržel. Před měsícem jsem se vrátil z Číny a musím říct, že tento recept je přesně ta chuť která je v čínských jídlech typická. Všechny ingrdience jsem koupil v Globusu.
Pán Patrick, nedajte sa odradiť, Váš recept sme vyskúšali s kuracími prsiami a výsledok - absolútne dokonalé!Tešíme sa na Vaše ďalšie špecialitky
Bea: Děkuji za pochvalu. Vždy se snažím ke svým receptům připojit i pár rad nebo pár řádků o regionálních zvycích týkajících se způsobu vaření. Snad si recept i někdy budete moct vyzkoušet a snad Vám také zachutná :-)
Co mě nejvíce na tomto serveru vadí je, že zde komentují lidé, kteří recept ani nehodlají vyzkoušet ani si ho nepřečtou a na to už začínám být opravdu alergický. Stejně jak na to když někdo začne nevyzkoušený recept kritizovat. Člověku se pak vůbec nechce posílat sem další recepty...A kdyby jste si Vy, paní Zdeno přečetla pokaždé alespoň první 4 slova každého odstavce, tak byste věděla, že poslední dva odstavce už nejsou o přípravě ale o vzácných a cenných tipech, které možná jinde nenajdete!
výborný recept, výborný opis, ako sa má azijské jedlo pripravovať, t.j. rýchlo opekať, miešať a najmä, vopred si všetko pripraviť - dokonale posekať, pokrájať, pripraviť všetky omáčky atd., po prečítaní receptu ma mrzí, že nemám doma kačku!!!
Pani Zdeno, kdyz si date minutku na to, ze si recept prectete, zjistite, ze celkova doba pripravy Vam zabere asi 15 minut a bude to uzasne dobre. V knihkupectvi si prece take nevybirate knihu podle toho, kolik ma stran, ale podle autora a obsahu. Nebo se snad pletu?
Paní Lusindo a tvrdím snad ve svém příspěvku, že mě k tomu někdo nutí?
K tomu vás paní Zdeno nikdo nenutí.
Já když vidím takhle dlouhý recept, tak se mi ho nechce ani číst, natož potom vařit.