chilli papričky
kolik snesete (nebo celá paprička co máme)
1
lžíce
rostlinný olej
petrželka
Postup přípravy receptu
1
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a chilli papričku též nadrobno, později přidáme nadrobno nasekaný česnek. Přidáme veškerou zeleninu (brambory na kostičky, cuketu na čtvrtměsíčky, rajče libovolně, kukuřici prosím nekrájejte), přidáme koření (nebojte není to moc, berte menší lžičku), vlijeme rajčatové pyré, vaříme 20 minut přidáme petrželku a vložím uvařené pokrájené králičí maso (není povinné, ale dobré).
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dada
|21. 2. 2008 14:30
z karibiku, nejdůležitější je tam to koření, zeleninu lze dát i jinou
milena kubikova
|15. 2. 2008 15:07
tak toto je ozaj zaujimavy receptik.....podla nazvu je to nie tunajsie....odkial to pochadza?
Lenka
|15. 2. 2008 10:00
Potěšila jste mně. Já takhle jednou za čas dělám z kuřecího rajskou a snad kromě brambor do ní dávám úplně to samé. Takže mohu potvrdit, že je to dobrá polévka! Někdy přidám jen zelené fazolky a kopr a udělám ji lehce sladkokyselou.