Cibulku nakrájíme nadrobno, ředkvičky cca na 3 mm plátky, zelí nakrájíme na kousíčky. Na vyšší pánvi - může být WOK - rozpustíme máslo, přidáme cibulku, jakmile zesklovatí, přidáme ředkvičky. Lehce podlijeme vodou. Osolíme. Přidáme mletý kmín, bazalku a petrželovou nať. Vše dle chuti. Promícháme a necháme chviličku dusit. Přidáme zelí, je-li potřeba, ještě podlijeme, promícháme, necháme chvíli prohřát. Případnou přebytečnou vodu slijeme. Ihned podáváme nejlépe s chlebem, ale hodí se i brambory.
2
Kdo by místo zelí chtěl použít vejce, přidá jej celé do pánve, až jsou ředkvičky měkčí, promíchá a ještě chvíli povaří.
určitě i s těmi vajíčky to lze, já je jen nejím, takže :-)
Gábina H
|15. 11. 2010 20:42
ne kecam to bylo nan neco jinyho bylo to pekne hnusny
Gábina H
|2. 4. 2009 10:25
Dělala jsem něco podobného, k ředkvičkám jsem přidala pórek a žampiony, bylo to výborné. Pak jsem taky zkoušela jen ředkvičky s míchanými vejci a to bylo taky skvělé.