• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Arašídové máslo
Napište svůj komentář k receptu

Arašídové máslo

autor: MonikaT
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Arašídové máslo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g arašídy natural
    • 3
      lžíce hnědý cukr 2 - 3
    • 1
      lžička olej

Postup přípravy receptu

1
Arašídy opražíme na suché pánvi dozlatova. Pak je nasypeme do mixéru, přidáme cukr a vše rozmixujeme na hladký krém. Pokud bude třeba, můžeme přidat pár kapek oleje.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Arašídové cukroví

Arašídové cukroví

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • TheKacabi
    TheKacabi | 24. 1. 2015 13:17

    jen jsem pěkná koza, ptž jsem zapomněla arašídy opražit a dala jsem je rovnou do mixéru. No, vzpomněla jsem si včas - bylo to nahrubo namleté, tak jsem to vrazila na suchou pánev a opražila a výsledek se i tak dostavil úžasný....doslazovala jsem medem a měla jsem sezamový olej, který se podle mě hodí lépe než obyčejný... opravdu doporučuji, obzvlášť pokud máte trochu výkonnější mixér (můj se začal po chvíli zahřívat)... jen to chce trochu trpělivosti a ze stěn čas od času seškrábnout hmotu...

  • migotka | 2. 11. 2013 17:57

    Jaký olej se tam dává? Může být olivový, nebo slunečnicový, nebo řepkový??

  • evik | 24. 6. 2012 11:36

    A bez cukru to nejde?... :-\

  • jenda | 30. 3. 2012 19:13

    s medem je to lahudka

  • jana | 17. 11. 2011 21:59

    Je to vyborne a hlavne zdraveeeeeee ;-) V Nizozemi jsem se setkala i stim, ze si arasidove maslo namazi na platek toustoveho chleba a posypou cokoladou. Mnam,taky moc dobre... ;-)

  • Lea | 4. 2. 2011 23:36

    jako rozmixovany sladky arasidy ;-)

  • dhdh | 12. 10. 2010 16:39

    jak to chutna :-S

  • jana h | 30. 12. 2009 17:32

    vypada to jako domaci verze "peanut butter", takze typicky se maze na toust nebo chleba a na to prijde dzem... jinak taky do omacek (tusim v indicke kuchyni) a nekterych americkych susenek... urcite je pouziti vic, mozna nekdo dalsi doplni :)

  • Ivana Přikrylová | 28. 12. 2009 22:32

    Jak se toto máslo používá?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Jedlé dárky Arašídové máslo
Ostatní Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Hnědý cukr Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

Jednoduché kokosky

Jednoduché kokosky

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

Cheesecake jednoduše podle Alberta -…

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Kuřecí roláda s nádivkou

Kuřecí roláda s nádivkou

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Nepečené Cake Pops

Nepečené Cake Pops

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

15
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
15
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Vařené topinambury
Vařené topinambury
11
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

Zrádci se chystají do kin, ale… Problém s lístky i penězi!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Arašídové houstičky
Arašídové houstičky
Arašídové hvězdičky
Arašídové hvězdičky
Arašídové máslo
Arašídové máslo
Arašídové sušenky
Arašídové sušenky
Arašídové věnečky
Arašídové věnečky
Arašídovo tvarohový koláč
Arašídovo tvarohový koláč
  • Recepty.cz
  • Arašídové máslo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact