8zPc13 <a href="http://umbkqlwtilyq.com/">umbkqlwtilyq</a>, [url=http://ucpbmqkzcgwv.com/]ucpbmqkzcgwv[/url], [link=http://uarbpchjlqen.com/]uarbpchjlqen[/link], http://wcxjziuxjbmp.com/
v Turecku jsem zila a opravdu to s tim nema skoro nic spolecneho
poněkud přeplácáná česká interpretace korunovaná čínským zelím :) recept bližší originální podobě na http://lola-elise.com/recipes/lahmacun-recipe
Tuna v Belgicku to maju za 1,50 € . chuti vyborne . odporucam vyskusat :)))
No,jako já bych řekl že ta pizza vypadá divně promiňtě mi.
JONONONOOM FUUUUUUUUUUUJ :-$
FUJJJJ :'(
Lahmacun je sice neco jako turecka pizza ale to co je na obrazku se ji moc nepodoba =/
:-) Velmi srozumitelně napsáno, navíc doplňující informace. Úžasné. Určitě vyzkouším. L.J.
V tomto případě na mouce tak moc nezaleží. Posledně jsem použil pizza mouku, tedy hladkou special 00 extra, příště bych osobně asi zvolil polohrubou výběrovou (tedy typ 405). Je to dle toho, která mouka člověku k tomuto jídlu vyhovuje víc. chuťové rozdíly v tom ale žádné velké nejsou. Posledně mi těsto jen konzistenčně připomínalo až přílis italskou pizzu, tak proto jsem asi spíš pro tu polohrubou výběrovou.
jaká mouka hladká či polohrubá děkuji
Vůbec to není popsáno komplikovaně,chce to jen pozorně přečíst.Vysvětleno výborně.Také se mi to líbí jako možnost¨připravit pizzu srolovanou do závinu.
Vidim to jak pani Lenka. Recept je podrobne napsany, aby jej kazdy zvladl. Kdyby byl kazdy recept psan takto, uz by lide nemuseli mit dotazy k receptum
spiš je to zbytečně komplikovaně napsané než těžké na přípravu...
Jen se chci zastat autora receptu, že popis je tak podrobný právě pro to, aby ho zvládl každý. Chce to jen čas, klid a chuť tvořit.
Strašně komplikované. Tohle bych asi nezvládla...