Naprostou souhlasím s Janaso - úžasný, chutný a jednoduchý :-) recept. Uvařil jsem, ochutnal a sežral....! Tak jsme se přecpali, že mi snad praskla žaludeční stěna......
Bez ohledu na vhodnost či nevhodnost názvu zařazuji do oblíbených. Rodina mlaskala nahlas a třikrát(!) se přidávalo.
Hi camrad in your event i advise this preparations <a href=http://mizantrop.isuisse.com/vanos/andrew_vanos.html>andrew vanos</a> <a href=http://mizantrop.t35.com/iplex/purchase_iplex_online.html>purchase iplex online</a> <a href=http://mizantrop.iespana.es>atarax hydroxyzine side effects</a> <a href=http://mizantrop.iespana.es>buy cortalone</a> <a href=http://mizantrop.ibelgique.com/tridesilon/buy_tridesilon_online.html>buy tridesilon online</a> <a href=http://mizantrop.ibelgique.com/solage/discount_solage.html>discount solage</a> <a href=http://mizantrop.t35.com/lincocin/lincocin_injection.html>lincocin injection</a> <a href=http://mizantrop.iquebec.com/adapalene/cheap_adapalene.html>cheap adapalene</a> <a href=http://mizantrop.t35.com/triostat/cheap_triostat.html>cheap triostat</a> <a href=http://mizantrop.ibelgique.com/amprenavir/buy_amprenavir_online.html>buy amprenavir online</a> <a href=http://mizantrop.ibelgique.com/triamterene/order_triamterene.
Nemáte to jedno??Kdo chce tak at ochutna.Jedla jsem ho ve Španělsku i v Řecku a různě vždy to je udělané jinak.Na špilku na talířku v bulce.a jestli se vám tento recept nelíbí jaký je tak si ho napiheejte na špejli a hodte na chvilku na gril.
Hey! camrad in your event i offer to try this preparations [url=http://pphhaarr.fizwig.com/ivermectin/ivermectin_pour_on.html]ivermectin pour on[/url] [url=http://pphhaarr.1sweethost.com/crestor/crestor_drug.html]crestor drug[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/percocet/order_percocet.html]order percocet[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/valtrex/buy_valtrex.html]buy valtrex[/url] [url=http://pphhaarr.1sweethost.com/paclitaxel/buy_paclitaxel.html]buy paclitaxel[/url] [url=http://pphhaarr.1sweethost.com/zolpidem/buy_zolpidem_online.html]buy zolpidem online[/url] [url=http://pphhaarr.1sweethost.com/ativan/xanax_ativan.html]xanax ativan[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/rabeprazole/buy_rabeprazole_online.html]buy rabeprazole online[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/furosemide/purchase_furosemide_online.html]purchase furosemide online[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.com/podofilox/purchase_podofilox_online.html]purchase podofilox online[/url] [url=http://pphhaarr.fizwig.
Kebab je pokrm z mletého masa -na jehle,masa grilovaného vertykálně a postupně se odřezává , ale kebab muže vypadat podobně jako guláš protože se připravuje i v hrnci e podlévá se vodou____Kebab je hodně druhu ale turecký je nejčastěji z jehněčího masa KUZU.
byla sem v Egyptě...měla sem tam kebab..několikrát..a předtav si-NEBYL MLETÝ!!Kebab je z různých druhů masa-jen ne z vepřového,protože je to proti muslimskému přesvědčení...nicméně si myslím,že místo dumání nad tím,proč se recept jmenuje kebab,byste mohli jít spíš k plotně a zkusit to uvařit a zjistit,jak to chutná..možná to neni kebab,ale třeba budete překvapení,jak je to dobrý
Recept zni zajimave ale spravny kebap to neni, ten se totiz velmi podoba Gyrosu. Jedna se o tenke kousky opeceneho ci ogrilovaneho hoveziho masa, podava se vetsinou v pite spolecne se zeleninou (zeli, okurky, rajcata, apod.) a take vetsinou s dvema omackama, jednou jemnejsi a jednou palivejsi. Nakonec se to posype palivym korenim jako napr. chilli. muze se tam pridat i ovci syr. Je pravda, ze existuje hodne druhu kebapu, takze existuji i takeove, ktere se podavaji na taliri, ale maso byva upravene vzdy stejne, i tehdy, kdyz se pouzije jiny druh masa, jako je napr. kureci nebo kruti.
Mam takový pocit že se tu vytvořil kroužek kde kdo byl a jak co vypadá a né jak co chutná vždyt je to jedno hlvaně že to nekomu chutná nééé vždyt je to tu zde o jídle a né o cestování ne nebo se mílim.Dobrou chut všem,a bylo to super pochutnáníčko
Vyraz kebab pochazi z tureckeho sis kebab,maso na jehle.Postupne se rozsiril na Balkan a do stredniho vychoduDnes kebab znamena kousky masa osmazene a vlozene do dute sisky testa z masa a bulghulu a znovu osmazene.Tvar ale muze byt i jiny.Byla jsem na navsteve v rodine jednoho irackeho lekare,jehoz zena taky pracuje a predlozili nam jejich kebab,sisky z bramboroveho testa s krupici plnene kostickami masa.Pro moji strdoevropskou chut to bylo velmi prijatelne a navic osmazena krupicka kroupala,neco noveho.Kdyz jsem se zeptala na recept,tak mi ta pani rekla,abych se s tim nedelala,ze oni to takle delaji jen vyjimecne pro navstevy,doma,pro nedostatek casu pridaji uz jen brambory k masu.Asi obdoba tohoto receptu.Klasicke kebab muze delat jen zena v domacnoti,nebo nekdo kdo se tim zivi.Je to dobre ,ale casove narocne.
Název mě moc nezajímá, ten recept je skvělý, rychlý, ne moc drahý, dá se připravit libovolné množství porcí, chutˇ je zcela ojedinělá. Autorce děkuji, kritici a rejpalové většinou neuvaří ani chleba s máslem.
Badea Abass: možná bude dobrý, když recept vyzkoušíte a bude se Vám líp psát "ftipný" komentář, nebudete psát jak "vipadá" ale jak chutná tento recept a ještě se ušetří za cestu do Izraele nebo do Egypta i za restaurace.
Nikomu nenutím podle receptu vařit ani jej číst Čekám na vaše cestovatelskérecepty na kebab. Mmch "vypadá" se píše s tvrdým Y.
souhlasím s Alešem,tento recept je nesmysl.Kdybych to dělala podle tohoto postupu tak myslím že když pak ještě zahustím a přidam papriku tak budu mit guláš. Kebab se dělá z mletého masa a to už je snad velký rozdíl!!!!!!!!! Myslím že paní Lada by měla navštívit min restauraci když ne stát aby si ujasnila jak vipadá a chutná kebab
Ales Bala, nesouhlasim, kebab je spousto druhu a nejen z mleteho masa! Dela se i ze skopoveho!
pokud vim tak kebab je neco jineho a to z mleteho masa.staci zajet do izraele,nebo egypta a uvidite co je to pravy arabsky kebab